29-11-2010
het lag niet aan de cast, daar was weinig op aan te merken, maar 'belicher'(vpro) wilde maar niet echt spannend worden. er had wel wat meer suspense in gemogen. en een achtervolginkje minder.
23-11-2010
als je je actie 'leve de beschaving' noemt, leg je de lat wel erg hoog. misschien iets te hoog.
22-11-2010
mocht er ooit een prijs komen voor het meest deprimerende tv-moment (uitdagende categorie...) dan is dit interview in de 'tv-show'(tros) met een totaal uitgeblust take that beslist een goede kanshebber!
21-11-2010
de eerste 'metroplis'(vpro) van dit seizoen ging over menstruatie. dat leverde boeiende gesprekken op.
en het vermoeden dat de bij ons gangbare tamponreclames, vol vrolijk rondhuppelende vrouwen erin, niet overal ter wereld even goed zullen aanslaan.
19-11-2010
je hoort jos brink, ziet pierre kartner, die verkleed is als sinterklaas..., en dat blijkt carlo boszhard te zijn.
u kan het niet volgen? dan heeft u 'pavlov: waarom ben ik zo...?'(ntr) gemist. jammer!
16-11-2010
"ik hoop vooral het vertrouwen van de pvv-kiezers terug te kunnen winnen"
afgaand op het soort mens en gedachtengoed waaraan pvv'ers gewoonlijk hun vertrouwen schenken, moet dat kunnen lukken. komt goed, eric!
14-11-2010
mario been heeft eindelijk een passende gelaatsuitdrukking voor langs de lijn gevonden.
11-11-2010
boy george beklaagt zich in de 'tv show'(tros) over de keerzijde van de roem.
al die aandacht... van hem hoeft het niet zo nodig.
10-11-2010
"kijk, in ben ook opgegroeid in de stad, in amsterdam, maar in mijn tijd had je de speeltuinvereniging."
goed idee joop, daar hebben die marokkaanse overlastveroorzakertjes vast niet van terug!
08-11-2010
"het valt natuurlijk niet goed te praten... we hebben voor de wedstrijd een mooie speech van hans van breukelen gehad, om het woord k niet meer te gebruiken... dus het hoort niet. maar aan de andere kant kan ik het wel begrijpen..."
als ton du chatinier snapt dat er in het stadion kanker wordt geroepen, dan snappen wij het ook wel.
04-11-2010
goed idee om in 'het familiediner'(eo) ook eens mensen met een kleurtje uit te nodigen.
bert van leeuwen steekt nu tenminste niet meer zo donker bij zijn gasten af! wel nog steeds erg oranje.