de tv van willemijn


31-10-2007
"en hoe is ze uiteindelijk gestorven, hoe ging dat? was je erbij?" iemand heeft tegen caroline tensen gezegd dat ze deze ontwapendende, kwetsbare schat moest uithoren over de dood van zijn moeder. iemand bij 'de beste wensen'(ncrv) moet zich diep schamen. "en hoe is ze uiteindelijk gestorven, hoe ging dat? was je erbij?" iemand heeft tegen caroline tensen gezegd dat ze deze ontwapendende, kwetsbare schat moest uithoren over de dood van zijn moeder. iemand bij 'de beste wensen'(ncrv) moet zich diep schamen.
30-10-2007
"india is sowieso een favoriete bestemming van verschillende royals." royals, net zoiets als kids.... brrrr...! "india is sowieso een favoriete bestemming van verschillende royals." royals, net zoiets als kids.... brrrr...!
29-10-2007
"ik vind jouw jurk en beetje pleenig voor wat we gaan doen vanavond... helaas... je valt af". bas van schaik, coach bij 'holland's next topmodel'(rtl5), gaat grappig genoeg zelf wel mee uit eten. "ik vind jouw jurk en beetje pleenig voor wat we gaan doen vanavond... helaas... je valt af". bas van schaik, coach bij 'holland's next topmodel'(rtl5), gaat grappig genoeg zelf wel mee uit eten.
28-10-2007
voor woordgrappen geldt: hoe flauwer, hoe leuker. die van 'koefnoen'(avro) zijn heeeeeeeel flauw...! voor woordgrappen geldt: hoe flauwer, hoe leuker. die van 'koefnoen'(avro) zijn heeeeeeeel flauw...!
27-10-2007
"op elk gietertje staat een vlag, zet elke gieter bij het plantje dat uit het land komt waar die vlag van is." 'verre verwanten'(teleac) is een briljante parodie op televisie: de quiz, het decor, het publiek en jan douwe kroeske... ze zijn niet van echt te onderscheiden! "op elk gietertje staat een vlag, zet elke gieter bij het plantje dat uit het land komt waar die vlag van is." 'verre verwanten'(teleac) is een briljante parodie op televisie: de quiz, het decor, het publiek en jan douwe kroeske... ze zijn niet van echt te onderscheiden!
27-10-2007
een ster is een ster. een ster is een ster.
25-10-2007
halle berry is een geweldige buurvrouw, die niets liever zou doen dan helpen blussen. maar ja, ze moet een film promoten...: 'things we lost in the fire'. halle berry is een geweldige buurvrouw, die niets liever zou doen dan helpen blussen. maar ja, ze moet een film promoten...: 'things we lost in the fire'.
23-10-2007
mode-ontwerper daryl van wouw, jurylid bij 'project catwalk'(rtl5), laat zich inspireren door muziek. daryl is wat onzeker over het feit of dat wel duidelijk genoeg in zijn ontwerpen tot uitdrukking komt. mode-ontwerper daryl van wouw, jurylid bij 'project catwalk'(rtl5), laat zich inspireren door muziek. daryl is wat onzeker over het feit of dat wel duidelijk genoeg in zijn ontwerpen tot uitdrukking komt.
22-10-2007
of het een eerbetoon aan jan wolkers was valt te betwijfelen. hij had wel wat anders aan zijn hoofd... maar het voelde goed: armando bij 'nova'(nps/vara/nos) in zo'n lelijk beyond-retro trainingsjack. of het een eerbetoon aan jan wolkers was valt te betwijfelen. hij had wel wat anders aan zijn hoofd... maar het voelde goed: armando bij 'nova'(nps/vara/nos) in zo'n lelijk beyond-retro trainingsjack.
21-10-2007
na 'op zoek naar evita'(avro) lijkt de tijd nu rijp voor de zoektocht naar een nieuwe joop. na 'op zoek naar evita'(avro) lijkt de tijd nu rijp voor de zoektocht naar een nieuwe joop.
20-10-2007
ipie uit 'koefnoen'(avro) is misschien wel paul groot's beste personage ooit. grappig maar vooral ontroerend, en we (her)kennen haar allemaal, of we willen of niet. ipie uit 'koefnoen'(avro) is misschien wel paul groot's beste personage ooit. grappig maar vooral ontroerend, en we (her)kennen haar allemaal, of we willen of niet.
19-10-2007
"als motoport dealer heb ik contact gehad met de honda importeur en... ik heb een verrassing voor je!" 'heel holland helpt'(rtl4) had beter 'dit programma werd mede mogelijk gemaakt door' kunnen heten. "als motoport dealer heb ik contact gehad met de honda importeur en... ik heb een verrassing voor je!" 'heel holland helpt'(rtl4) had beter 'dit programma werd mede mogelijk gemaakt door' kunnen heten.
18-10-2007
in de eerste aflevering van 'wilma nanninga prive'(rtl4) draaide het vooral om plaatsing. zo belandde tot wilma's grote teleurstelling haar stuk over ciske de rat op pagina 9. bij 'pauw&witteman'(vara) zat joost zwagerman weer eens hinderlijk in beeld. in de eerste aflevering van 'wilma nanninga prive'(rtl4) draaide het vooral om plaatsing. zo belandde tot wilma's grote teleurstelling haar stuk over ciske de rat op pagina 9. bij 'pauw&witteman'(vara) zat joost zwagerman weer eens hinderlijk in beeld.
17-10-2007
"ehm, stukje bouwstop... stukje bevalling..." aldus deze deelnemer aan 'bouwval gezocht'(rtl8). de vraag was waarom de verbouwing niet op tijd klaar was. toch een hele gewone vraag. "ehm, stukje bouwstop... stukje bevalling..." aldus deze deelnemer aan 'bouwval gezocht'(rtl8). de vraag was waarom de verbouwing niet op tijd klaar was. toch een hele gewone vraag.
16-10-2007
onderbroekenlolly. onderbroekenlolly.
15-10-2007
"er is veel bitterheid in het land". en daar weet rita wel raad mee. kleine stap van bitter naar borrel naar praat... "er is veel bitterheid in het land". en daar weet rita wel raad mee. kleine stap van bitter naar borrel naar praat...
14-10-2007
in 'jan smit, de zomer voorbij'(tros) bleek hij niet bij machte om de natuur naar zijn hand te zetten. best een opluchting, jaap buys is ook maar een mens. in 'jan smit, de zomer voorbij'(tros) bleek hij niet bij machte om de natuur naar zijn hand te zetten. best een opluchting, jaap buys is ook maar een mens.
13-10-2007
"je dacht waarschijnlijk dat je een rond gezicht hebt... maar het is peervormig!" 'looking good'(rtl8) mag dan een amusemenstprogramma zijn, je steekt er nog wat van op ook. "je dacht waarschijnlijk dat je een rond gezicht hebt... maar het is peervormig!" 'looking good'(rtl8) mag dan een amusemenstprogramma zijn, je steekt er nog wat van op ook.
12-10-2007
eddy keur, johan vlemminckx en marco verhagen: ja, voor leuke jongens moet je bij 'boys tonight' zijn! eddy keur, johan vlemminckx en marco verhagen: ja, voor leuke jongens moet je bij 'boys tonight' zijn!
11-10-2007
de minuut stilte voor de vandaag in amsterdam doodgestoken scholier, aan het slot van 'jouw democratie is de mijne niet'(vpro), gaf het bevlogen jongerendebat ook nog een ontroerend einde . de minuut stilte voor de vandaag in amsterdam doodgestoken scholier, aan het slot van 'jouw democratie is de mijne niet'(vpro), gaf het bevlogen jongerendebat ook nog een ontroerend einde .
10-10-2007
vandaag en morgen brengt wilfried de jong vierentwintig uren nonstop door met zijn eerste gast. vanaf januari is '24 uur met...'(vpro) ook op uw tv te zien. vandaag en morgen brengt wilfried de jong vierentwintig uren nonstop door met zijn eerste gast. vanaf januari is '24 uur met...'(vpro) ook op uw tv te zien.
09-10-2007
nog even, en alle halleluja-verhalen over 'alles is liefde' gaan averechts werken. misschien moeten ze 'buitenhof' maar even overslaan. nog even, en alle halleluja-verhalen over 'alles is liefde' gaan averechts werken. misschien moeten ze 'buitenhof' maar even overslaan.
08-10-2007
het plannetje achter 'expeditie robinson 100'(rtl8) werkt perfect. in plaats van 16 zitten er nu 100 idioten op een eiland: daar komt geheid en meteen gedonder van! het plannetje achter 'expeditie robinson 100'(rtl8) werkt perfect. in plaats van 16 zitten er nu 100 idioten op een eiland: daar komt geheid en meteen gedonder van!
07-10-2007
"het oktoberfest in munchen werd afgesloten met een bierrecord: 6,7 miljoen liter ging er doorheen." bij ongeveer 6 miljoen bezoekers betekent dat iets meer dan 1 liter bier de man, ofwel 1 glas... wat een mietjes, die duitsers. "het oktoberfest in munchen werd afgesloten met een bierrecord: 6,7 miljoen liter ging er doorheen." bij ongeveer 6 miljoen bezoekers betekent dat iets meer dan 1 liter bier de man, ofwel 1 glas... wat een mietjes, die duitsers.
06-10-2007
"ik denk dat veel mensen wat van het debat kennen leren" aldus henk bres in 'rondom tien'(ncrv). goed dat in de 'themaweek: wij zijn de baas' ook de keerzijde van de democratie aan bod komt. "ik denk dat veel mensen wat van het debat kennen leren" aldus henk bres in 'rondom tien'(ncrv). goed dat in de 'themaweek: wij zijn de baas' ook de keerzijde van de democratie aan bod komt.
05-10-2007
'ranking the stars'(bnn) heeft enorm aan leukheid gewonnen nu het met mannen is. ze zijn echter, botter, en vooral veel grappiger dan de vrouwen waren, met al hun nep-valsigheidjes. 'ranking the stars'(bnn) heeft enorm aan leukheid gewonnen nu het met mannen is. ze zijn echter, botter, en vooral veel grappiger dan de vrouwen waren, met al hun nep-valsigheidjes.
04-10-2007
'f.a.b.s.: search for a video model'(veronica) gaat over face, attitude, body en sex appeal. hier een kandidate met een bijzonder leuk snoetje. 'f.a.b.s.: search for a video model'(veronica) gaat over face, attitude, body en sex appeal. hier een kandidate met een bijzonder leuk snoetje.
03-10-2007
briljant staaltje van onnavolgbare logica in 'hot.doc: het vrouwelijke orgasme'(veronica). de vraag was: "waar zit de clitoris?" briljant staaltje van onnavolgbare logica in 'hot.doc: het vrouwelijke orgasme'(veronica). de vraag was: "waar zit de clitoris?"
02-10-2007
"vind hem, die zender! in godsnaam, vind hem..." de noodkreet van frits barend is te begrijpen, want het is even zoeken. maar als u een radioprogramma op uw tv voorbij ziet komen, dan is het gelukt. dan heeft u 'het gesprek' gevonden! "vind hem, die zender! in godsnaam, vind hem..." de noodkreet van frits barend is te begrijpen, want het is even zoeken. maar als u een radioprogramma op uw tv voorbij ziet komen, dan is het gelukt. dan heeft u 'het gesprek' gevonden!
01-10-2007
"lotte bloemendaal komt met haar blindegeleidehond, een puppy, en vertelt over het opvoeden" dat zou best eens een leuke ochtend kunnen worden, daar in lelystad. "lotte bloemendaal komt met haar blindegeleidehond, een puppy, en vertelt over het opvoeden" dat zou best eens een leuke ochtend kunnen worden, daar in lelystad.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn