27-09-2012
je zou het bijna denken na de rellen bij utrecht - ajax (0-3), maar niet alle voetbalsupporters zijn dom.
zo zat er in het ajax-vak een genealoog die studie naar de stamboom van frank de boer had verricht.
25-09-2012
de winst van anouchka miltenburg bij de wedstrijd om het voorzitterschap van de 2e kamer leidde tot grote euforie bij de vvd-fractie.
met het fysieke contact dat daarmee gepaard ging had marc rutte zichtbaar enige moeite.
21-09-2012
de 'gypsy girls'(rtl4) leggen nog even uit hoe we ze kunnen herkennen. en zo bevestigt de serie alles wat je al dacht over woonwagenbewoners. zelf noemen ze zich trouwens 'reizigers'. wat opmerkelijk is voor mensen die zo min mogelijk buiten het kamp komen en daar hun hele leven blijven wonen.
16-09-2012
"jullie zijn gearresteerd wegens slechtgekleedheid. maar goed nieuws: wij gaan jullie helpen!"

geweld tegen hulpverleners is nooit goed te praten, maar soms valt het wel te begrijpen.
in het geval van 'de smaakpolitie'(rtl5) bijvoorbeeld.
14-09-2012
'metropolis'(vpro) was in de sloppenwijken van nairobi, waar andere prioriteiten gelden dan hier.
11-09-2012
"we hebben echt niet alle wijn uitgespuugd... zeker niet de poemee fusee, dat is zonde"

de wijnproeverij in 'oh oh europa'(rtl5) was aan deze dames goed besteed. en de pouilly fume ook.
08-09-2012
patty brard heeft afscheid genomen van 'sterren springen op zaterdag'(sbs6).
in stijl uiteraard.
06-09-2012
'alles van waarde'(human) van frans bromet is een politiek statement met inhoud, nuances en humor.
waar zie je dat nog vandaag de dag?
05-09-2012
vanavond bij '1 voor de verkiezingen' (eo/vara) een stemexpert, iemand die alles weet over de stem.
morgen een tandarts! over kiezen.
05-09-2012
in '1 voor de verkiezingen'(eo/vara) zaten vanavond oude coryfeeen als bos en bolkestein aan tafel.
de eerste avond waren dat rutte en roemer. nog een week. wanneer zouden 'de toppers' aanschuiven?
02-09-2012
"het lastige is dat ik op mannen val. en die kom ik niet tegen. ze bestaan geloof ik niet op de boerderij"

benieuwd of deze uitspraak in 'boer zoekt vrouw'(kro) evenveel verontwaardiging zal opwekken als een paar weken geleden de uitspraak over homo's in de voetbalwereld. van boer frank. eh, frank de boer.
02-09-2012
het publiek van heerenveen heeft de naam enthousiast, trouw en beschaafd te zijn.
weer een illusie armer.