de tv van willemijn


31-01-2008
yvon jaspers stelde deze man in 'nederland te koop'(kro) alle denkbare vragen over de hijskraan die hij te koop aanbood. maar eigenlijk wilde je maar een ding weten: waarom die wenkbrauwen??? yvon jaspers stelde deze man in 'nederland te koop'(kro) alle denkbare vragen over de hijskraan die hij te koop aanbood. maar eigenlijk wilde je maar een ding weten: waarom die wenkbrauwen???
30-01-2008
het grote nieuws waarmee 'in de ban van het ding'(vpro) terugkwam van de c.e.s. in las vegas was draadloze stroom. of anders wel de zelfstemmende gitaar. of de auto die je slapend kan besturen. gek genoeg bleef toch vooral de usb-stick in sushi-vermomming door het hoofd spoken. het grote nieuws waarmee 'in de ban van het ding'(vpro) terugkwam van de c.e.s. in las vegas was draadloze stroom. of anders wel de zelfstemmende gitaar. of de auto die je slapend kan besturen. gek genoeg bleef toch vooral de usb-stick in sushi-vermomming door het hoofd spoken.
29-01-2008
"griep! griep, griep, griep... griep!" uitgebreid aandacht in 'max en loretta' (max) voor de naderende griep-epidemie. en terecht, want die vormt natuurlijk toch een serieuze bedreiging voor de kijkcijfers... "griep! griep, griep, griep... griep!" uitgebreid aandacht in 'max en loretta' (max) voor de naderende griep-epidemie. en terecht, want die vormt natuurlijk toch een serieuze bedreiging voor de kijkcijfers...
28-01-2008
de beeld en geluid award voor beste amusementsprogramma gaat naar: de mike & thomas show! een terechte prijs van vakgenoten met verstand en smaak! de beeld en geluid award voor beste amusementsprogramma gaat naar: de mike & thomas show! een terechte prijs van vakgenoten met verstand en smaak!
27-01-2008
naarmate 'boer zoekt vrouw'(kro) vordert, groeit er op de verschillende boerderijen eigenlijk voornamelijk allerlei moois tussen de vrouwen onderling. en de boeren? die ploegen voort. naarmate 'boer zoekt vrouw'(kro) vordert, groeit er op de verschillende boerderijen eigenlijk voornamelijk allerlei moois tussen de vrouwen onderling. en de boeren? die ploegen voort.
26-01-2008
"er komt misschien nog wel leren bekleding in" maar verder is ie helemaal perfect! in 'blik op de weg'(tros) vertelde de trotse eigenaar dat, als hij met zijn gepimpte autootje door dokkum rijdt, iedereen omkijkt. mooi man. "er komt misschien nog wel leren bekleding in" maar verder is ie helemaal perfect! in 'blik op de weg'(tros) vertelde de trotse eigenaar dat, als hij met zijn gepimpte autootje door dokkum rijdt, iedereen omkijkt. mooi man.
25-01-2008
"de ideale leerling. met een levendig mondje. lustig..." de wiskundeleraar heeft het rapport van 25 jaar geleden helemaal niet nodig, om zich 'het mooiste meisje van de klas'(tros) te kunnen herinneren. zou zij nog weten wie hij is? "de ideale leerling. met een levendig mondje. lustig..." de wiskundeleraar heeft het rapport van 25 jaar geleden helemaal niet nodig, om zich 'het mooiste meisje van de klas'(tros) te kunnen herinneren. zou zij nog weten wie hij is?
23-01-2008
pittig klusje voor de dames. in deze 'trinny and susannah undress'(net5) moesten ze er voor zorgen dat een 42 jarige vrouw en haar 24 jarige echtgenoot niet langer meer overal voor moeder en zoon zouden worden aangezien. pittig klusje voor de dames. in deze 'trinny and susannah undress'(net5) moesten ze er voor zorgen dat een 42 jarige vrouw en haar 24 jarige echtgenoot niet langer meer overal voor moeder en zoon zouden worden aangezien.
23-01-2008
"we gaan op zoek naar bewijs, zoals foto's, video's en zedenrommetjes". praten ze bij 'de zedenpolitie'(tros) nou gewoon met een accent, of is er hier sprake van een ernstige vorm van beroepsdeformatie? "we gaan op zoek naar bewijs, zoals foto's, video's en zedenrommetjes". praten ze bij 'de zedenpolitie'(tros) nou gewoon met een accent, of is er hier sprake van een ernstige vorm van beroepsdeformatie?
21-01-2008
zowel bij '4 in het land'(rtl4) als bij 'nova'(nps/ns/vara) vanavond een portret van een hobby-beleggingsclub. want zo'n beurscrisis wordt anders wel heel erg saai en ingewikkeld. zowel bij '4 in het land'(rtl4) als bij 'nova'(nps/ns/vara) vanavond een portret van een hobby-beleggingsclub. want zo'n beurscrisis wordt anders wel heel erg saai en ingewikkeld.
21-01-2008
"dat creatieve gedoe was helemaal niks voor mij!" ondanks haar gruwel van de jaren aan de kees boeke school, zagen we in 'prinses margriet 65'(tros) dat ze tegenwoordig gelukkig toch nog lekker expressief bezig kan zijn met een gezellig kerststukje. "dat creatieve gedoe was helemaal niks voor mij!" ondanks haar gruwel van de jaren aan de kees boeke school, zagen we in 'prinses margriet 65'(tros) dat ze tegenwoordig gelukkig toch nog lekker expressief bezig kan zijn met een gezellig kerststukje.
17-01-2008
geen commentaar. geen commentaar.
16-01-2008
zouden ze bij 'de wereld draait door'(vara) werkelijk denken dat de regieblunders die rtl-nieuwslezer jan de hoop dagelijks overkomen, echt zijn? ach, wat maakt het uit, de kijkers smullen ervan. en rtl ook. zouden ze bij 'de wereld draait door'(vara) werkelijk denken dat de regieblunders die rtl-nieuwslezer jan de hoop dagelijks overkomen, echt zijn? ach, wat maakt het uit, de kijkers smullen ervan. en rtl ook.
16-01-2008
misschien toch eens wat vaker een wielerwedstrijdje meepikken... theo bos bij 'pauw & witteman' (vara) wist er in elk geval goed over te vertellen. heel boeiend. misschien toch eens wat vaker een wielerwedstrijdje meepikken... theo bos bij 'pauw & witteman' (vara) wist er in elk geval goed over te vertellen. heel boeiend.
13-01-2008
"ja hoor, als ze lastig zijn dan krijgen ze een trap..." dit montere antwoord van boer frans - op de vraag of de koeien wel verdoofd werden bij het scheren - was niet helemaal wat zijn vrouwen wilden horen. veel geloei deze week in 'boer zoekt vrouw'(kro). "ja hoor, als ze lastig zijn dan krijgen ze een trap..." dit montere antwoord van boer frans - op de vraag of de koeien wel verdoofd werden bij het scheren - was niet helemaal wat zijn vrouwen wilden horen. veel geloei deze week in 'boer zoekt vrouw'(kro).
10-01-2008
denk je als doekle terpstra dat je alles wel zo'n beetje hebt gehad qua hoon, cynisme en komische humor, komen de jakhalzen van 'de wereld draait door'(vara) ook nog eens bij je langs. denk je als doekle terpstra dat je alles wel zo'n beetje hebt gehad qua hoon, cynisme en komische humor, komen de jakhalzen van 'de wereld draait door'(vara) ook nog eens bij je langs.
09-01-2008
"maaike jij staat voor het gebouw van tel sell, hoe reageerde het personeel op het nieuws?" "werknemers waren heel emotioneel, maar wilden niet voor de camera reageren." toch goed dat 'almere nieuws'(omroep flevoland) met een live verbinding uitrukt voor breaking news. "maaike jij staat voor het gebouw van tel sell, hoe reageerde het personeel op het nieuws?" "werknemers waren heel emotioneel, maar wilden niet voor de camera reageren." toch goed dat 'almere nieuws'(omroep flevoland) met een live verbinding uitrukt voor breaking news.
09-01-2008
'40 dagen zonder sex'(eo) is nog wel te doen, maar 40 dagen met arie boomsma... ? '40 dagen zonder sex'(eo) is nog wel te doen, maar 40 dagen met arie boomsma... ?
08-01-2008
die spotjes met erben wennemars, die bol staan van de triomf... het heeft nu toch iets ongelukkigs. die spotjes met erben wennemars, die bol staan van de triomf... het heeft nu toch iets ongelukkigs.
06-01-2008
"misselijk." het korte antwoord van de ongeneeslijk zieke emmy op de vraag hoe ze zich voelt, als ze met patrick lodiers voor 'over mijn lijk'(bnn) op het kerkhof rondloopt, om inspiratie voor een graf op te doen. brrr... "misselijk." het korte antwoord van de ongeneeslijk zieke emmy op de vraag hoe ze zich voelt, als ze met patrick lodiers voor 'over mijn lijk'(bnn) op het kerkhof rondloopt, om inspiratie voor een graf op te doen. brrr...
06-01-2008
a man's gotta do what a man's gotta do... 'studio sport'(nos) was erbij: de rentree van kenneth perez, het begin van een glorieuze comeback. a man's gotta do what a man's gotta do... 'studio sport'(nos) was erbij: de rentree van kenneth perez, het begin van een glorieuze comeback.
04-01-2008
en dan vragen we ons nog wel eens af waarom mannen liegen. en dan vragen we ons nog wel eens af waarom mannen liegen.
02-01-2008
"weet je wat ik denk?" (..........................................) "ik denk...." zelfs voor wie een hekel heeft aan sonja bakker (en wie niet?) was het pijnlijk om te zien hoe zij in 'villa felderhof'(ncrv) door joop braakhekke en rik felderhof meestal werd genegeerd. of uitgelachen. "weet je wat ik denk?" (..........................................) "ik denk...." zelfs voor wie een hekel heeft aan sonja bakker (en wie niet?) was het pijnlijk om te zien hoe zij in 'villa felderhof'(ncrv) door joop braakhekke en rik felderhof meestal werd genegeerd. of uitgelachen.
02-01-2008
"nu zou ie moeten afgaan... " richard klinkhamer bracht zijn camera mee, om met wilfried de jong op de foto te gaan als herinnering aan zijn verblijf in '24 uur met...'(vpro). wij zullen het ons ook zonder die foto nog lang herinneren... "nu zou ie moeten afgaan... " richard klinkhamer bracht zijn camera mee, om met wilfried de jong op de foto te gaan als herinnering aan zijn verblijf in '24 uur met...'(vpro). wij zullen het ons ook zonder die foto nog lang herinneren...
01-01-2008
gelukkig nieuwjaar lieve kijkertjes! 2008 gaat het helemaal worden! gelukkig nieuwjaar lieve kijkertjes! 2008 gaat het helemaal worden!
01-01-2008
je was wel heel erg nuchter als je vannacht naar 'jiri kylian black & white ballets'(nps) hebt zitten kijken. of heel erg dronken. je was wel heel erg nuchter als je vannacht naar 'jiri kylian black & white ballets'(nps) hebt zitten kijken. of heel erg dronken.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn