de tv van willemijn


30-03-2009
"mijn moeder moest wel even wennen natuurlijk" maar moeder heeft het geaccepteerd. en waarom ook niet? dochterlief heeft er goed over nagedacht en lijkt gelukkig. net als de andere jonge moslims en moslima's in 'tegenlicht: inshalla'(vpro). nooit eerder zoveel sympathieke en weldenkende fundamentalisten bij elkaar gezien. "mijn moeder moest wel even wennen natuurlijk" maar moeder heeft het geaccepteerd. en waarom ook niet? dochterlief heeft er goed over nagedacht en lijkt gelukkig. net als de andere jonge moslims en moslima's in 'tegenlicht: inshalla'(vpro). nooit eerder zoveel sympathieke en weldenkende fundamentalisten bij elkaar gezien.
28-03-2009
"ik ben dus helemaal gek op mijn hondjes, en ik maak zelf kleertjes voor ze.." qua crossmedialiteit erg modern (kijkers bepalen live hoelang een deelnemer mag blijven), qua uitstraling erg old school: 'de non'(vpro) is misschien wel het raarste tv-programma van dit moment. "ik ben dus helemaal gek op mijn hondjes, en ik maak zelf kleertjes voor ze.." qua crossmedialiteit erg modern (kijkers bepalen live hoelang een deelnemer mag blijven), qua uitstraling erg old school: 'de non'(vpro) is misschien wel het raarste tv-programma van dit moment.
28-03-2009
"neem ik nog een extra trui mee..? heb ik genoeg onderbroeken ingepakt..?" huh... ferry mingelen in 'boulevard'(rtl4)? ja, want ferry gaat naar santiago de compostella wandelen, en dat is nieuws. "neem ik nog een extra trui mee..? heb ik genoeg onderbroeken ingepakt..?" huh... ferry mingelen in 'boulevard'(rtl4)? ja, want ferry gaat naar santiago de compostella wandelen, en dat is nieuws.
25-03-2009
dio is leuk! en salonfahig, want hij zat in 'de wereld draait door'(vara). als hij nu maar geen knuffelrapper wordt. en vroeger... ach vroeger, toen hadden we martin brozius... dio is leuk! en salonfahig, want hij zat in 'de wereld draait door'(vara). als hij nu maar geen knuffelrapper wordt. en vroeger... ach vroeger, toen hadden we martin brozius...
23-03-2009
gedurende de korte periode dat alle wateren bevroren zijn, racen de 'ice road truckers'(rtl7) maniakaal over het ijs heen en weer om zoveel mogelijk lading af te leveren, en geld te verdienen. een uur lang brullende trucks en "woo-ee-oow!" gillende chauffeurs..: maandagavond? mannenavond! gedurende de korte periode dat alle wateren bevroren zijn, racen de 'ice road truckers'(rtl7) maniakaal over het ijs heen en weer om zoveel mogelijk lading af te leveren, en geld te verdienen. een uur lang brullende trucks en "woo-ee-oow!" gillende chauffeurs..: maandagavond? mannenavond!
22-03-2009
kwaliteitsdrama versus plat amusement. pierre bokma als balkenende in 'op bezoek bij george w. bush'(nps/vpro) legde het zwaar af tegen carlo boszhard als jan de hoop in 'de tv-kantine'(rtl4). appels en peren misschien, maar fruit is fruit... kwaliteitsdrama versus plat amusement. pierre bokma als balkenende in 'op bezoek bij george w. bush'(nps/vpro) legde het zwaar af tegen carlo boszhard als jan de hoop in 'de tv-kantine'(rtl4). appels en peren misschien, maar fruit is fruit...
22-03-2009
"de volgende keer kan ik wel een stoel en een tafeltje meenemen" de vraag was of hij al had bedacht hoe hij zijn hengel-werp-act zou kunnen uitbreiden. eigenlijk niet, maar deze sportvisser was niet voor een gat te vangen, helaas komt hij niet terug in 'holland's got talent"(rtl4). "de volgende keer kan ik wel een stoel en een tafeltje meenemen" de vraag was of hij al had bedacht hoe hij zijn hengel-werp-act zou kunnen uitbreiden. eigenlijk niet, maar deze sportvisser was niet voor een gat te vangen, helaas komt hij niet terug in 'holland's got talent"(rtl4).
19-03-2009
"meneer vaatstra, wat doet het nu met u? om hier te staan op de plek waar marianne is gevonden.." dat beau van erven dorens musical ambities heeft is natuurlijk prima, maar 'het zesde zintuig: plaats delict'(rtl4) is misschien niet helemaal het juiste programma om kostuums uit te proberen. "meneer vaatstra, wat doet het nu met u? om hier te staan op de plek waar marianne is gevonden.." dat beau van erven dorens musical ambities heeft is natuurlijk prima, maar 'het zesde zintuig: plaats delict'(rtl4) is misschien niet helemaal het juiste programma om kostuums uit te proberen.
17-03-2009
"je leert er altijd van, zeker als je niet gewend bent om met vrouwen te werken, zoals ik." louis van gaal trainde vandaag de az-vrouwen, want dat had hij beloofd. en als louis iets belooft dan doet hij het. er werd serieus getraind, maar ook plezier gemaakt. want dat is ook belangrijk. leve louis. "je leert er altijd van, zeker als je niet gewend bent om met vrouwen te werken, zoals ik." louis van gaal trainde vandaag de az-vrouwen, want dat had hij beloofd. en als louis iets belooft dan doet hij het. er werd serieus getraind, maar ook plezier gemaakt. want dat is ook belangrijk. leve louis.
16-03-2009
"baar oma maar op in het jurkje" het advies van 'marjolijn mode' in zoetermeer aan de nabestaanden, toen oma vlak na aankoop van de jurk overleed. de winkel was namelijk niet van plan de ongedragen jurk terug te nemen. dat werd dus een 'koude douche' in 'radar'(tros). "baar oma maar op in het jurkje" het advies van 'marjolijn mode' in zoetermeer aan de nabestaanden, toen oma vlak na aankoop van de jurk overleed. de winkel was namelijk niet van plan de ongedragen jurk terug te nemen. dat werd dus een 'koude douche' in 'radar'(tros).
15-03-2009
lang leve het doorkijkeffect! lang leve het doorkijkeffect!
11-03-2009
zo'n verslaggever van 'nova'(nps/vara/nos) gaat aan het eind van de dag vast heel lang in bad zitten. zo'n verslaggever van 'nova'(nps/vara/nos) gaat aan het eind van de dag vast heel lang in bad zitten.
10-03-2009
kokend van woede hoort meneer wooninck de uitspraak van 'de rijdende rechter'(ncrv) aan. waarna hij onmiddellijk de studio uit zal benen, onder het uitspreken van de cryptische woorden: "maak d'r maar een tekening van en stuur die maar naar mallorca!" kokend van woede hoort meneer wooninck de uitspraak van 'de rijdende rechter'(ncrv) aan. waarna hij onmiddellijk de studio uit zal benen, onder het uitspreken van de cryptische woorden: "maak d'r maar een tekening van en stuur die maar naar mallorca!"
07-03-2009
"als ze spuuglelijk zijn dan wijs ik ze natuurlijk af!" ivo heeft inmiddels 25 kinderen verwekt. er zijn dus 25 vrouwen die hem ook niet spuuglelijk vonden. "als ze spuuglelijk zijn dan wijs ik ze natuurlijk af!" ivo heeft inmiddels 25 kinderen verwekt. er zijn dus 25 vrouwen die hem ook niet spuuglelijk vonden.
05-03-2009
"die kippen worden gevoerd met mais en daarvan worden ze geel" "dus als ik alleen maar mais eet dan word ik ook geel..?" "eh... nou nee, ...dat denk ik niet" als de kinderen van "de keuringsdienst van waarde"(rvu) uitrukken, wordt het allemaal nog leuker. "die kippen worden gevoerd met mais en daarvan worden ze geel" "dus als ik alleen maar mais eet dan word ik ook geel..?" "eh... nou nee, ...dat denk ik niet" als de kinderen van "de keuringsdienst van waarde"(rvu) uitrukken, wordt het allemaal nog leuker.
03-03-2009
"tja, pfff... hij komt voort uit de pvda, breznjev aan de amstel..." "hij moet ophouden met kopjes thee te drinken in de moskee!" gretig ventileren jonge honden max pam en theodor holman hun verrassende kijk op job cohen in 'powned' het programma van aspirant-omroep 'geen stijl'. precies het frisse geluid waarmee de nieuwe omroep zich wil gaan onderscheiden! "tja, pfff... hij komt voort uit de pvda, breznjev aan de amstel..." "hij moet ophouden met kopjes thee te drinken in de moskee!" gretig ventileren jonge honden max pam en theodor holman hun verrassende kijk op job cohen in 'powned' het programma van aspirant-omroep 'geen stijl'. precies het frisse geluid waarmee de nieuwe omroep zich wil gaan onderscheiden!
03-03-2009
gelukkig is er 's nachts ook nog 'animal planet'. het helpt je iets meer te begrijpen van wat er tegelijkertijd zoal op de andere netten gebeurt. gelukkig is er 's nachts ook nog 'animal planet'. het helpt je iets meer te begrijpen van wat er tegelijkertijd zoal op de andere netten gebeurt.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn