de tv van willemijn


29-04-2006
de gelukzalige glimlach op het gezicht van bob fonhof, voorzitter van het oranjecomite almere, is te danken aan het feit dat willem alexander hem had herkend van een bezoek aan soestdijk jaren geleden. (een half uur voor het koninklijk bezoek had bob naar eigen zeggen een hartslag van 200) de gelukzalige glimlach op het gezicht van bob fonhof, voorzitter van het oranjecomite almere, is te danken aan het feit dat willem alexander hem had herkend van een bezoek aan soestdijk jaren geleden. (een half uur voor het koninklijk bezoek had bob naar eigen zeggen een hartslag van 200)
28-04-2006
het leven van rob en marja is enorm opgeknapt door hun deelname aan `schatjes`(eo). niet alleen zijn hun kinderen beter te hanteren, ook hebben ze het samen gezelliger, getuige deze uitgelaten klapspelletjes op de bowlingbaan. het leven van rob en marja is enorm opgeknapt door hun deelname aan `schatjes`(eo). niet alleen zijn hun kinderen beter te hanteren, ook hebben ze het samen gezelliger, getuige deze uitgelaten klapspelletjes op de bowlingbaan.
28-04-2006
"...een lieve buurvrouw waar je chocola gaat halen, iemand die bovenaan je lijstje staat voor sinte maarten" ali b. beschrijft bij `pauls punt`(vara) wat hij zag toen hij naar beatrix keek, vorig jaar in almere, vlak voordat hij op de koningin afstapte voor zijn legendarische omhelzing. "...een lieve buurvrouw waar je chocola gaat halen, iemand die bovenaan je lijstje staat voor sinte maarten" ali b. beschrijft bij `pauls punt`(vara) wat hij zag toen hij naar beatrix keek, vorig jaar in almere, vlak voordat hij op de koningin afstapte voor zijn legendarische omhelzing.
25-04-2006
euforisch is dawn uit `een plek onder de zon`(rtl4) wanneer ze haar baan heeft opgezegd. dat ze daarmee de kansen op een hypotheek voor haar droomhuis in barcelona heeft vergooid, dringt op dit moment nog niet helemaal tot haar door... euforisch is dawn uit `een plek onder de zon`(rtl4) wanneer ze haar baan heeft opgezegd. dat ze daarmee de kansen op een hypotheek voor haar droomhuis in barcelona heeft vergooid, dringt op dit moment nog niet helemaal tot haar door...
24-04-2006
het is pas april, maar het dieptepunt qua wk-humor is reeds bereikt. het is pas april, maar het dieptepunt qua wk-humor is reeds bereikt.
23-04-2006
even dachten we dat het de echte inge de bruijn was in `in het spoor van de peking express`(net5), maar toen we haar na een theeceremonie "jammie de bammie" hoorden roepen, wisten we dat het toch paul groot was. even dachten we dat het de echte inge de bruijn was in `in het spoor van de peking express`(net5), maar toen we haar na een theeceremonie "jammie de bammie" hoorden roepen, wisten we dat het toch paul groot was.
22-04-2006
mart smeets bewaart al zijn accreditatiekaarten op een prikbord, zo was te zien in 'live op visite bij' (eo). aandoenlijk? heel even, want al snel kwam mart zelf ook weer in beeld. mart smeets bewaart al zijn accreditatiekaarten op een prikbord, zo was te zien in 'live op visite bij' (eo). aandoenlijk? heel even, want al snel kwam mart zelf ook weer in beeld.
21-04-2006
het is lente! het is lente!
20-04-2006
als hij in beeld verschijnt weet je zeker wat je als kijker kan verwachten, hij stelt nooit teleur. david hazelhof is eigenlijk een soort kwaliteitskeurmerk. als hij in beeld verschijnt weet je zeker wat je als kijker kan verwachten, hij stelt nooit teleur. david hazelhof is eigenlijk een soort kwaliteitskeurmerk.
18-04-2006
sybrand niessen neemt nog gauw even een flinke hap appeltaart voor hij weer als `tv makelaar`(rtl4) op huizenjacht moet.... sybrand niessen neemt nog gauw even een flinke hap appeltaart voor hij weer als `tv makelaar`(rtl4) op huizenjacht moet....
17-04-2006
de makers van `spuiten en slikken`(bnn) zijn niet bang uitgevallen. maar alle sex- en drugs experimenten van de heren verslaggevers vallen qua stoerheid zwaar in het niet bij de bekentenis van sophie hilbrand vanavond dat ze ooit masturberend was betrapt door een huisgenootje. de makers van `spuiten en slikken`(bnn) zijn niet bang uitgevallen. maar alle sex- en drugs experimenten van de heren verslaggevers vallen qua stoerheid zwaar in het niet bij de bekentenis van sophie hilbrand vanavond dat ze ooit masturberend was betrapt door een huisgenootje.
16-04-2006
maria sobolevski hoort voor het eerst sinds jaren weer chopin. in een aangrijpende reportage van `netwerk`(kro) over straatarme ouderen in moldavie was te zien hoe de 87-jarige maria, die de goelag heeft overleefd en haar hele leven heeft gewerkt als universitair docent, de laatste jaren van haar leven in totale armoede en eenzaamheid moet slijten. de stichting dorcas brengt haar af en toe wat geld, aandacht en soms dus een cd. www.adoptagranny.nl maria sobolevski hoort voor het eerst sinds jaren weer chopin. in een aangrijpende reportage van `netwerk`(kro) over straatarme ouderen in moldavie was te zien hoe de 87-jarige maria, die de goelag heeft overleefd en haar hele leven heeft gewerkt als universitair docent, de laatste jaren van haar leven in totale armoede en eenzaamheid moet slijten. de stichting dorcas brengt haar af en toe wat geld, aandacht en soms dus een cd. www.adoptagranny.nl
15-04-2006
de begrafenis van reve kreeg de reportage die het verdiende, uitgezonden bij `nova`(nps/vara) en gemaakt door tonko dop. nederlandse schrijvers waren er niet, maar gelukkig was herman finkers er wel. op weg naar de mis sprak hij de prachtige woorden: "ik heb altijd gezegd: als gerard reve begraven wordt wil ik erbij zijn. en dan merk ik na afloop wel waarom." vandaag werd ook afscheid genomen van dennis bergkamp, die op highbury zijn laatste thuiswedstrijd voor arsenal speelde. ook hier waren weinig nederlandse schrijvers. wel had een groot deel van de supporters zich special voor hem in oranje gehuld. de begrafenis van reve kreeg de reportage die het verdiende, uitgezonden bij `nova`(nps/vara) en gemaakt door tonko dop. nederlandse schrijvers waren er niet, maar gelukkig was herman finkers er wel. op weg naar de mis sprak hij de prachtige woorden: "ik heb altijd gezegd: als gerard reve begraven wordt wil ik erbij zijn. en dan merk ik na afloop wel waarom." vandaag werd ook afscheid genomen van dennis bergkamp, die op highbury zijn laatste thuiswedstrijd voor arsenal speelde. ook hier waren weinig nederlandse schrijvers. wel had een groot deel van de supporters zich special voor hem in oranje gehuld.
14-04-2006
hoog tijd voor guus hiddink om aan zijn russisch te gaan werken... hoog tijd voor guus hiddink om aan zijn russisch te gaan werken...
14-04-2006
evert santegoeds vertelde vanavond in `entertainment live`(talpa) dat hij een keer met katja in amerika was geweest ("...en dat kan niet iedereen zeggen"). dat we niet vergeten dat hij heus niet zomaar iemand is! evert santegoeds vertelde vanavond in `entertainment live`(talpa) dat hij een keer met katja in amerika was geweest ("...en dat kan niet iedereen zeggen"). dat we niet vergeten dat hij heus niet zomaar iemand is!
12-04-2006
de advocaten van de ahold-top zijn vol vertrouwen over de goede afloop: "strafrechtelijk is er niks aan de hand. het is een hype". ze zijn minder te spreken over wat hun clienten allemaal wordt aangedaan, want "zo ga je niet met mensen om". treurig genoeg zijn de heren verdachten zelf deze strategie inmiddels met de waarheid gaan verwarren... de advocaten van de ahold-top zijn vol vertrouwen over de goede afloop: "strafrechtelijk is er niks aan de hand. het is een hype". ze zijn minder te spreken over wat hun clienten allemaal wordt aangedaan, want "zo ga je niet met mensen om". treurig genoeg zijn de heren verdachten zelf deze strategie inmiddels met de waarheid gaan verwarren...
11-04-2006
het besef dat hij de slaapkamer deelt met een oogverblindende beauty dringt ineens in alle hevigheid door tot deze arme nerd (die voor de zekerheid zijn bril ophoudt in bed...) het besef dat hij de slaapkamer deelt met een oogverblindende beauty dringt ineens in alle hevigheid door tot deze arme nerd (die voor de zekerheid zijn bril ophoudt in bed...)
10-04-2006
je ziet aan frits dat hij hier elke avond weer naar uitkijkt: de hapjes aan het eind van de uitzending. een mens moet zich ergens aan vastklampen toch? je ziet aan frits dat hij hier elke avond weer naar uitkijkt: de hapjes aan het eind van de uitzending. een mens moet zich ergens aan vastklampen toch?
09-04-2006
"zeg henk, is dit jouw huis hier op de foto?" "ja roeland, dat is mijn huis. " "goh, dat is ook wat..." "nou he, en ik hoop echt dat jij ontdekt wat hier in 1673 is gebeurd" "ik ga mijn best doen henk!" "ik ben benieuwd" echt spannend zal `de zoektocht`(avro) waarschijnlijk pas worden wanneer het over kijkers gaat. "zeg henk, is dit jouw huis hier op de foto?" "ja roeland, dat is mijn huis. " "goh, dat is ook wat..." "nou he, en ik hoop echt dat jij ontdekt wat hier in 1673 is gebeurd" "ik ga mijn best doen henk!" "ik ben benieuwd" echt spannend zal `de zoektocht`(avro) waarschijnlijk pas worden wanneer het over kijkers gaat.
08-04-2006
"ik wil nog veel lachen met papa" had het 9-jarige dochtertje van de doodzieke vader op haar bord geschreven. en dat lukte vanavond bij `mooi!weerdeleeuw`(vara). zelfs toen paul `blijf bij mij` voor ze zong, bleven ze lachen. alleen moesten alle andere mensen - in de studio en thuis - toen even heel veel huilen. "ik wil nog veel lachen met papa" had het 9-jarige dochtertje van de doodzieke vader op haar bord geschreven. en dat lukte vanavond bij `mooi!weerdeleeuw`(vara). zelfs toen paul `blijf bij mij` voor ze zong, bleven ze lachen. alleen moesten alle andere mensen - in de studio en thuis - toen even heel veel huilen.
07-04-2006
even een waarschuwing van rtl7 kort voor het weekend: `sport levensgevaarlijk!` even een waarschuwing van rtl7 kort voor het weekend: `sport levensgevaarlijk!`
06-04-2006
dikke muis werd vandaag 27 jaar en is daarmee waarschijnlijk de oudste kat van nederland. `hart van nederland`(sbs) was van de partij. dikke muis werd vandaag 27 jaar en is daarmee waarschijnlijk de oudste kat van nederland. `hart van nederland`(sbs) was van de partij.
05-04-2006
"mark, je weet, ik ben ook van de vvd... maar wat heeft dit allemaal te betekenen?" rita verdonk koos de bouwrai voor haar eerste aanval, mark rutte reageerde in `boulevard`(rtl4). eerste tussenstand: 1 - 0 voor mark. "mark, je weet, ik ben ook van de vvd... maar wat heeft dit allemaal te betekenen?" rita verdonk koos de bouwrai voor haar eerste aanval, mark rutte reageerde in `boulevard`(rtl4). eerste tussenstand: 1 - 0 voor mark.
04-04-2006
henk en frits moesten erg denken aan jamie cullum en michael bubble, maar wij zagen bij het optreden van jeroen van der boom in `barend & van dorp`(talpa) toch vooral een mix van edwin rutten("zaidoebediedai..") en eddy keur. henk en frits moesten erg denken aan jamie cullum en michael bubble, maar wij zagen bij het optreden van jeroen van der boom in `barend & van dorp`(talpa) toch vooral een mix van edwin rutten("zaidoebediedai..") en eddy keur.
03-04-2006
om `back in luv`(rtl5) te kunnen financieren was het blijkbaar nodig om josee hoebee op te offeren: zij werd zonder genade overgeleverd aan de gretige klauwen van de scheveningse slager robert schoemacher. (patty en marga stonden intussen steeds stiekem ergens om een hoekje te gieren van het lachen...) om `back in luv`(rtl5) te kunnen financieren was het blijkbaar nodig om josee hoebee op te offeren: zij werd zonder genade overgeleverd aan de gretige klauwen van de scheveningse slager robert schoemacher. (patty en marga stonden intussen steeds stiekem ergens om een hoekje te gieren van het lachen...)
02-04-2006
erik van muiswinkel was weer enorm op dreef vanavond bij `studio voetbal` (nos) erik van muiswinkel was weer enorm op dreef vanavond bij `studio voetbal` (nos)
02-04-2006
vergeet astrologie, numerologie en tarot! tijdens `nachtsuite`(rtl7) kon je je naam sms`en om uit te vinden wat je ondeugende naam is. tip van christine van der horst: "ook leuk om de naam van je vrienden, je partner of je baas te sturen!" vergeet astrologie, numerologie en tarot! tijdens `nachtsuite`(rtl7) kon je je naam sms`en om uit te vinden wat je ondeugende naam is. tip van christine van der horst: "ook leuk om de naam van je vrienden, je partner of je baas te sturen!"
01-04-2006
zou ruud lubbers weten dat hij in een promo zit voor `temptation island`(veronica)? en zou de doelgroep weten wie ruud lubbers is? zou ruud lubbers weten dat hij in een promo zit voor `temptation island`(veronica)? en zou de doelgroep weten wie ruud lubbers is?
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juli 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn