de tv van willemijn


30-04-2009
hoezee! hoezee! hoezo..? hoezee! hoezee! hoezo..?
28-04-2009
in 'simek, voor de verandering'(eo) zingt sharon kips onvoorbereid een spritual, op verzoek van martin. een heel begrijpelijk verzoek van martin, nu hoeft ie tenminste even niet over het geloof te praten... en dat is een verademing. voor iedereen. in 'simek, voor de verandering'(eo) zingt sharon kips onvoorbereid een spritual, op verzoek van martin. een heel begrijpelijk verzoek van martin, nu hoeft ie tenminste even niet over het geloof te praten... en dat is een verademing. voor iedereen.
26-04-2009
marco van basten en hugo borst spraken bij 'studio voetbal'(nos) alleen dezelfde lichaamstaal. marco van basten en hugo borst spraken bij 'studio voetbal'(nos) alleen dezelfde lichaamstaal.
25-04-2009
er is natuurlijk meer op iran aan te merken. maar de misstand waar 'offside'(human) over gaat, valt toch wel in de categorie zware mishandeling. er is natuurlijk meer op iran aan te merken. maar de misstand waar 'offside'(human) over gaat, valt toch wel in de categorie zware mishandeling.
24-04-2009
de man in de straat blijkt onze europese vertegenwoordigers niet te (her)kennen! jaja, 'het journaal'(nos) komt altijd weer met spectaculaire onthullingen. de man in de straat blijkt onze europese vertegenwoordigers niet te (her)kennen! jaja, 'het journaal'(nos) komt altijd weer met spectaculaire onthullingen.
22-04-2009
"we zijn op zoek naar dat ene ultieme medicijn, we hebben geld nodig" even denk je: donder op man, het hoeft al niet meer... maar martin bril was natuurlijk niet de enige. of taxi piet. "we zijn op zoek naar dat ene ultieme medicijn, we hebben geld nodig" even denk je: donder op man, het hoeft al niet meer... maar martin bril was natuurlijk niet de enige. of taxi piet.
21-04-2009
als je geen afscheid kan nemen van je huisdier, kan je hem na zijn dood altijd nog laten opzetten. heb je niet de verplichtingen, maar wel de gezelligheid! als je geen afscheid kan nemen van je huisdier, kan je hem na zijn dood altijd nog laten opzetten. heb je niet de verplichtingen, maar wel de gezelligheid!
19-04-2009
"mijn vriendin heeft veel weense ballen gehad.." gelukkig voor camiel eurlings heeft ze uiteindelijk toch voor een nederlandse bal gekozen. az is kampioen. louis van gaal is kampioen. r.e.s.p.e.c.t.! "mijn vriendin heeft veel weense ballen gehad.." gelukkig voor camiel eurlings heeft ze uiteindelijk toch voor een nederlandse bal gekozen. az is kampioen. louis van gaal is kampioen. r.e.s.p.e.c.t.!
18-04-2009
eigenlijk moet je 'holland's got talent'(sbs6) in je pyjama kijken. met gekamde natte haartjes. het ultieme ouderwetse zaterdagavondgevoel! eigenlijk moet je 'holland's got talent'(sbs6) in je pyjama kijken. met gekamde natte haartjes. het ultieme ouderwetse zaterdagavondgevoel!
16-04-2009
bedoelt de astronoom nou dat hij de halve nacht verspilt met waken... of juist met slapen? bedoelt de astronoom nou dat hij de halve nacht verspilt met waken... of juist met slapen?
15-04-2009
het zou leuk zijn als 'het journaal'(nos) deze chinese vrouwen na hun veertigste nog eens interviewt. het zou leuk zijn als 'het journaal'(nos) deze chinese vrouwen na hun veertigste nog eens interviewt.
14-04-2009
"ach wat maakt het uit, iedereen denkt toch al dat ik aan de coke ben..." en hup, daar ging de cocaine! net gescoord bij een brommerkoeriertje op de zuidas... in 'bij ons in de pc'(kro) speelde jort dit keer voor misdaadverslaggever, maar vond het allemaal zo spannend, dat je je afvroeg waarom hij in godsnaam een witte broek had aangetrokken. "ach wat maakt het uit, iedereen denkt toch al dat ik aan de coke ben..." en hup, daar ging de cocaine! net gescoord bij een brommerkoeriertje op de zuidas... in 'bij ons in de pc'(kro) speelde jort dit keer voor misdaadverslaggever, maar vond het allemaal zo spannend, dat je je afvroeg waarom hij in godsnaam een witte broek had aangetrokken.
13-04-2009
of hij dat liedje zelf had geschreven, vroeg de beauty, nadat de nerd voor haar een aria had gezongen. ontroering en verbijstering blijven elkaar afwisselen bij het kijken naar 'the beauty and the nerd'(rtl5). of hij dat liedje zelf had geschreven, vroeg de beauty, nadat de nerd voor haar een aria had gezongen. ontroering en verbijstering blijven elkaar afwisselen bij het kijken naar 'the beauty and the nerd'(rtl5).
12-04-2009
de extreem doorgetrainde bodybuildsters uit 'louis theroux's weird weekends'(vpro) waren heel eng. bijna net zo eng als hun bewonderaars. de extreem doorgetrainde bodybuildsters uit 'louis theroux's weird weekends'(vpro) waren heel eng. bijna net zo eng als hun bewonderaars.
10-04-2009
"je bent gewoon een hartstikke leuke goser..!" in 'down met johnny'(veronica) zien we hoe warm en oprecht johnny de mol omgaat met mensen met het syndroom van down. een programma dat afrekent met bepaalde vooroordelen. zeker over johnny. "je bent gewoon een hartstikke leuke goser..!" in 'down met johnny'(veronica) zien we hoe warm en oprecht johnny de mol omgaat met mensen met het syndroom van down. een programma dat afrekent met bepaalde vooroordelen. zeker over johnny.
09-04-2009
"en als moeder en de kinderen meegaan, dan kunnen ze hier binnen op het terras wat drinken" een kunstmatig aangelegde rivier, deels overdekt, waar de visser terecht kan met het hele gezin. je ziet het voor je: "ik ben weg schat...ik ga vissen" "oh wacht, we gaan mee!" "en als moeder en de kinderen meegaan, dan kunnen ze hier binnen op het terras wat drinken" een kunstmatig aangelegde rivier, deels overdekt, waar de visser terecht kan met het hele gezin. je ziet het voor je: "ik ben weg schat...ik ga vissen" "oh wacht, we gaan mee!"
07-04-2009
in 'snip 'n tuck'(the zone) een plastisch chirurg die in zijn vrije tijd de scalpel inruilt voor een beitel. het heeft iets verontrustends. in 'shownieuws'(sbs6) het heuglijke nieuws dat het tussen thomas berge en marga weer dik aan is! in 'snip 'n tuck'(the zone) een plastisch chirurg die in zijn vrije tijd de scalpel inruilt voor een beitel. het heeft iets verontrustends. in 'shownieuws'(sbs6) het heuglijke nieuws dat het tussen thomas berge en marga weer dik aan is!
06-04-2009
rene froger is altijd te laat. en als hij er is, gaat hij zitten poepen. gelukkig vermaken de andere twee 'toppers op weg naar moskou'(tros) zich intussen prima. goed dat de publieke omroep dit uitzendt. rene froger is altijd te laat. en als hij er is, gaat hij zitten poepen. gelukkig vermaken de andere twee 'toppers op weg naar moskou'(tros) zich intussen prima. goed dat de publieke omroep dit uitzendt.
05-04-2009
in 'de reunie'(kro) vanavond alle presentatoren van het jarige (en dat zullen we weten ook) studio sport. beetje jammer dat rob kamphues in die 50 jaar niet zo vaak heeft gekeken. maar gelukkig waren er naamkaartjes opgehangen, zo kon hij onze helden toch nog een beetje uit elkaar houden. in 'de reunie'(kro) vanavond alle presentatoren van het jarige (en dat zullen we weten ook) studio sport. beetje jammer dat rob kamphues in die 50 jaar niet zo vaak heeft gekeken. maar gelukkig waren er naamkaartjes opgehangen, zo kon hij onze helden toch nog een beetje uit elkaar houden.
04-04-2009
"hij doet er maar mee wat hij wil, maar ik ga niet naar markelo. punt uit. nee, ik doe het niet! hij heeft de bal gekaatst nu kan hij hem terug verwachten. afgelopen." marga maakt het uit met thomas berge, die haar weer eens voor joker bij het hek heeft laten staan. 'fans!'(sbs6) hoeven niet alles te pikken! "hij doet er maar mee wat hij wil, maar ik ga niet naar markelo. punt uit. nee, ik doe het niet! hij heeft de bal gekaatst nu kan hij hem terug verwachten. afgelopen." marga maakt het uit met thomas berge, die haar weer eens voor joker bij het hek heeft laten staan. 'fans!'(sbs6) hoeven niet alles te pikken!
02-04-2009
"de hongaarse equipe nam met schijnbaar gemak de hindernis in het zand" 'nostalgie net' heeft ook een eigen tv-gids! voor slechts 7,50 ben je een heel jaar helemaal bij de tijd. "de hongaarse equipe nam met schijnbaar gemak de hindernis in het zand" 'nostalgie net' heeft ook een eigen tv-gids! voor slechts 7,50 ben je een heel jaar helemaal bij de tijd.
01-04-2009
heel even dreigde 'ruby wax goes dutch'(net5) toch nog een klein beetje spannend te worden. maar katja zei geen 'kike', en dat wist ruby wel, en het kon haar eigenlijk toch allemaal niks schelen. heel even dreigde 'ruby wax goes dutch'(net5) toch nog een klein beetje spannend te worden. maar katja zei geen 'kike', en dat wist ruby wel, en het kon haar eigenlijk toch allemaal niks schelen.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • januari 2024
 • december 2023
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn