26-02-2011
"joost, niemand hoeft jou iets te vertellen, gewoon doorpraten: jij bent de baas!"

beginnend wnl-presentator joost eerdmans krijgt helemaal voor niets een college interviewen van de grote maestro matthijs van nieuwkerk himself. "laten uitpraten? prima hoor, af en toe..."
16-02-2011
in de rust stond barcelona met 1-0 voor en was iedereen het erover eens dat ze magistraal speelden.
na afloop hadden ze met 2-1 verloren en vond men de magistrale driehoekjes nogal "hautain".
heerlijk vak, voetbalcommentator.
15-02-2011
"ik moet altijd zo ontzettend lachen om mezelf!"

nou, gelukkig maar dan.
13-02-2011
"he will be a big player for liverpool, i'm sure!"

bij 'match of the day'(bbc1) zitten de kenners... en de liefhebbers!
10-02-2011
voor de mensen op het tahrir plein is het natuurlijk het ergst, maar de onverzettelijkheid van mubarak begint nu toch ook voor ons, onschuldige televisiekijkers, behoorlijk irritant te worden.
06-02-2011
"gefeliciteerd, jij gaat naar huis met vijfendertigduizond euro!"

deze kandidaat in 'minute to win it'(rtl4) had al tienduizond euro, kon doorgaan voor vijftigduizond, maar stopte. volgende week weer nieuwe gelukszoekers, op jacht naar de honderdduizond!
04-02-2011
leuk idee: een wetenschappelijke imitatietest! jammer dat niet werd gemeld dat het idee is bedacht door het programma 'pavlov'(rvu) waarin deze test onlangs met carlo boszhard is gedaan. waarna de vara gids met het idee aan de haal ging, en in haar slipstream nu ook 'de wereld draait door' (vara).
02-02-2011
"bonnie, je bent misschien geen beyonce... maar beyonce is zeker ook geen bonnie st.claire!"

ali b is diep onder de indruk van bonnie haar versie van de rap 'eeyeeyo' in 'ali b op volle toeren'(tros).
nerveuze bonnie schrok zich overigens rot toen rapper darryl zelf zei haar versie "gruwelijk" te vinden.
02-02-2011
wat is dat toch altijd een wonderlijke opwinding die zich van je meester maakt als er een storing is...
"een bommelding? zou er iemand zijn fauwgevallen? zit de presentator nog op de wc?" heerlijk.