de tv van willemijn


30-11-2006
caroline tensen heeft helemaal de goede vorm te pakken voor `topkok`(talpa). caroline tensen heeft helemaal de goede vorm te pakken voor `topkok`(talpa).
30-11-2006
dat zie je niet vaak meer: een echte ouderwetse storing... opwindend!! dat zie je niet vaak meer: een echte ouderwetse storing... opwindend!!
28-11-2006
hoe noem je ook alweer iemand die niet alleen gevaarlijk is, maar ook gek? oh ja, een gevaarlijke gek... hoe noem je ook alweer iemand die niet alleen gevaarlijk is, maar ook gek? oh ja, een gevaarlijke gek...
27-11-2006
levy & sadeghi, de katten met de negen levens van nederland 3, zijn fan van rita verdonk. of juist niet? je weet het maar nooit met die grappenmakers! levy & sadeghi, de katten met de negen levens van nederland 3, zijn fan van rita verdonk. of juist niet? je weet het maar nooit met die grappenmakers!
26-11-2006
`jesus camp`(idfa) is een huiveringwekkende documentaire over kampen in de vs waar kinderen worden opgeleid tot fanatieke evangelisten. hopelijk binnenkort ook op uw tv! `jesus camp`(idfa) is een huiveringwekkende documentaire over kampen in de vs waar kinderen worden opgeleid tot fanatieke evangelisten. hopelijk binnenkort ook op uw tv!
26-11-2006
"soms is het een voordeel om als eigenaar van de camping naturist te zijn." waarom werd niet helemaal duidelijk, maar het was leuk om te zien hoe justus en annemiek in `ik vertrek`(tros) alle problemen bij het opstarten van hun naturistencamping vol goede moed en bloot tegemoet traden. "soms is het een voordeel om als eigenaar van de camping naturist te zijn." waarom werd niet helemaal duidelijk, maar het was leuk om te zien hoe justus en annemiek in `ik vertrek`(tros) alle problemen bij het opstarten van hun naturistencamping vol goede moed en bloot tegemoet traden.
24-11-2006
vandaag werd bekend dat maurice de hond door het openbaar ministerie zal worden vervolgd. de focus is verlegd van de klusjesman naar de doe-het-zelver. vandaag werd bekend dat maurice de hond door het openbaar ministerie zal worden vervolgd. de focus is verlegd van de klusjesman naar de doe-het-zelver.
23-11-2006
joost hoort van `char`(rtl4) dat zijn overleden zusje nu zijn beschermengel is. de ouders van joost zaten naast char op de bank, joost zat alleen op de eerste rij. en joost moest huilen. voor de eerste keer sinds haar dood, zei zijn moeder. terwijl ze bleef zitten, naast char. joost hoort van `char`(rtl4) dat zijn overleden zusje nu zijn beschermengel is. de ouders van joost zaten naast char op de bank, joost zat alleen op de eerste rij. en joost moest huilen. voor de eerste keer sinds haar dood, zei zijn moeder. terwijl ze bleef zitten, naast char.
22-11-2006
natte bovenlip, dromerige blik, de mond half open: zo ziet balkenende er uit als hij tevreden is, voldaan. zou hij zijn sokken nog aan hebben? natte bovenlip, dromerige blik, de mond half open: zo ziet balkenende er uit als hij tevreden is, voldaan. zou hij zijn sokken nog aan hebben?
21-11-2006
mark rutte mag dan geen vriendin hebben, hij heeft wel fijne vrienden. mark rutte mag dan geen vriendin hebben, hij heeft wel fijne vrienden.
19-11-2006
je zou het dezer dagen bijna vergeten, maar er zijn altijd nog ergere dingen dan lijsttrekkers... je zou het dezer dagen bijna vergeten, maar er zijn altijd nog ergere dingen dan lijsttrekkers...
18-11-2006
welkom sinterklaas!! welkom sinterklaas!!
17-11-2006
`waltz`(nps/vara/vpro) is prachtig. `waltz`(nps/vara/vpro) is prachtig.
16-11-2006
balkenende heeft moeite met satire, maar dat is geheel niet wederzijds. balkenende heeft moeite met satire, maar dat is geheel niet wederzijds.
15-11-2006
nu zelfs`dit was het nieuws`(tros) blijkt te zijn bezweken, is er geen hoop meer. nu zelfs`dit was het nieuws`(tros) blijkt te zijn bezweken, is er geen hoop meer.
15-11-2006
herman heinsbroek is natuurlijk om te slaan, en sven kockelman is ook gewoon zijn irritante zelf, maar `recht door zee`(kro) is wel eh... hoe noem je dat... anders? en eigenlijk helemaal niet zo slecht. pfff, dat is er uit. herman heinsbroek is natuurlijk om te slaan, en sven kockelman is ook gewoon zijn irritante zelf, maar `recht door zee`(kro) is wel eh... hoe noem je dat... anders? en eigenlijk helemaal niet zo slecht. pfff, dat is er uit.
13-11-2006
historische televisie. een bewaarexemplaar. kaliber eerste `peter jan rens late night`... gauw kijken hoor naar `land van maas en geel`(talpa)! want het gaat elke dag beter worden. slechter kan namelijk niet. historische televisie. een bewaarexemplaar. kaliber eerste `peter jan rens late night`... gauw kijken hoor naar `land van maas en geel`(talpa)! want het gaat elke dag beter worden. slechter kan namelijk niet.
12-11-2006
liefst 619.000 euro neemt deze duitse winnaar van `world classics of poker`(rtl7) mee naar huis. het is een wondelijke tak van sport, maar ook wel heel erg leuk. liefst 619.000 euro neemt deze duitse winnaar van `world classics of poker`(rtl7) mee naar huis. het is een wondelijke tak van sport, maar ook wel heel erg leuk.
12-11-2006
bram van splunteren kan amper kijken naar zijn eigen huilbui. de beelden uit het egodocument over zijn midlifecrisis raakten hem zeer, vertelde hij aan `sonja`(vara), om er vervolgens doodleuk aan toe te voegen dat de huilbui gespeeld was, want "ja, er was geen camera in de buurt toen het gebeurde". nou ja! bram van splunteren kan amper kijken naar zijn eigen huilbui. de beelden uit het egodocument over zijn midlifecrisis raakten hem zeer, vertelde hij aan `sonja`(vara), om er vervolgens doodleuk aan toe te voegen dat de huilbui gespeeld was, want "ja, er was geen camera in de buurt toen het gebeurde". nou ja!
10-11-2006
"het gaat niet lukken verder? nou ja... het belangrijkste is dat je hebt laten weten dat je van haar houdt" je kan goed merken dat jaap jongbloed `vermist`(tros) al weer heel wat jaartjes presenteert. "het gaat niet lukken verder? nou ja... het belangrijkste is dat je hebt laten weten dat je van haar houdt" je kan goed merken dat jaap jongbloed `vermist`(tros) al weer heel wat jaartjes presenteert.
09-11-2006
elke avond krijgt de man van jenny geleyns een nieuw gerecht voorgeschoteld. daar boft hij maar mee, al is zijn bordje soms wel wat koud geworden omdat jenny er eerst een mooie foto van heeft gemaakt. jenny heeft namelijk een zeer succesvol receptenblog, zoals te zien was in`koppen`(vrt) elke avond krijgt de man van jenny geleyns een nieuw gerecht voorgeschoteld. daar boft hij maar mee, al is zijn bordje soms wel wat koud geworden omdat jenny er eerst een mooie foto van heeft gemaakt. jenny heeft namelijk een zeer succesvol receptenblog, zoals te zien was in`koppen`(vrt)
09-11-2006
zo kan je zo'n meisje inderdaad ook noemen. zo kan je zo'n meisje inderdaad ook noemen.
07-11-2006
hee, deze man had toch een snor? en terecht... hee, deze man had toch een snor? en terecht...
06-11-2006
"heeee.... ali b....!!! met wouter bos hier! ja, met de echte ... haha!" verlangt u ook zo naar 23 november? "heeee.... ali b....!!! met wouter bos hier! ja, met de echte ... haha!" verlangt u ook zo naar 23 november?
05-11-2006
"nee, jij moet in het midden! jij bent toch de baas?" jan smit blijkt de premier ook al te tutoyeren! zo sprak hij hem aan met: "hee, ben je klaar met eten?". dat zal wel veel stof doen opwaaien, het respectloze gedrag van deze katholieke vlerk! het huilen staat martijn nader dat het lachen nu hij de vrouw van zijn dromen heeft gevonden. dat betekent namelijk dat hij een andere dame moet laten gaan. en martijn wil helemaal geen keuze maken en afscheid nemen. die boeren! het zijn net gewone mannen... "nee, jij moet in het midden! jij bent toch de baas?" jan smit blijkt de premier ook al te tutoyeren! zo sprak hij hem aan met: "hee, ben je klaar met eten?". dat zal wel veel stof doen opwaaien, het respectloze gedrag van deze katholieke vlerk! het huilen staat martijn nader dat het lachen nu hij de vrouw van zijn dromen heeft gevonden. dat betekent namelijk dat hij een andere dame moet laten gaan. en martijn wil helemaal geen keuze maken en afscheid nemen. die boeren! het zijn net gewone mannen...
03-11-2006
reinoud oerlemans vroeg zich af, net als wij allen, hoe het toch met frits barend gaat. goed!! hij is opa geworden, en gelukkiger dan ooit. al kan hij geen tv meer kijken zonder bril. reinoud oerlemans vroeg zich af, net als wij allen, hoe het toch met frits barend gaat. goed!! hij is opa geworden, en gelukkiger dan ooit. al kan hij geen tv meer kijken zonder bril.
01-11-2006
peter beense ziet zijn leven in een flits voorbijgaan, wanneer hij in `je echte leeftijd`(sbs) geconfronteerd wordt met de portie gezond eten, die de sleutel moet worden tot een levensverwachting van 69 jaar, in plaats van 61 jaar. peter beense ziet zijn leven in een flits voorbijgaan, wanneer hij in `je echte leeftijd`(sbs) geconfronteerd wordt met de portie gezond eten, die de sleutel moet worden tot een levensverwachting van 69 jaar, in plaats van 61 jaar.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • mei 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn