de tv van willemijn


30-03-2006
zo! u leest het: karin de groot heeft weer een aflevering van `wat zou jij doen?`(kro) achter de rug. zo! u leest het: karin de groot heeft weer een aflevering van `wat zou jij doen?`(kro) achter de rug.
30-03-2006
cornald maas was op tv en het woord songfestival is niet gevallen! `paul`s punt`(vara) was dan ook helemaal gewijd aan zijn nieuwe boek, een bundel interviews met leuke veertigers. (ja ja mensen, ze bestaan... ) cornald maas was op tv en het woord songfestival is niet gevallen! `paul`s punt`(vara) was dan ook helemaal gewijd aan zijn nieuwe boek, een bundel interviews met leuke veertigers. (ja ja mensen, ze bestaan... )
29-03-2006
"... a battle of fat ego`s and even bigger wallets..." engeland is in de ban van de dreigende overname door de bbc van commercieel tv-station itv. volgens `bbc news` gaat de hele affaire steeds meer op een soap lijken. "... a battle of fat ego`s and even bigger wallets..." engeland is in de ban van de dreigende overname door de bbc van commercieel tv-station itv. volgens `bbc news` gaat de hele affaire steeds meer op een soap lijken.
28-03-2006
roy groenberg is zeer tevreden over zijn succesvolle actie tegen het woord negerzoen. en hij begrijpt niet waarom niet iedereen dat is. want hoe zouden wij het vinden als er bijvoorbeeld mengele-koeken bestonden? jan mulder verbeeldt het gevoel dat ongetwijfeld meer mensen zullen hebben over zoveel kromheid. roy groenberg is zeer tevreden over zijn succesvolle actie tegen het woord negerzoen. en hij begrijpt niet waarom niet iedereen dat is. want hoe zouden wij het vinden als er bijvoorbeeld mengele-koeken bestonden? jan mulder verbeeldt het gevoel dat ongetwijfeld meer mensen zullen hebben over zoveel kromheid.
27-03-2006
"strike a pose.." een van de hysterische nichten die al weken rond de modellen rondfladdert, doet in de slotaflevering van `america`s next topmodel`(rtl5), nog 1 keer voor hoe je zo voordelig mogelijk op de foto komt. "strike a pose.." een van de hysterische nichten die al weken rond de modellen rondfladdert, doet in de slotaflevering van `america`s next topmodel`(rtl5), nog 1 keer voor hoe je zo voordelig mogelijk op de foto komt.
26-03-2006
in de eerste aflevering van een nieuw seizoen`dancing with the stars`(rtl4) vroeg sylvana aan koen brouwers waar het talent van zijn danspartner myrna goossen ligt. hij had een paar tellen nodig, maar toen antwoordde koen heel stellig: "ze kan zo heerlijk hard lachen!". in de eerste aflevering van een nieuw seizoen`dancing with the stars`(rtl4) vroeg sylvana aan koen brouwers waar het talent van zijn danspartner myrna goossen ligt. hij had een paar tellen nodig, maar toen antwoordde koen heel stellig: "ze kan zo heerlijk hard lachen!".
26-03-2006
zo ging het ongeveer: larry king (cnn) stelde normale vragen, en liza reageerde met lach- en proestbuien, die op hun beurt vaak weer overgingen in gehoest en gerochel. (oh, en met michael jackson gaat het uitstekend, ondanks wat ze die arme stakker hebben aangedaan...) zo ging het ongeveer: larry king (cnn) stelde normale vragen, en liza reageerde met lach- en proestbuien, die op hun beurt vaak weer overgingen in gehoest en gerochel. (oh, en met michael jackson gaat het uitstekend, ondanks wat ze die arme stakker hebben aangedaan...)
24-03-2006
peter van de vorst schrikt ervan: joop van den ende maakt een grapje waar het woord sex in voorkomt! dat wordt een klam nachtje voor de kijkers van `de 10 succesvolste nederlanders in het buitenland`(rtl4)... peter van de vorst schrikt ervan: joop van den ende maakt een grapje waar het woord sex in voorkomt! dat wordt een klam nachtje voor de kijkers van `de 10 succesvolste nederlanders in het buitenland`(rtl4)...
23-03-2006
in `question time`(bbc) beantwoordt een wekelijks wisselend panel van politici en andere maatschappelijk verantwoordelijke personen vragen van het publiek en gaat daarover in debat. saai? het kan best spannender, maar het gaat in elk geval echt altijd ergens over, en dat heeft ook wel wat. in `question time`(bbc) beantwoordt een wekelijks wisselend panel van politici en andere maatschappelijk verantwoordelijke personen vragen van het publiek en gaat daarover in debat. saai? het kan best spannender, maar het gaat in elk geval echt altijd ergens over, en dat heeft ook wel wat.
22-03-2006
jurgen klinsmann staart naar een prachtig en stralend licht, dat hem aantrekt als een magneet. even later wordt hij er weer ruw bij vandaan getrokken: duitsland wint met 4-1 van de vs. hij leeft nog... jurgen klinsmann staart naar een prachtig en stralend licht, dat hem aantrekt als een magneet. even later wordt hij er weer ruw bij vandaan getrokken: duitsland wint met 4-1 van de vs. hij leeft nog...
21-03-2006
ook talpa heeft sinds vanavond een medium. en ook deze `sarina` zoekt contact met overleden dierbaren en beantwoordt vragen van levende nabestaanden. en ook hier is de boodschap steeds weer dat de overledene het goed maakt en dat de nabestaande verder moet met zijn leven. gaap. ook talpa heeft sinds vanavond een medium. en ook deze `sarina` zoekt contact met overleden dierbaren en beantwoordt vragen van levende nabestaanden. en ook hier is de boodschap steeds weer dat de overledene het goed maakt en dat de nabestaande verder moet met zijn leven. gaap.
21-03-2006
als willem jan in `schoondochter gezocht`(tros) bekent dat hij de 17-jarige emma het leukste meisje vindt, grijpt moeder dinie in: "het is natuurlijk jouw keuze, maar ik zou je toch willen adviseren om aan de toekomst te denken. en dan is ipie een betere keus. denk nog even goed na..." u raadt het al, het werd ipie. als willem jan in `schoondochter gezocht`(tros) bekent dat hij de 17-jarige emma het leukste meisje vindt, grijpt moeder dinie in: "het is natuurlijk jouw keuze, maar ik zou je toch willen adviseren om aan de toekomst te denken. en dan is ipie een betere keus. denk nog even goed na..." u raadt het al, het werd ipie.
19-03-2006
de nieuwe pieter storms heet martine van os, en het nieuwe `breekijzer` heet `appeltje voor de dorst`(max). opmerkelijk genoeg is het rendement van martine minstens even hoog als dat van pieter, terwijl ze nooit voorlichters uitscheldt of door gebouwen rent, op de hielen gezeten door beveiligingsmensen... de nieuwe pieter storms heet martine van os, en het nieuwe `breekijzer` heet `appeltje voor de dorst`(max). opmerkelijk genoeg is het rendement van martine minstens even hoog als dat van pieter, terwijl ze nooit voorlichters uitscheldt of door gebouwen rent, op de hielen gezeten door beveiligingsmensen...
18-03-2006
in `groeten terug`(sbs6) komen de inheemse stammen die we hebben leren kennen in `groeten uit de rimboe` op bezoek bij de nederlandse families die eerder een aantal weken bij hen hebben doorgebracht. voor de himba uit namibie betekent dit o.a. de allereerste kennismaking met het fenomeen televisie. in `groeten terug`(sbs6) komen de inheemse stammen die we hebben leren kennen in `groeten uit de rimboe` op bezoek bij de nederlandse families die eerder een aantal weken bij hen hebben doorgebracht. voor de himba uit namibie betekent dit o.a. de allereerste kennismaking met het fenomeen televisie.
17-03-2006
bert zwarteveen lijkt niet alleen op nico zwinkels, maar is ook nog halitose patient, ofwel: hij stinkt ontzettend uit zijn mond. `vier in het land`(rtl4) had vanavond de scoop van een doorbraak op het gebied van de bestrijding van halitose. en dat is goed nieuws voor de patienten, die - aldus een arts - niet meer de straat op durven, in een sociaal isolement belanden en dan uit wanhoop bijvoorbeeld.... telemarketeer worden! nooit meer boos worden dus als ze u (rond etenstijd) bellen, enige compassie is meer op zijn plaats. `wie is de mol?`(avro) had ook vanavond weer een paar griezelige momenten. bert zwarteveen lijkt niet alleen op nico zwinkels, maar is ook nog halitose patient, ofwel: hij stinkt ontzettend uit zijn mond. `vier in het land`(rtl4) had vanavond de scoop van een doorbraak op het gebied van de bestrijding van halitose. en dat is goed nieuws voor de patienten, die - aldus een arts - niet meer de straat op durven, in een sociaal isolement belanden en dan uit wanhoop bijvoorbeeld.... telemarketeer worden! nooit meer boos worden dus als ze u (rond etenstijd) bellen, enige compassie is meer op zijn plaats. `wie is de mol?`(avro) had ook vanavond weer een paar griezelige momenten.
16-03-2006
op de website van net5 wordt het profiel van de zender als volgt beschreven: "Het station brengt televisie toegesneden op het profiel dat het station beoogt en inmiddels heeft bereikt: vrouwelijk, hoger opgeleid, kwalitatief en innovatief." op de website van net5 wordt het profiel van de zender als volgt beschreven: "Het station brengt televisie toegesneden op het profiel dat het station beoogt en inmiddels heeft bereikt: vrouwelijk, hoger opgeleid, kwalitatief en innovatief."
15-03-2006
onze eerste verjaardag! onze eerste verjaardag!
15-03-2006
oprah bekent in haar show enigszins beschroomd dat ze vroeger een enorme fan was van neill diamond, en realiseert zich tegelijkertijd welke risico`s dat met zich mee heeft gebracht. oprah bekent in haar show enigszins beschroomd dat ze vroeger een enorme fan was van neill diamond, en realiseert zich tegelijkertijd welke risico`s dat met zich mee heeft gebracht.
13-03-2006
funshoppen is in nederland de populairste vrijetijdsbesteding. in het licht daarvan had `de toekomst`(vpro) een nachtmerrie-achtig portret van de allergrootste shoppingmall ter wereld. in deze megamall in canada zijn ook restaurants, kinderattracties, gokhallen en een zwemparadijs. voor mensen die niet genoeg hebben aan 1 dag zijn er hotels. deze vrouw boekt met een vriendin elk jaar een kamer om twee weken lang nonstop door te brengen in deze hel van kunstlicht, airconditioning en muzak. funshoppen is in nederland de populairste vrijetijdsbesteding. in het licht daarvan had `de toekomst`(vpro) een nachtmerrie-achtig portret van de allergrootste shoppingmall ter wereld. in deze megamall in canada zijn ook restaurants, kinderattracties, gokhallen en een zwemparadijs. voor mensen die niet genoeg hebben aan 1 dag zijn er hotels. deze vrouw boekt met een vriendin elk jaar een kamer om twee weken lang nonstop door te brengen in deze hel van kunstlicht, airconditioning en muzak.
12-03-2006
`het nationale songfestival` (nos, nu nog wel...) is er in de nieuwe opzet enorm op vooruit gegaan. kwa oude opzet was paul de leeuw erg op dreef. ergens tijdens de entr`act ontstond een onnavolgbare discussie over baklava, dat volgens meneer vlagos helemaal niet zo zoet is, of... ja, wel zoet, maar niet ontzettend zoet. gewoon zoet. niet hartstikke zoet. zoet. (verder leverde de avond overigens een malle - en dus wellicht kansrijke - inzending op: treble) `het nationale songfestival` (nos, nu nog wel...) is er in de nieuwe opzet enorm op vooruit gegaan. kwa oude opzet was paul de leeuw erg op dreef. ergens tijdens de entr`act ontstond een onnavolgbare discussie over baklava, dat volgens meneer vlagos helemaal niet zo zoet is, of... ja, wel zoet, maar niet ontzettend zoet. gewoon zoet. niet hartstikke zoet. zoet. (verder leverde de avond overigens een malle - en dus wellicht kansrijke - inzending op: treble)
12-03-2006
volgens borislav heeft het joegoslavie-tribunaal de arme slobodan vermoord. tsja, het blijft toch je broer he... volgens borislav heeft het joegoslavie-tribunaal de arme slobodan vermoord. tsja, het blijft toch je broer he...
