de tv van willemijn


31-01-2010
beauty and the beasts. beauty and the beasts.
30-01-2010
naar wie van de overgebleven kandidaten zal sir allen volgende week zijn gevreesde tekst blaffen? 'the apprentice'(veronica) is spannend en leuk! naar wie van de overgebleven kandidaten zal sir allen volgende week zijn gevreesde tekst blaffen? 'the apprentice'(veronica) is spannend en leuk!
28-01-2010
"huh? wat? hoe laat is het...?" een van de hoofdrolspelers van 'generatie 2010'(ncrv) staat op het punt geboren te worden. moeders staat snikkend in de deuropening om manlief te waarschuwen, maar lijkt niet erg gelegen te komen. "huh? wat? hoe laat is het...?" een van de hoofdrolspelers van 'generatie 2010'(ncrv) staat op het punt geboren te worden. moeders staat snikkend in de deuropening om manlief te waarschuwen, maar lijkt niet erg gelegen te komen.
27-01-2010
de titel 'bimbo's en boerka's'(nps) dekte niet helemaal de lading. jeroen pauw was in zijn eentje. de titel 'bimbo's en boerka's'(nps) dekte niet helemaal de lading. jeroen pauw was in zijn eentje.
26-01-2010
"dick advocaat verkeerde in de veronderstelling dat 'oetlul' geen scheldwoord is..." maar in de nieuwe dikke van dale heeft het woord een veel zwaardere betekenis gekregen. en dus had de scheidsrechter gelijk toen hij dick naar de tribune stuurde. arme dickie, vroegah was alle beter... "dick advocaat verkeerde in de veronderstelling dat 'oetlul' geen scheldwoord is..." maar in de nieuwe dikke van dale heeft het woord een veel zwaardere betekenis gekregen. en dus had de scheidsrechter gelijk toen hij dick naar de tribune stuurde. arme dickie, vroegah was alle beter...
24-01-2010
"het is een gehakstaaf!" het is te hopen voor 'van zon op zaterdag'(vara) dat de revival van de jaren tachtig nog even aanhoudt. "het is een gehakstaaf!" het is te hopen voor 'van zon op zaterdag'(vara) dat de revival van de jaren tachtig nog even aanhoudt.
22-01-2010
joshua gaat door, kristel ook... in de halve finale van 'popstars'(sbs6) was er louter goed nieuws. behalve dan voor de stiliste van nance, die moet een bril. joshua gaat door, kristel ook... in de halve finale van 'popstars'(sbs6) was er louter goed nieuws. behalve dan voor de stiliste van nance, die moet een bril.
21-01-2010
het gaat natuurlijk om haiti, maar potjandikkie, wat zijn wij toch een fantastisch volk. het gaat natuurlijk om haiti, maar potjandikkie, wat zijn wij toch een fantastisch volk.
21-01-2010
in 'pauw & witteman'(vara) zoekt peter r. de vries de confrontatie met aanhangers van geert wilders. een weerwoord tegen de gewone man... waren er maar meer mensen zo moedig. in 'pauw & witteman'(vara) zoekt peter r. de vries de confrontatie met aanhangers van geert wilders. een weerwoord tegen de gewone man... waren er maar meer mensen zo moedig.
20-01-2010
"ik denk dat we na afloop wel een borrel gaan drinken, tijdens het programma is het vast te druk..." linda verheugt zich op de inzamelingsactie voor haiti. samen met beau en jeroen: helemaal gezellie! "ik denk dat we na afloop wel een borrel gaan drinken, tijdens het programma is het vast te druk..." linda verheugt zich op de inzamelingsactie voor haiti. samen met beau en jeroen: helemaal gezellie!
18-01-2010
veel onderbroekenlol in 'toren c'(vpro). maar wel van het hoogste niveau. vrouwen en humor, het kan! veel onderbroekenlol in 'toren c'(vpro). maar wel van het hoogste niveau. vrouwen en humor, het kan!
17-01-2010
"ingegroeide teennagels zijn een doodgewone kwaal, maar wel iets om je kapot voor te schamen" voor wie na vier dagen haiti wel weer eens zin heeft in een andere nachtmerrie, is 'genante lijven'(rtl5) beslist een aanrader. "ingegroeide teennagels zijn een doodgewone kwaal, maar wel iets om je kapot voor te schamen" voor wie na vier dagen haiti wel weer eens zin heeft in een andere nachtmerrie, is 'genante lijven'(rtl5) beslist een aanrader.
15-01-2010
jermaine jackson is tot tranen toe geroerd na het zien van de musical 'thriller live'. dat was overigens wel het enige moment in 'de familie jackson'(rtl4) waarop iets van emotie te zien was bij de broers van wijlen de king of pop. los van publiciteits- en hebzucht dan. jermaine jackson is tot tranen toe geroerd na het zien van de musical 'thriller live'. dat was overigens wel het enige moment in 'de familie jackson'(rtl4) waarop iets van emotie te zien was bij de broers van wijlen de king of pop. los van publiciteits- en hebzucht dan.
13-01-2010
"door wat er nu gebeurt verliest een hele generatie definitief zijn vertrouwen in de politiek" er is binnen al veel gezegd over de reactie van bakendende op het rapport davids, maar vooralsnog staat het meest treffende commentaar op naam van ramsey nasr in 'pauw & witteman'(vara). "door wat er nu gebeurt verliest een hele generatie definitief zijn vertrouwen in de politiek" er is binnen al veel gezegd over de reactie van bakendende op het rapport davids, maar vooralsnog staat het meest treffende commentaar op naam van ramsey nasr in 'pauw & witteman'(vara).
11-01-2010
"bel meteen als u een sterretje ziet!" het blijft een wonderlijke oproep. "bel meteen als u een sterretje ziet!" het blijft een wonderlijke oproep.
09-01-2010
dat op at5 al honderd jaar bob ross wordt uitgezonden, wat zegt dat over amsterdam(mers)? dat op at5 al honderd jaar bob ross wordt uitgezonden, wat zegt dat over amsterdam(mers)?
06-01-2010
chantal en peter zijn 'uit elkaar'(eo), onder andere omdat peter teveel tijd besteedde aan zijn auto. auto...? een oldtimer bmw. deze strijd kon chantal niet winnen. chantal en peter zijn 'uit elkaar'(eo), onder andere omdat peter teveel tijd besteedde aan zijn auto. auto...? een oldtimer bmw. deze strijd kon chantal niet winnen.
05-01-2010
je kunt als afdeling woordgrappen van 'rtl boulevard'(rtl4) ook te ver gaan. je kunt als afdeling woordgrappen van 'rtl boulevard'(rtl4) ook te ver gaan.
04-01-2010
"nou ik ben benieuwd... hoe is de buurt?" in 'maximum bereikt'(avro) doet ruben nicolai wanhopige pogingen om betrokken over te komen. maar je gelooft er niks van. hij is nu eenmaal geen john williams of natasja froger. ieder zijn vak. "nou ik ben benieuwd... hoe is de buurt?" in 'maximum bereikt'(avro) doet ruben nicolai wanhopige pogingen om betrokken over te komen. maar je gelooft er niks van. hij is nu eenmaal geen john williams of natasja froger. ieder zijn vak.
03-01-2010
"je zegt dat je van me houdt en je piept er zomaar tussenuit. zonder een moment te overwegen te blijven... voor mij" en dat was slechts een van de vele hoogtepunten in de eerste aflevering van 'annie m.g.'(nps/vara). een juweeltje. "je zegt dat je van me houdt en je piept er zomaar tussenuit. zonder een moment te overwegen te blijven... voor mij" en dat was slechts een van de vele hoogtepunten in de eerste aflevering van 'annie m.g.'(nps/vara). een juweeltje.
03-01-2010
geen kwaad woord van dit bandlid over the godfather of soul in 'up close: james brown'(avro). ok, hij was een egoist, schoot op journalisten, en sloeg weleens een vrouw, maar who cares? want als hij muziek maakte... : giddappe, giddonnap! geen kwaad woord van dit bandlid over the godfather of soul in 'up close: james brown'(avro). ok, hij was een egoist, schoot op journalisten, en sloeg weleens een vrouw, maar who cares? want als hij muziek maakte... : giddappe, giddonnap!
01-01-2010
dit zijn de voeten van presentatrice hella van der weijst van 'de wandeling'(kro). daar hadden ze bedacht om het nieuwe jaar in stilte te beginnen. goed plan! en nou volhouden... dit zijn de voeten van presentatrice hella van der weijst van 'de wandeling'(kro). daar hadden ze bedacht om het nieuwe jaar in stilte te beginnen. goed plan! en nou volhouden...
01-01-2010
en hoppa, daar gaan we weer...! een hopelijk heel goed nieuwjaar tegemoet. gelukkig 2010! en hoppa, daar gaan we weer...! een hopelijk heel goed nieuwjaar tegemoet. gelukkig 2010!
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn