de tv van willemijn


31-12-2007
mensen worden een beetje raar van de feestdagen. gaan gekke dingen zeggen....
29-12-2007
"ik heb het uitgezocht, en er is sprake van een internationaal complot..." arthur japin ontdekte voor 'thank god it's friday'(vara) dat niet alleen koningin beatrix het op geert wilders heeft gemunt, maar dat ook de kersttoespraken van koningin elisabeth en de paus over tolerantie, liefde en vrede gingen!
26-12-2007
de winnaar van de kerstkind-award 2007 was op 2e kerstdag te zien in 'elly en de wiebelwagen'(eo).
26-12-2007
in elk geval wel een witte kerst op rnn7 .
25-12-2007
de 'karen bloemen kersthow'(vara): daar gaat je eetlust, een dag voor het kerstdiner... zonde!
23-12-2007
"ik was zelf vandaag in laagkeppel, daar lag een goede baan, kijkt u maar" prima allemaal, maar vanaf nu willen we elke avond horen wat gerrit hiemstra overdag heeft gedaan!
19-12-2007
kijktip voor wie nog een laatste zetje nodig heeft richting kerstdepressie: 'kerst met marc-marie en yvon'(kro)!
17-12-2007
bij 'holland sport'(vpro) vanavond een zeer actuele versie van petje-op-petje-af.
16-12-2007
de promo voor 'kerst met marc-marie en yvon'(kro) is alvast gelukt: we kunnen niet wachten...!
16-12-2007
ze bedoelt het goed hoor, katja voor 'llinke soep'(llink) in afrika, maar iemand moet haar toch eens uitleggen dat arme mensen niet per se dom of gek zijn. ...en dat er ook hooggesloten kleding bestaat.
15-12-2007
"ja, ik hang best wel wel veel rond in de homoscene..." arjen ederveen blijft rustig en beleefd, na de zoveelste vlot bedoelde vraag van robert van der roer van 'who's next?'(rtl7). petje af voor arjen.
13-12-2007
ha gezellig, een ramp! kaarsen, houtkachels en bordspelletjes, allemaal dankzij de stroomstoring in de tieler- en bommelerwaard. en, volgens '4 in het land'(rtl) , over 9 maanden: een geboortegolf! oh la la...
11-12-2007
uiteindelijk komen alle relaties op hetzelfde neer, zelfs die tussen 'mr and mrs bin laden'(bbc1). een wonderlijk stel, dat wel, de nogal lethargische 26 jarige zoon van osama en de licht hysterische - vijfmaal gescheiden - grootmoeder jane felix browne uit engeland, een hedendaagse shirley valentine.
10-12-2007
dat django 'project catwalk'(rtl5) heeft gewonnen is hem van harte gegund. (en die zelfingenomen valse nicht van een ramiro ook... lange neus!)
09-12-2007
oprah heeft invloed, oprah bekent kleur, oprah steekt haar nek uit... eigenlijk is oprah de doekle terpstra van de verenigde staten.
09-12-2007
oh,oh, als dat maar goed afloopt...!!
07-12-2007
het is heus niet altijd makkelijk om studiopubliek te zijn bij een tv-opname... want hoe en waar moet je bijvoorbeeld kijken bij een familiehereniging in 'vermist'(tros)?
06-12-2007
"oh, wat is het toch vermoeiend om hip te zijn..." en jort kelder kan het weten, want hij is het zelf ook. toch weet hij op zo'n fruitige manier alles wat rijk, hip and happening is te relativeren, dat 'bij ons in de pc'(kro) echt een heel leuk programma is.
05-12-2007
"het loopt inderdaad ook door op de billen.".... "ik doe even mijn sokken aan" 'joris pakketservice'(ncrv) komt overal. bij heel bijzondere mensen, die ook weer heel gewoon zijn. "kvind het ook een naar persoon die hele snieklaas, dat kan ik je wel vertellen." de klassieker van toon hermans vanavond bij 'andere veren'(avro). vanaf nu graag elke 5 december!
03-12-2007
"the queen said the corgies went mad when she opened them!" de dame van het secretariaat kan haar afschuw amper verbergen als ze in 'monarchy: the royal family at work'(bbc1) vertelt over kaarten met elektronische wijsjes die elisabeth af en toe krijgt toegestuurd.
02-12-2007
"waar is het wachten op jongens?" rob de nijs is na 30 jaar nog altijd hypernerveus voor een optreden, zo was goed te zien in 'volle zalen'(nps). eigenlijk kan hij de spanning van het vak niet aan. maar stoppen wil hij ook niet, want dan zal onmiddellijk het verval intreden, zo vreest hij zelf. mooi.
02-12-2007
de goedheiligman schnabbelt er dezer dagen weer flink op los, en terecht: sinterklaas is van iedereen. maar toch het meest van paul de leeuw.
01-12-2007
prachtig moment in 'tv show op reis'(tros). de vader van andrea bocelli luistert voor het eerst naar de tekst van het aan hem opgedragen nummer 'a mio padre 6 maggio 1992'. en moet huilen, tot geluk van moeder bocelli, die als italiaanse deze tranen geheel op waarde weet te schatten.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn