de tv van willemijn


30-04-2010
na het succesvolle 'celebrity rehab with dr.drew' is er nu 'sex rehab with dr.drew'(rtl5). dr.drew heeft de smaak te pakken... als hij nu maar niet verslaafd raakt aan zijn succes.
28-04-2010
dat italiaanse mannen voor nuffig worden versleten hebben ze helemaal aan zichzelf te danken. welke voetbalsupporter gaat er nou in godsnaam naar het stadion met een grote gucci tas???
27-04-2010
"hij moet mediageniek zijn, betrouwbaar overkomen, duidelijk praten, en vaderlijk of moederlijk zijn" linda de mol geeft in 'pauw&witteman'(nps/vara) aan waar het om gaat bij een politiek leider. ach ja, geef haar eens ongelijk: wie maalt er nog om kennis van zaken en een goed doordachte visie?
26-04-2010
"ja lieve mensen, het is toch wat hoor... en weet u wat het ook is met links?" mark rutte hoeft na 9 juni niet zonder werk te zitten, hij kan altijd nog aan de slag als conferencier.
25-04-2010
de hamvraag is: 'heb ik iets gemist?' mocht u 'de bubble'(bnn) niet hebben gezien, dan kan ik u geruststellen. u heeft niets gemist. u niet nee.
22-04-2010
"we willen je heel graag een hart onder de riem steken" deed hij het maar, deze winkelier in 'bonje met de buren'. daar zou de zware hartpatient, na zijn vijfvoudige bypass, pas echt iets aan hebben gehad. al kwamen de luxaflex ook goed van pas.
20-04-2010
"bij de dvd-opnamen moest hij trap op trap af, uren wachten... ik dacht houdt hij dat wel vol? maar hij heeft het lichaam van een jonge god! hij kan nog jaren mee..." aldus voorzitter jan slagter. pas 72 en in de bloei van zijn leven, marco bakker is het ideale boegbeeld voor omroep max!
20-04-2010
het zag er echt uit alsof 'pauw & witteman'(vara) elkaar hadden gemist. best aandoenlijk.
17-04-2010
als jurylid bij 'move like michael jackson'(sbs6) moest germaine jackson soms klappen en lachen. en dat was best spannend, maar het ging goed: geen barsten of scheurtjes. vakwerk!
15-04-2010
de ene psychiater noemt het een waan, de ander een hallucinatie. hoe dan ook: er zijn behandelingen voor.
14-04-2010
'frans duits: leef je droom'(rtl4) is een programma waarin af en toe ook de diepte wordt gezocht.
12-04-2010
"zij ontving haar schoonheid zoals je een mooie zomerse dag ontvangt..." wat martin simek precies bedoelt in 'droomhuis gezocht'(max) als hij vertelt over zijn jeugdliefde, is niet helemaal duidelijk. de armgebaren en de overslaande stem doen vermoeden dat ze knap was. .... of dat het geen water is, in dat glas.
10-04-2010
dat pierre wind en jack van gelder kaal zijn is iets waar je eigenlijk nooit zo bij stil staat. normaliter.
08-04-2010
"ooooo.... ik weet niet welke ik het lekkerste vind!" voor wie niet genoeg zorgen heeft: probeer het eens met een pak vruchtenhagel.
07-04-2010
"voor geen enkele speler. maar wel voor de trainer... " aldus edwin van der sar, vooraf, op de vraag voor welke speler van bayern munchen hij bang was. een terechte angst, voortkomend uit diep respect. een al even terecht respect.
06-04-2010
"het hele ecologische systeem gaat ten onder! en al mijn ramen zitten onder." in 'de rijdende rechter'(ncrv) klagen thea en bennie buurman henk aan, die dagelijks pal voor de deur reigers staat te voeren. met als gevolg dat er nu steeds 16 hongerige reigers in hun voortuin staan. en dat vindt bennie eng. thea vindt het vooral vies. plus dat het dus slecht is voor het milieu...
06-04-2010
bij 'pauw & witteman'(vara/nps) zat de 11-jarige david, die het syndroom van asperger heeft en een boek schreef over zijn alter ego kobus, die heel erg slim is, maar bijvoorbeeld niet zijn veters kan strikken. bijzonder jongetje.
05-04-2010
in 'running in heels'(rtl5) legt roberto cavalli uit waarom hij, jaar in jaar uit, steeds weer opnieuw met panterprintjes aan komt zetten. dat we niet denken dat hij niks anders weet te verzinnen...
03-04-2010
"voor wie eens wat anders wil zijn er genoeg originele eierrecepten!" met deze gastronomische tip van 'hart van nederland'(sbs6) gaan we goedgemutst de paasdagen in.
02-04-2010
zeg maar gerust overbelicht.
01-04-2010
"voor het eerst in hun leven zullen ze een andere boomman ontmoeten" een boomman is iemand met zoveel bruine wratten op zijn lijf, dat de huid op boomschors gaat lijken. toepasselijke naam dus. net als 'schockdoc'(rtl5).
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn