de tv van willemijn


30-04-2005
25-jaar koningin: het was een lange, maar leuke dag. 25-jaar koningin: het was een lange, maar leuke dag.
30-04-2005
altijd weer baas boven baas: in duitsland vierde heino vandaag zijn 50-jarig artiestenjubileum. altijd weer baas boven baas: in duitsland vierde heino vandaag zijn 50-jarig artiestenjubileum.
29-04-2005
de laatste papaul alweer van dit seizoen: minister pechtold en clown bassie (en hedy d`ancona) bespraken o.a. het nederlandse drugsbeleid en de europese grondwet. in dezelfde uitzending overigens ook een briljante parodie op het kopspijkerspel, met een meesterlijke imitatie van jack spijkerman door paul de leeuw. vrijdag 29 april 2005 prdv: positief, relaxt, doortastend en viriel! de laatste papaul alweer van dit seizoen: minister pechtold en clown bassie (en hedy d`ancona) bespraken o.a. het nederlandse drugsbeleid en de europese grondwet. in dezelfde uitzending overigens ook een briljante parodie op het kopspijkerspel, met een meesterlijke imitatie van jack spijkerman door paul de leeuw. vrijdag 29 april 2005 prdv: positief, relaxt, doortastend en viriel!
28-04-2005
jack `23 jaar loyaal geweest` spijkerman kwam vanavond bij barend & van dorp uithuilen over de wreedheid van vera keur. het cabaret van kopspijkers (jan mulder: "laten we eerlijk zijn: dat was toch altijd het leukste...") was ook aanwezig, tot groot genoegen van frits, die gek is op humor. jack `23 jaar loyaal geweest` spijkerman kwam vanavond bij barend & van dorp uithuilen over de wreedheid van vera keur. het cabaret van kopspijkers (jan mulder: "laten we eerlijk zijn: dat was toch altijd het leukste...") was ook aanwezig, tot groot genoegen van frits, die gek is op humor.
27-04-2005
die rot-vara! potverdorie jack, hoe kunnen ze je dit aandoen? die rot-vara! potverdorie jack, hoe kunnen ze je dit aandoen?
26-04-2005
erwin krol kon vanavond melden dat het gegarandeerd mooi weer wordt op koninginnedag! daar houden we je aan, erwin... erwin krol kon vanavond melden dat het gegarandeerd mooi weer wordt op koninginnedag! daar houden we je aan, erwin...
25-04-2005
vanavond was deel 1 van `de club van 100` (rvu) te zien: een chaotische mix van beelden van onbekende mensen die om geheel onduidelijke redenen met elkaar praatten via beeldtelefoons. deze gesprekken gingen over volstrekt willekeurige (non)onderwerpen, en ze werden afgewisseld met beelden van dezelfde mensen die ook nog eens gefilmd werden bij hun dagelijkse bezigheden. de kijker werd opgeroepen om zich ergens voor op te geven. en er was een website. (website: De leden van RVU's Club van 100, ooggetuigen van de samenleving, bellen iedere week met elkaar en met de redactie om grote en kleine kwesties aan te snijden) vanavond was deel 1 van `de club van 100` (rvu) te zien: een chaotische mix van beelden van onbekende mensen die om geheel onduidelijke redenen met elkaar praatten via beeldtelefoons. deze gesprekken gingen over volstrekt willekeurige (non)onderwerpen, en ze werden afgewisseld met beelden van dezelfde mensen die ook nog eens gefilmd werden bij hun dagelijkse bezigheden. de kijker werd opgeroepen om zich ergens voor op te geven. en er was een website. (website: De leden van RVU's Club van 100, ooggetuigen van de samenleving, bellen iedere week met elkaar en met de redactie om grote en kleine kwesties aan te snijden)
25-04-2005
"haar moeder is een gesloten hoofdstuk en haar vader een groot vraagteken" de hoogste tijd voor `spoorloos `(kro)! "haar moeder is een gesloten hoofdstuk en haar vader een groot vraagteken" de hoogste tijd voor `spoorloos `(kro)!
25-04-2005
helaas, dit prachtige programma is niet meer. in twee jaar tijd is het vier keer naar een ander uitzendtijdstip verschoven en dus heeft het nooit echt de kans gekregen om een wat groter publiek op te bouwen dan de gemiddeld 300.000 kijkers die het wel op waarde wisten te schatten. welke omroep durft het aan om een programma over religie te maken dat niet ingewikkeld en saai is, dat bruggetjes bouwt tussen mensen met een andere levensovertuiging en dat laat zien dat geloven boven alles gaat over het alledaagse leven van gewone mensen? helaas, dit prachtige programma is niet meer. in twee jaar tijd is het vier keer naar een ander uitzendtijdstip verschoven en dus heeft het nooit echt de kans gekregen om een wat groter publiek op te bouwen dan de gemiddeld 300.000 kijkers die het wel op waarde wisten te schatten. welke omroep durft het aan om een programma over religie te maken dat niet ingewikkeld en saai is, dat bruggetjes bouwt tussen mensen met een andere levensovertuiging en dat laat zien dat geloven boven alles gaat over het alledaagse leven van gewone mensen?
24-04-2005
`de grote avond van de beschaving`(vpro) had veel moois te bieden; zowel inhoudelijk als (en vooral) qua beeld dankzij de prachtige regie. een echte inhoudelijke vondst was de reconstructie van het eerste kamer debat over de invoering van het vrouwenkiesrecht in 1919. de hoofdrolspelers van toen werden gespeeld door hedendaagse politici en die deden dat buitengewoon vermakelijk en niet zelden zeer overtuigend. daar stak het toneelspel (foto) in het speciaal voor de thema-avond geschreven stuk schril bij af: zelfs de regen had last van overacting. `de grote avond van de beschaving`(vpro) had veel moois te bieden; zowel inhoudelijk als (en vooral) qua beeld dankzij de prachtige regie. een echte inhoudelijke vondst was de reconstructie van het eerste kamer debat over de invoering van het vrouwenkiesrecht in 1919. de hoofdrolspelers van toen werden gespeeld door hedendaagse politici en die deden dat buitengewoon vermakelijk en niet zelden zeer overtuigend. daar stak het toneelspel (foto) in het speciaal voor de thema-avond geschreven stuk schril bij af: zelfs de regen had last van overacting.
24-04-2005
boer zoent vrouw! boer zoent vrouw!
20-04-2005
"ouders zijn net grote kinderen, die moet je ook pedagogisch benaderen..." aldus bovenstaande kinderentertainer die samen met een groep collega's een van de deelnemersvakken vormde in `de nationale opvoed test`(kro). hij vertelde dat tijdens kinderpartijtjes niet alleen kinderen de show regelmatig verstoren, maar dat ook ouders nogal eens moeite hebben om respect te tonen voor een optreden van deze opgewekte professionals. gelukkig ligt het niet in de aard van een kinderentertainer om zich te laten ontmoedigen, ben je mal! de kinderentertainers eindigden overigens als een na laatsten, net boven de opa`s en de oma`s. "ouders zijn net grote kinderen, die moet je ook pedagogisch benaderen..." aldus bovenstaande kinderentertainer die samen met een groep collega's een van de deelnemersvakken vormde in `de nationale opvoed test`(kro). hij vertelde dat tijdens kinderpartijtjes niet alleen kinderen de show regelmatig verstoren, maar dat ook ouders nogal eens moeite hebben om respect te tonen voor een optreden van deze opgewekte professionals. gelukkig ligt het niet in de aard van een kinderentertainer om zich te laten ontmoedigen, ben je mal! de kinderentertainers eindigden overigens als een na laatsten, net boven de opa`s en de oma`s.
19-04-2005
vaticaan blij! duitsland blij! papst ...? op de duitse tv vertelde de broer van joseph ratzinger gisteren dat hij voor zijn broer op diens geliefde geboortegrond een huis had laten inrichten waar deze zijn laatste levensjaren zou kunnen slijten. de kardinaal bleek namelijk nog maar een wens te hebben: ontslag nemen uit het vaticaan en zich terugtrekken om boeken te schrijven. en dan nu deze benoeming... een geval van pesten op het werk? vaticaan blij! duitsland blij! papst ...? op de duitse tv vertelde de broer van joseph ratzinger gisteren dat hij voor zijn broer op diens geliefde geboortegrond een huis had laten inrichten waar deze zijn laatste levensjaren zou kunnen slijten. de kardinaal bleek namelijk nog maar een wens te hebben: ontslag nemen uit het vaticaan en zich terugtrekken om boeken te schrijven. en dan nu deze benoeming... een geval van pesten op het werk?
18-04-2005
haar ex rene muthert reageerde voorspelbaar, toen patty (50) aanbelde om hem zijn keyboard face to face terug te geven. haar ex rene muthert reageerde voorspelbaar, toen patty (50) aanbelde om hem zijn keyboard face to face terug te geven.
17-04-2005
na het vijf uur durende "titanengevecht" en een twee uur durend juryberaad, in het virtuele drugsproces tegen de nederlandse staat (vanavond in vpro`s tegenlicht) waren sommige juryleden de uitputting nabij. na het vijf uur durende "titanengevecht" en een twee uur durend juryberaad, in het virtuele drugsproces tegen de nederlandse staat (vanavond in vpro`s tegenlicht) waren sommige juryleden de uitputting nabij.
16-04-2005
weet u wie dit is? nee...? houden zo! (eigenwijs? kijk op zaterdag om 17.00 uur naar `motorxperience` bij sbs6) weet u wie dit is? nee...? houden zo! (eigenwijs? kijk op zaterdag om 17.00 uur naar `motorxperience` bij sbs6)
16-04-2005
"wat is er met je gebeurd frits, dat je zo hardvochtig bent geworden...?!" vroeg jan mulder. frits wester verklaarde namelijk pertinent tegen een generaal pardon te zijn (zoals bepleit in de actie `een royaal gebaar`), want "je moet eens weten hoeveel klaplopers en gelukszoekers er allemaal naar ons land zijn gekomen de afgelopen jaren". "wat is er met je gebeurd frits, dat je zo hardvochtig bent geworden...?!" vroeg jan mulder. frits wester verklaarde namelijk pertinent tegen een generaal pardon te zijn (zoals bepleit in de actie `een royaal gebaar`), want "je moet eens weten hoeveel klaplopers en gelukszoekers er allemaal naar ons land zijn gekomen de afgelopen jaren".
14-04-2005
zelfs evert ten napel kon deze avond niet verpesten. zelfs evert ten napel kon deze avond niet verpesten.
13-04-2005
spongebob heeft erg weinig slaap nodig. spongebob heeft erg weinig slaap nodig.
13-04-2005
op flevo tv was vanavond een paard te zien dat op commando gaat zitten en liggen. bovendien apporteert hij alles wat op de grond ligt, hetgeen volgens zijn baasje reuze handig is wanneer je iets laat vallen tijdens het rijden. een en ander is voortgekomen uit de mkz-crisis, want toen was paardlief zo chagrijnig vanwege het feit dat hij niet van het erf af mocht, dat ze om hem op te vrolijken maar met deze training was begonnen. elk nadeel heb zijn voordeel. op flevo tv was vanavond een paard te zien dat op commando gaat zitten en liggen. bovendien apporteert hij alles wat op de grond ligt, hetgeen volgens zijn baasje reuze handig is wanneer je iets laat vallen tijdens het rijden. een en ander is voortgekomen uit de mkz-crisis, want toen was paardlief zo chagrijnig vanwege het feit dat hij niet van het erf af mocht, dat ze om hem op te vrolijken maar met deze training was begonnen. elk nadeel heb zijn voordeel.
12-04-2005
arie van eijden, algemeen directeur van ajax, was te gast bij barend & van dorp. de amsterdamse tedje van es greep weer eens met beide handen de gelegenheid aan om zijn eigen straatje schoon te vegen. een paar voorbeelden: "het huwelijk tussen louis van gaal en ajax was gewoon niet geslaagd en dan moet je uit elkaar", "soetaers hebben we toch toch nog heel mooi weggezet " en "het oude logo van ajax is afgeschaft toen ik er een keer niet was". en met droge ogen: "als je ziet wat co adriaanse bij az presteert, dan kan ik alleen maar zeggen: chapeau!". arie van eijden, algemeen directeur van ajax, was te gast bij barend & van dorp. de amsterdamse tedje van es greep weer eens met beide handen de gelegenheid aan om zijn eigen straatje schoon te vegen. een paar voorbeelden: "het huwelijk tussen louis van gaal en ajax was gewoon niet geslaagd en dan moet je uit elkaar", "soetaers hebben we toch toch nog heel mooi weggezet " en "het oude logo van ajax is afgeschaft toen ik er een keer niet was". en met droge ogen: "als je ziet wat co adriaanse bij az presteert, dan kan ik alleen maar zeggen: chapeau!".
11-04-2005
voor iedereen die veertig is, ooit veertig is geweest of nog veertig hoopt te worden: de serie `veertig!` regisseur ruud van gessel (40+) interviewde het afgelopen jaar voor de derde keer de twaalf mensen die hij ruim twintig jaar geleden (bij hun eindexamen) voor het eerst sprak en tien jaar later rond hun dertigste weer. zij zijn nu dus allen ongeveer veertig jaar oud en hebben ieder voor zich het nodige meegemaakt. vanaf vanavond zes weken lang op maandagavond rond half 11 bij de ncrv op nederland 1. voor iedereen die veertig is, ooit veertig is geweest of nog veertig hoopt te worden: de serie `veertig!` regisseur ruud van gessel (40+) interviewde het afgelopen jaar voor de derde keer de twaalf mensen die hij ruim twintig jaar geleden (bij hun eindexamen) voor het eerst sprak en tien jaar later rond hun dertigste weer. zij zijn nu dus allen ongeveer veertig jaar oud en hebben ieder voor zich het nodige meegemaakt. vanaf vanavond zes weken lang op maandagavond rond half 11 bij de ncrv op nederland 1.
10-04-2005
in de `kennisquiz` zien we chazia mourali wekelijks verwoede pogingen doen om een beetje sfeer in het programma te brengen. dat valt niet mee, want de kandidaten zijn pubers, en die zwijgen het liefst, verlegen dan wel stuurs. vandaag vroeg ze, op haar gevatte anne robinson maniertje, aan een jongetje van 13 wanneer hij voor het laatst verdrietig was geweest. (de knul stond op op het punt te verliezen en dan verdien je het om even afgezeken te worden). de jongen antwoordde zonder na te denken: "toen mijn ouders gingen scheiden". daar sta je dan, met je sally spectra/medy van der laan-kapsel. in de `kennisquiz` zien we chazia mourali wekelijks verwoede pogingen doen om een beetje sfeer in het programma te brengen. dat valt niet mee, want de kandidaten zijn pubers, en die zwijgen het liefst, verlegen dan wel stuurs. vandaag vroeg ze, op haar gevatte anne robinson maniertje, aan een jongetje van 13 wanneer hij voor het laatst verdrietig was geweest. (de knul stond op op het punt te verliezen en dan verdien je het om even afgezeken te worden). de jongen antwoordde zonder na te denken: "toen mijn ouders gingen scheiden". daar sta je dan, met je sally spectra/medy van der laan-kapsel.
10-04-2005
de boeren waaierden uit over europa voor een romantsch weekendje met hun vrouwen. boer joris ging met zijn rinske naar amsterdam. zij kon niet ver reizen vanwege haar skiblessure, en lopen al evenmin, en dus zeulde joris haar galant rond op zijn brede rug of duwde haar rond in een rolstoel. in de bioscoop zette hij haar liefdevol in haar stoel en zorgde er goed voor dat haar voetjes comfortabel omhoog staken. en als we de verhalen mogen geloven gingen ook in madrid, berlijn, parijs en kopenhagen de beentjes de lucht in.... de boeren waaierden uit over europa voor een romantsch weekendje met hun vrouwen. boer joris ging met zijn rinske naar amsterdam. zij kon niet ver reizen vanwege haar skiblessure, en lopen al evenmin, en dus zeulde joris haar galant rond op zijn brede rug of duwde haar rond in een rolstoel. in de bioscoop zette hij haar liefdevol in haar stoel en zorgde er goed voor dat haar voetjes comfortabel omhoog staken. en als we de verhalen mogen geloven gingen ook in madrid, berlijn, parijs en kopenhagen de beentjes de lucht in....
09-04-2005
in `debat op 1`, gepresenteerd door jacobine geel en andries knevel, laten de eo en de ncrv hun ware levensbeschouwelijke gezicht zien: veel woorden, veel standpunten, veel priemende vinger; weinig werkelijke dialoog, nauwelijks emotie en al helemaal geen humor. het klonk zo veelbelovend: "een discussieprogramma, waarin verschillende levensbeschouwingen met elkaar de confrontatie aangaan over actuele kwesties". helaas blijken met die verschillende levensbeschouwingen vooral de protestantse en de evangelische bedoeld te worden. maar misschien is een dergelijk programma eigenlijk ook wel meer iets voor een omroep die niet belast is met een religieuze achtergrond. in `debat op 1`, gepresenteerd door jacobine geel en andries knevel, laten de eo en de ncrv hun ware levensbeschouwelijke gezicht zien: veel woorden, veel standpunten, veel priemende vinger; weinig werkelijke dialoog, nauwelijks emotie en al helemaal geen humor. het klonk zo veelbelovend: "een discussieprogramma, waarin verschillende levensbeschouwingen met elkaar de confrontatie aangaan over actuele kwesties". helaas blijken met die verschillende levensbeschouwingen vooral de protestantse en de evangelische bedoeld te worden. maar misschien is een dergelijk programma eigenlijk ook wel meer iets voor een omroep die niet belast is met een religieuze achtergrond.
08-04-2005
onze premier was vandaag ook in rome. hij vertegenwoordigde op het sint-pietersplein ons land (en onze vorstin) bij de begrafenis van johannes paulus II. na de plechtigheden vloog jan peter direct weer naar huis, "want er ligt nog een hoop werk dat gedaan moet worden". ja, wat zou je je tijd ook verdoen in dat roomse rome? onze premier was vandaag ook in rome. hij vertegenwoordigde op het sint-pietersplein ons land (en onze vorstin) bij de begrafenis van johannes paulus II. na de plechtigheden vloog jan peter direct weer naar huis, "want er ligt nog een hoop werk dat gedaan moet worden". ja, wat zou je je tijd ook verdoen in dat roomse rome?
07-04-2005
1. de held van de avond 2. de vader van het succes 3. de belofte voor de toekomst 1. de held van de avond 2. de vader van het succes 3. de belofte voor de toekomst
06-04-2005
als prins rainier met een glimlach is ingeslapen, dan had hij ongetwijfeld dit beeld op zijn netvlies als prins rainier met een glimlach is ingeslapen, dan had hij ongetwijfeld dit beeld op zijn netvlies
05-04-2005
er worden de komende dagen in rome ongeveer 2 miljoen bezoekers verwacht. er worden de komende dagen in rome ongeveer 2 miljoen bezoekers verwacht.
04-04-2005
vanavond was op rtvnh in het programma `puur catherine` rob oudkerk te gast. hij werd vorige maand 50, dus "een mooi moment om met catherine keijl terug te blikken op wat er zich vorig jaar allemaal heeft afgespeeld: zijn val nadat bekend werd dat hij naar de hoeren ging." dit weekend was oudkerk te zien bij sbs6, waar nog eens duidelijk werd wat voor type vrouw hem opwindt (foto). vanavond was op rtvnh in het programma `puur catherine` rob oudkerk te gast. hij werd vorige maand 50, dus "een mooi moment om met catherine keijl terug te blikken op wat er zich vorig jaar allemaal heeft afgespeeld: zijn val nadat bekend werd dat hij naar de hoeren ging." dit weekend was oudkerk te zien bij sbs6, waar nog eens duidelijk werd wat voor type vrouw hem opwindt (foto).
03-04-2005
vanavond was de ontknoping van `boer zoekt vrouw`. yvon jaspers toog naar de vijf boerderijen alwaar de vijf boeren in vijf spannende ontknopingen vijf vrouwen zouden teleurstellen en vijf vrouwen dolgelukkig zouden maken. het liep even anders. boer hans, die al wist dat zijn favoriet hem niet zag zitten, koos de ander die hij "niet de vrouw van mijn dromen, maar wel een leuk vooruitzicht" noemde. boer joris wilde met geen van de twee verder, hij koos de vrouw die eerder in het programma was afgevallen vanwege een gebroken been, en die hij tussendoor nog had bezocht. boer peter, bij wie alle vrouwen gillend waren weggehold, bleek al die tijd in het geniep een vriendin buiten het programma te hebben gehad, met wie hij verder gaat. boer teus was niet verliefd geworden, maar koos dan toch maar de vrouw met wie hij de avond ervoor in de schuur had gezoend. gelukkig was boer piet er ook nog. zo somber als piet vorige week nog was over de uitkomst van het vrouwenavontuur (zie 31 maart), zo gelukkig was hij nu. boer piet is verliefd! en... het is wederzijds! de vrouw die eerder wilde afhaken, toen toch maar bleef en vervolgens tot vervelens toe bleef herhalen dat ze het allemaal niet zag zitten (omdat het boerenleven niks voor haar was, omdat ze niet verliefd was, en vooral omdat ze "nu net haar leven zo lekker op orde had") is alsnog gevallen voor de charmes van piet. gefeliciteerd piet! vanavond was de ontknoping van `boer zoekt vrouw`. yvon jaspers toog naar de vijf boerderijen alwaar de vijf boeren in vijf spannende ontknopingen vijf vrouwen zouden teleurstellen en vijf vrouwen dolgelukkig zouden maken. het liep even anders. boer hans, die al wist dat zijn favoriet hem niet zag zitten, koos de ander die hij "niet de vrouw van mijn dromen, maar wel een leuk vooruitzicht" noemde. boer joris wilde met geen van de twee verder, hij koos de vrouw die eerder in het programma was afgevallen vanwege een gebroken been, en die hij tussendoor nog had bezocht. boer peter, bij wie alle vrouwen gillend waren weggehold, bleek al die tijd in het geniep een vriendin buiten het programma te hebben gehad, met wie hij verder gaat. boer teus was niet verliefd geworden, maar koos dan toch maar de vrouw met wie hij de avond ervoor in de schuur had gezoend. gelukkig was boer piet er ook nog. zo somber als piet vorige week nog was over de uitkomst van het vrouwenavontuur (zie 31 maart), zo gelukkig was hij nu. boer piet is verliefd! en... het is wederzijds! de vrouw die eerder wilde afhaken, toen toch maar bleef en vervolgens tot vervelens toe bleef herhalen dat ze het allemaal niet zag zitten (omdat het boerenleven niks voor haar was, omdat ze niet verliefd was, en vooral omdat ze "nu net haar leven zo lekker op orde had") is alsnog gevallen voor de charmes van piet. gefeliciteerd piet!
02-04-2005
"papa vere mortuus est" "papa vere mortuus est"
02-04-2005
voor het huis van ron brandsteder in breukelen hebben zich de afgelopen dagen enkele duizenden mensen verzameld om te bidden voor een wonder. voor het huis van ron brandsteder in breukelen hebben zich de afgelopen dagen enkele duizenden mensen verzameld om te bidden voor een wonder.
02-04-2005
in het licht van het naderende overlijden van de paus liet het belgische`man bijt hond` vrijdagavond een aantal ervaringsdeskundigen in een verzorgingshuis aan het woord. de verzorgsters vertelden liefdevol en openhartig over het stervensproces van oude mensen. de hoogbejaarde bewoners zelf wensten de stervende paus `een rimpelloze reis naar de eeuwigheid`. in het licht van het naderende overlijden van de paus liet het belgische`man bijt hond` vrijdagavond een aantal ervaringsdeskundigen in een verzorgingshuis aan het woord. de verzorgsters vertelden liefdevol en openhartig over het stervensproces van oude mensen. de hoogbejaarde bewoners zelf wensten de stervende paus `een rimpelloze reis naar de eeuwigheid`.
01-04-2005
de drie toppers waren te gast bij `barend & van dorp` en dat werd natuurlijk lachen, gieren, brullen. gerard plaagde gordon en gordon sneerde wat naar gerard. rene maakte een grap, gordon en gerard gierden het uit. gerard en gordon lachten rene uit, maar rene babbelde rustig door. kortom, er viel een hoop te lachen en het was echt gezellig aan tafel. helaas kan frits zoveel pret niet zo goed aan, daar wordt hij een beetje te opgewonden van. `jongens, jongens! weet je wat ook grappig is...?` de drie toppers waren te gast bij `barend & van dorp` en dat werd natuurlijk lachen, gieren, brullen. gerard plaagde gordon en gordon sneerde wat naar gerard. rene maakte een grap, gordon en gerard gierden het uit. gerard en gordon lachten rene uit, maar rene babbelde rustig door. kortom, er viel een hoop te lachen en het was echt gezellig aan tafel. helaas kan frits zoveel pret niet zo goed aan, daar wordt hij een beetje te opgewonden van. `jongens, jongens! weet je wat ook grappig is...?`
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • mei 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn