de tv van willemijn


30-12-2009
"lieve, lieve mensen..." of ze het meent of niet, het maakt niet uit. mies is mies. en mies is 80, van harte mies! en dank je wel.
29-12-2009
"wat is dat toch met vrouwen dat ze hun haar afknippen zodra ze kinderen krijgen...?" jeroen pauw snapt er niks van, want je haar knippen - of soms eens kammen - dat is niets voor hem. interviewen daarentegen weer wel, zo bewijst deze hele sterke tweede serie van '5 jaar later'(nps).
26-12-2009
voor wie 'the muppet christmas carol' had gemist... (en voor iedereen die toe was aan iets echt heel goeds): het 'rock & roll hall of fame 25th anniversary concert'(nos-nps)' met o.a. stevie wonder, bruce springsteen, billy joel, sting en... billy gibbons! geweldig.
25-12-2009
"kijk, dat is de vader van charlotte..." klein lichtpuntje voor de jonge kijkers die verplicht mee zitten te kijken naar de 'all you need is love kerstspecial'(rtl4): die robert ten brink is niet zomaar iemand, zijn dochter doet mee aan 'popstars'!
24-12-2009
'rtl viert de kerst!' de geitenhouders slaan waarschijnlijk een jaartje over.
22-12-2009
het gerucht gaat dat de topmannen van pro-rail en ns-reizigers, na hun optreden vanavond bij 'nova'(vara/nps/nos), onder zware politiebegeleiding zijn afgevoerd naar een geheim onderduikadres.
21-12-2009
hypesgewijs is het weer een stuk succesvoller dan het klimaat.
20-12-2009
"ik heb mezelf meegenomen!" de pop was bestemd voor de veiling, en youp ging zelf de hele nacht in het glazen huisdoorbrengen. dat hadden de deejays van 'serious request'(bnn) misschien liever andersom gezien...
18-12-2009
"met een cadeaubon kan je zelf bepalen wat je ervoor koopt. het is eigenlijk een soort geld." 'editie nl'(rtl4) had een item over kerstpaketten, geen eenvoudig onderwerp.
17-12-2009
"nee, nee... niet meteen nee zeggen! probeer het nou gewoon..." connie breukhoven heeft voor 'herrie met sterren'(rtl4) in de keuken staan zwoegen om een feestmaal te bereiden voor mensen van het leger des heils, nu zullen ze het eten ook. ja mensen, de k van kerst is in de maand, dus het regent weer even daklozen op tv.
16-12-2009
"ik had minder fouten als de vorige keer!" nelli cooman is tevreden met haar score bij 'het groot dictee der nederlandse taal'(nps). hoeveel fouten ze had, wilde ze alleen niet zeggen. dat was dan, eh als.., eh dan wel weer jammer.
14-12-2009
als mevrouw tegen suzanne de jong van 'fobiac'(veronica) zegt dat het heus geen pijn doet om vastgeketend in een tuig aan het pafond te hangen, kan meneer dat niet over zijn kant laten gaan: "kijk: dit doet zeer!"
11-12-2009
het onvolprezen 'metropolis'(vpro) ging wereldwijd op zoek naar michael jackson impersonators. allemaal ontroerende jongens. maar slechts een met zo'n lieve moeder als de nederlandse fatih. toegewijd maakt ze alle extravagante outfits van de wereldster na voor haar zoon. haar ster.
11-12-2009
"ja, volgens mij vindt ie het wel leuk hier!" zijn moeder vindt dat olav er happy uitziet op zijn nieuwe school, waar hij niemand kent noch verstaat. wie maakt er over tien jaar een serie over hoe het de kinderen uit 'ik vertrek'(tros) is vergaan...?
10-12-2009
"ik heb een vriend die is necrofiel, die vindt het vast wel lekkere foto's" theo maassen haalde fors uit naar patricia paaij. vanwege haar naaktreportage in de playboy, maar meer nog vanwege eerdere, weinig chique uitlatingen over haar ex adam curry. het publiek van 'de wereld draait door'(vara), en matthijs ook, vonden dat hij te ver ging: "nou... theo!" ja, hij verpestte natuurlijk wel het promo-dealtje met de playboy... met zijn verschilligheid.
09-12-2009
in 'nova'(nps/nos/vara) vanavond de nieuwe strategie van de pvda: wat er ook gebeurt: blijven lachen!
08-12-2009
jetzt geht's los...!
06-12-2009
"gaan we dit nou elke week krijgen? dat we moeten wachten op deze shit?" goeie vraag van hugo borst tijdens de promo van 'studio voetbal'(nos). zijn gevoel over de vertraging (20 minuten!) vanwege 'op zoek naar mary poppins' sloot naadloos aan bij die van de serieuze kijker.
03-12-2009
hij viel wat tegen: de met veel bombarie en opwinding aangekondigde 'viagraman'(vpro). misschien omdat vooraf alles al was prijgegeven? tja, pieken op het juiste moment is ook een kunst.
02-12-2009
grote vraag is nu: wie is er eerder? de avro met 'op zoek naar ramses' of sbs6 met 'so you wanna be a ramses'.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn