de tv van willemijn


29-06-2008
schones torres! met dank aan dit ene doelpunt werd spanje dus de terechte kampioen van een hartstikke leuk ek. schones torres! met dank aan dit ene doelpunt werd spanje dus de terechte kampioen van een hartstikke leuk ek.
27-06-2008
misschien moet bill vanaf nu nog maar wat meer achter hillary gaan staan, en wat dichterbij ook... misschien moet bill vanaf nu nog maar wat meer achter hillary gaan staan, en wat dichterbij ook...
25-06-2008
zenderstoring, die mannschaft door naar de finale... dat was weer eens een ouderwets tv-avondje. zenderstoring, die mannschaft door naar de finale... dat was weer eens een ouderwets tv-avondje.
24-06-2008
"door het rookverbod gaat wel een stukje sociale functie verloren." cannabis maakt meer kapot dan je lief is... "door het rookverbod gaat wel een stukje sociale functie verloren." cannabis maakt meer kapot dan je lief is...
22-06-2008
"oranje is weer thuis.." getver. "oranje is weer thuis.." getver.
21-06-2008
"nederland komt via teun de nooijer na 10 minuten op een fantastische 1-0 voorsprong". het werd uiteindelijk 3-1 in deze eerste wedstrijd tegen spanje. morgen de confrontatie met duitsland! "nederland komt via teun de nooijer na 10 minuten op een fantastische 1-0 voorsprong". het werd uiteindelijk 3-1 in deze eerste wedstrijd tegen spanje. morgen de confrontatie met duitsland!
20-06-2008
"we moeten oppassen voor die russen, maar uit blijven gaan van onze eigen kracht!" piet de visser heeft echt hele zinnige dingen over voetbal te vertellen, je raakt alleen steeds zo afgeleid door zijn... eh, dat haar. "we moeten oppassen voor die russen, maar uit blijven gaan van onze eigen kracht!" piet de visser heeft echt hele zinnige dingen over voetbal te vertellen, je raakt alleen steeds zo afgeleid door zijn... eh, dat haar.
19-06-2008
die naam alleen al, en dan ook nog dat kapsel: duitser worden ze niet gemaakt. gratuliere bastian... wir sehen uns in wien! die naam alleen al, en dan ook nog dat kapsel: duitser worden ze niet gemaakt. gratuliere bastian... wir sehen uns in wien!
19-06-2008
"waar zitten die koeien nou?" voor jan keizer geen zwart gat na bzn. hij schildert tegenwoordig koeien, en dat vindt hij heerlijk! omdat jan vindt dat ze wel echt moeten lijken, maakt hij eerst foto's. 'rtl boulevard' volgde hem op koeienjacht. "waar zitten die koeien nou?" voor jan keizer geen zwart gat na bzn. hij schildert tegenwoordig koeien, en dat vindt hij heerlijk! omdat jan vindt dat ze wel echt moeten lijken, maakt hij eerst foto's. 'rtl boulevard' volgde hem op koeienjacht.
17-06-2008
"het grootste gevaar dat nu op de loer ligt? dat is het knock out systeem" je moet er maar opkomen. "het grootste gevaar dat nu op de loer ligt? dat is het knock out systeem" je moet er maar opkomen.
16-06-2008
als de kijkers niet naar ron komen, dan komt ron gewoon naar de kijkers! gisteren nog bij 'laat ze maar lachen', vanavond bij 'studio sportzomer'. onder hetzelfde motto. als de kijkers niet naar ron komen, dan komt ron gewoon naar de kijkers! gisteren nog bij 'laat ze maar lachen', vanavond bij 'studio sportzomer'. onder hetzelfde motto.
15-06-2008
czechvogel. "en dan zou nu mijn telefoon moeten gaan met de dancing on ice-ringtone, maar hij doet het niet" je zou het haast vergeten, maar er is meer dan voetbal op tv. nou ja, meer... czechvogel. "en dan zou nu mijn telefoon moeten gaan met de dancing on ice-ringtone, maar hij doet het niet" je zou het haast vergeten, maar er is meer dan voetbal op tv. nou ja, meer...
14-06-2008
"voetballen..!" aan de lopende band klinkt deze aanwijzing van marco van basten vanaf de zijlijn. en hij is even simpel als briljant. voetballen, daar gaat het om. "voetballen..!" aan de lopende band klinkt deze aanwijzing van marco van basten vanaf de zijlijn. en hij is even simpel als briljant. voetballen, daar gaat het om.
13-06-2008
deze was dus voor ryan! en ook een beetje voor ons... toch? robin..? italie wint op sommige fronten (wel) heel evident van alle andere landen. zucht... deze was dus voor ryan! en ook een beetje voor ons... toch? robin..? italie wint op sommige fronten (wel) heel evident van alle andere landen. zucht...
11-06-2008
"jaha, dit komt aan als een mokerslag hoor... bij die zwitsers." zouden die turken niet ook eens met hun einde-toernooi moker langs het commentaarhokje van evert ten napel kunnen trekken? "jaha, dit komt aan als een mokerslag hoor... bij die zwitsers." zouden die turken niet ook eens met hun einde-toernooi moker langs het commentaarhokje van evert ten napel kunnen trekken?
09-06-2008
"wie knuffelt giovanni van bronckhorst? moet ik het dan maar gaan doen?" niet alleen het nederlands elftal, ook frank snoeks steeg vanavond boven zichzelf uit. a perfect match! "deze wedstrijd draag ik op aan ryan babel. en als ik een doelpunt maak is die voor hem" de aandoenlijke reactie van robin van persie is tekenend voor de teamspirit binnen dit oranje. de spirit die ze kampioen gaat maken. het was de laatste tijd nogal bon ton om vol minachting over 'oranjehysterie' te praten. benieuwd hoeveel van die oranjefan-bashers na de 3-0 zelf ineens lijden aan de oranjekoorts. brrr.... "wie knuffelt giovanni van bronckhorst? moet ik het dan maar gaan doen?" niet alleen het nederlands elftal, ook frank snoeks steeg vanavond boven zichzelf uit. a perfect match! "deze wedstrijd draag ik op aan ryan babel. en als ik een doelpunt maak is die voor hem" de aandoenlijke reactie van robin van persie is tekenend voor de teamspirit binnen dit oranje. de spirit die ze kampioen gaat maken. het was de laatste tijd nogal bon ton om vol minachting over 'oranjehysterie' te praten. benieuwd hoeveel van die oranjefan-bashers na de 3-0 zelf ineens lijden aan de oranjekoorts. brrr....
08-06-2008
en toen was don leo ineens weer gewoon die verkreukelde rotterdamse praatjesmaker. en toen was don leo ineens weer gewoon die verkreukelde rotterdamse praatjesmaker.
06-06-2008
andre hazes is niet dood, hij leeft! hij leeft voort in zijn muziek en in zijn kinderen, roxanne en dre jr. 'hazes in de arena'(tros) was een groot reincarnatiefestijn. andre hazes is niet dood, hij leeft! hij leeft voort in zijn muziek en in zijn kinderen, roxanne en dre jr. 'hazes in de arena'(tros) was een groot reincarnatiefestijn.
05-06-2008
hee... druiven! er zijn dus ook vrouwen in het kamp van 'studio sportzomer'(nos). hee... druiven! er zijn dus ook vrouwen in het kamp van 'studio sportzomer'(nos).
03-06-2008
jack temidden van glazen wijn, blokken kaas, hompen worst en rene van der gijp... de eerste aflevering van 'studio sportzomer'(nos) stond als een huis! jack temidden van glazen wijn, blokken kaas, hompen worst en rene van der gijp... de eerste aflevering van 'studio sportzomer'(nos) stond als een huis!
02-06-2008
"wilfried, goede vriend, ik geef je een kus op het hoofd" niet de musical awards, of de finale van holland's nex top model, maar de laatste 'holland sport'(vpro) met matthijs van nieuwkerk leverde op deze televisieavond het meeste en het mooiste drama op. we gaan vooral het museum erg missen . "wilfried, goede vriend, ik geef je een kus op het hoofd" niet de musical awards, of de finale van holland's nex top model, maar de laatste 'holland sport'(vpro) met matthijs van nieuwkerk leverde op deze televisieavond het meeste en het mooiste drama op. we gaan vooral het museum erg missen .
01-06-2008
het laatste(?) huwelijk van liza minelli kostte 3,5 miljoen dollar en duurde nog geen 17 maanden. en dat betekent de eerste plaats bij 'the 20 most expensive celebrity weddings'(e!). ja, je bent een winner of niet. het laatste(?) huwelijk van liza minelli kostte 3,5 miljoen dollar en duurde nog geen 17 maanden. en dat betekent de eerste plaats bij 'the 20 most expensive celebrity weddings'(e!). ja, je bent een winner of niet.
01-06-2008
"wat ik een beetje mis bij de gekwetste medemens is dankbaarheid". ook als talkshowgast is gummbah even onnavolgbaar als geniaal. en vooral ongelofelijk grappig. "wat ik een beetje mis bij de gekwetste medemens is dankbaarheid". ook als talkshowgast is gummbah even onnavolgbaar als geniaal. en vooral ongelofelijk grappig.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn