30-09-2010
"ik weet niet of totilas businessclass heeft gevlogen; ik hoop het voor hem, want in de economyclass sta je met drie andere paarden... "
en dan zeggen ze dat voetballers zulke kapsoneslijers zijn.
28-09-2010
"ja mam, dat weet ik ook niet, maar je zal toch echt met iemand naar bed moeten zijn geweest..."
dochter vindt in amerika de man die volgens haar moeder haar biologische vader is. dochter gelukkig, vader gelukkig, totdat... uit de dna-test blijkt dat er helemaal geen vader-dochter relatie is.
ai, moeder heeft iets uit te leggen... volgende week in 'spoorloos'(kro): wordt vervolgd!
26-09-2010
knap, slim, geestig, aardig, getalenteerd... wat hebben we eigenlijk leuke acteurs in nederland!
bij 'de jong speelt met acteurs'(vpro) zaten er vijf aan tafel, in de rol van hun leven: als zichzelf.
22-09-2010
"the first three weeks were sad, but later i liked it a lot..."
in 'britain's youngest boarders'(bbc2) worden 7- en 8-jarige jongetjes gevolgd die naar kostschool gaan om zo hun kans op een plekje op een van de topscholen in engeland te vergroten.
ontroerende documentaire.
20-09-2010
kijkers zien graag mooie en beroemde mensen, of juist doodgewone mensen zoals zijzelf.
'wia4'(vpro) gaat over niet al te aantrekkelijke, half bekende mannen en hun doodgewone hobby.
vlees noch vis dus. en saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai........
17-09-2010
volgens 'pownews' is de politie schuldig aan het verongelukken van een motorrijder die over de kop sloeg toen hij plotseling moest remmen voor een flitser.
powned durft tenminste hardop te zeggen waar het op staat: politieagenten zijn moordenaars!
16-09-2010
"vooraf weet je dat je het lastig krijgt en dan hoop je op een stuntje, maar dat zat er niet in"
stekelenburg kan nog lachen na 'real madrid - ajax'(nos). het komt helemaal goed met ajax.
14-09-2010
"hoezo had hij zijn rug recht moeten houden? hij is gewoon kapotgemaakt door maxime verhagen!"
onder de leden van de fanclub van ab klink zjin de meningen over zijn muiterij sterk verdeeld.
'koefnoen'(avro) is het nieuwe seizoen sterk begonnen.
11-09-2010
"het bloemencorso van zundert in een woord? passie, beleving en emotie..." aldus de trotse voorzitter.
goeie tv dus. misschien moet omroep max er een reallife soap over gaan maken: 'oh oh corso...'
09-09-2010
mist u haar ook zo?
07-09-2010
de nieuwe publieke actualiteitenrubrieken begonnen voortvarend: 'wnl' had joran van der sloot, 'uitgesproken' een neonazistische spermadonor, en 'nieuwsuur' kwam met arjen robben.
daar stak 'pownews' met de verjaardag van geert wilders toch een beetje schril bij af.
07-09-2010
"als u over gerechtigheid spreekt dan roert u een veel groter thema aan dan een literair probleem".
misschien niet zo gek voor iemand die zijn ouders verloor in auschwitz, maar de 100-jarige hans keilson leek minder onder de indruk van het feit dat hij onlangs door de new york times is uitgeroepen tot literair genie dan matthijs van nieuwkerk. die maar bleef vragen of hij zich nu eindelijk erkend voelt.
03-09-2010
"ik wil vrouwen niet met honden vergelijken, maar een hond komt wel kwispelend op je af rennen, als je thuiskomt na een dag hard werken..."
mannen over vrouwen, serieus en grappig tegelijk... 'ze is van mij'(vpro) smaakte naar meer.
01-09-2010
"bier en tieten, lalalala..."
als je na het zien van 'dorpse meiden'(bnn) toch iets positiefs moet zeggen, laat het dan zijn dat het leven in de grote stad zo beroerd nog niet is.