10-03-2006
kosten noch karel zijn gespaard om `wie is de mol`(avro) weer zo spannend mogelijk te maken! en..... wij zetten in op roderick veelo als de mol. kosten noch karel zijn gespaard om `wie is de mol`(avro) weer zo spannend mogelijk te maken! en..... wij zetten in op roderick veelo als de mol.
09-03-2006
in `schoondochter gezocht`(tros) neemt natasja froger afscheid van een weggestuurde dame. (schoon)moeder lijkt het eens te zijn met de keuze van haar zoon en staat in het halletje te trappelen van ongeduld om de ongelukkige in haar jas te hijsen. in `schoondochter gezocht`(tros) neemt natasja froger afscheid van een weggestuurde dame. (schoon)moeder lijkt het eens te zijn met de keuze van haar zoon en staat in het halletje te trappelen van ongeduld om de ongelukkige in haar jas te hijsen.
08-03-2006
kan iemand jochem opgeven voor `ik vertrek`(tros)? kan iemand jochem opgeven voor `ik vertrek`(tros)?
07-03-2006
jozias van aartsen gaat steeds meer op mart smeets lijken! en niet alleen aan de buitenkant... vanavond bij het lijsttrekkersdebat(nos) toonde hij zich weer eens van zijn zwartste kant: opgeblazen, gelijkhebberig, intimiderend, sexistisch, zelfingenomen en heeeeel erg slecht tegen kritiek kunnende. jozias van aartsen gaat steeds meer op mart smeets lijken! en niet alleen aan de buitenkant... vanavond bij het lijsttrekkersdebat(nos) toonde hij zich weer eens van zijn zwartste kant: opgeblazen, gelijkhebberig, intimiderend, sexistisch, zelfingenomen en heeeeel erg slecht tegen kritiek kunnende.
07-03-2006
heel italie is in de ban van de mysterieuze ontvoering van een ernstig zieke baby en zoals dat daar gaat, in dat hartstochtelijke land, borrelen de emoties hevig op. zelfs de tifosi zijn verontwaardigd en roepen de ontvoerders op om de kleine tomasso vrij te laten. heel italie is in de ban van de mysterieuze ontvoering van een ernstig zieke baby en zoals dat daar gaat, in dat hartstochtelijke land, borrelen de emoties hevig op. zelfs de tifosi zijn verontwaardigd en roepen de ontvoerders op om de kleine tomasso vrij te laten.
05-03-2006
de cock met g-r-o-o-t. `koefnoen`(avro) is er weer! de cock met g-r-o-o-t. `koefnoen`(avro) is er weer!
05-03-2006
in de eerste aflevering van `live op visite bij`(eo) ging tijs van den brink op bezoek bij marco pastors. de evaluatie maandag zal voor een belangrijk deel gewijd zijn aan de vraag "wat doen we de volgende keren met de partner van de geinterviewde?" in de eerste aflevering van `live op visite bij`(eo) ging tijs van den brink op bezoek bij marco pastors. de evaluatie maandag zal voor een belangrijk deel gewijd zijn aan de vraag "wat doen we de volgende keren met de partner van de geinterviewde?"
03-03-2006
it`s alive!! binnenkort start francois boulanger drie digitale televisiekanalen. wat daarop te zien zal zijn maakt hij pas over drie weken bekend (ook in `shownieuws`?). nog 21 nachtjes slapen.... it`s alive!! binnenkort start francois boulanger drie digitale televisiekanalen. wat daarop te zien zal zijn maakt hij pas over drie weken bekend (ook in `shownieuws`?). nog 21 nachtjes slapen....
02-03-2006
`nse`(talpa) en jan nagel hebben elkaar gevonden. dat lijkt me een prima oplossing voor iedereen. `nse`(talpa) en jan nagel hebben elkaar gevonden. dat lijkt me een prima oplossing voor iedereen.
02-03-2006
"een paar jaar geleden zeiden critici dat de sloepenhype gauw voorbij zou zijn. nou, vergeet het maar!" dat weet je dus allemaal niet als je nooit naar `yacht vision`(rtl7) kijkt. "een paar jaar geleden zeiden critici dat de sloepenhype gauw voorbij zou zijn. nou, vergeet het maar!" dat weet je dus allemaal niet als je nooit naar `yacht vision`(rtl7) kijkt.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn