de tv van willemijn


30-04-2008
mooi moment: frank lampard, die vorige week zijn moeder verloor en van wie onzeker was of hij zou spelen, scoort tijdens 'chelsea-liverpool'(nos) de 2-1 en zoekt op de tribune oogcontact met zijn vader. sbs6 trekt ook even de kelderdeur open. mooi moment: frank lampard, die vorige week zijn moeder verloor en van wie onzeker was of hij zou spelen, scoort tijdens 'chelsea-liverpool'(nos) de 2-1 en zoekt op de tribune oogcontact met zijn vader. sbs6 trekt ook even de kelderdeur open.
29-04-2008
"ok jan, heel veel succes!" jan is op weg naar zijn oude werkgever om zijn pensioen op te eisen, en wordt aangemoedigd door 'de bekende zakenvrouw' annemarie van gaal, die even later met een cameraploeg zal binnenvallen. en dan is er weer een nieuwe aflevering van 'ten einde raad'(ncrv). hoera. "ok jan, heel veel succes!" jan is op weg naar zijn oude werkgever om zijn pensioen op te eisen, en wordt aangemoedigd door 'de bekende zakenvrouw' annemarie van gaal, die even later met een cameraploeg zal binnenvallen. en dan is er weer een nieuwe aflevering van 'ten einde raad'(ncrv). hoera.
28-04-2008
"zangeres anouk won maar liefst 3fm awards" klein versprekinkje van menno bentveld, die het verder goed doet bij "de wereld draait door'(vara). ok, hij is geen matthijs van nieuwkerk... maar dat is ook wel weer eens lekker. "zangeres anouk won maar liefst 3fm awards" klein versprekinkje van menno bentveld, die het verder goed doet bij "de wereld draait door'(vara). ok, hij is geen matthijs van nieuwkerk... maar dat is ook wel weer eens lekker.
26-04-2008
'amy winehouse'(nps) heeft ontegenzeggelijk een groot talent. jammer alleen van die stem... net fran drescher eigenlijk. 'amy winehouse'(nps) heeft ontegenzeggelijk een groot talent. jammer alleen van die stem... net fran drescher eigenlijk.
24-04-2008
"de sfeer is als vanouds weer uitstekend in zuid duitsland." soms wil je graag geloven dat voetbalverslaggevers echt alleen maar verstand van voetbal hebben. "de sfeer is als vanouds weer uitstekend in zuid duitsland." soms wil je graag geloven dat voetbalverslaggevers echt alleen maar verstand van voetbal hebben.
23-04-2008
"we gaan het vanavond maar eens hebben over... sex!" ieuwww... "we gaan het vanavond maar eens hebben over... sex!" ieuwww...
22-04-2008
het belooft een pittige nieuw seizoen 'dames in de dop'(rtl5) te worden... het belooft een pittige nieuw seizoen 'dames in de dop'(rtl5) te worden...
21-04-2008
"je foto is kut." we wisten al dat rosalie van breemen, jurylid van 'holland's next topmodel'(rtl5), bitchy en verzuurd is. nu weten we ook dat ze geen niveau heeft. "je foto is kut." we wisten al dat rosalie van breemen, jurylid van 'holland's next topmodel'(rtl5), bitchy en verzuurd is. nu weten we ook dat ze geen niveau heeft.
20-04-2008
"if you want to know what it's like to win a bafta, just follow a group... you could be a crewmember! " tip van graham norton voor het zaalpubliek bij de uitreiking van de 'bafta's'(bbc one), een avond vol stijl, kwaliteit, humor, trots, schoonheid, historisch besef en meligheid. laat dat maar aan de engelsen over. "if you want to know what it's like to win a bafta, just follow a group... you could be a crewmember! " tip van graham norton voor het zaalpubliek bij de uitreiking van de 'bafta's'(bbc one), een avond vol stijl, kwaliteit, humor, trots, schoonheid, historisch besef en meligheid. laat dat maar aan de engelsen over.
18-04-2008
"ik ben dus een broodtrooster" het was onduidelijk of deze hulpverlener een woordgrapje maakte of gewoon treffend zijn beroep beschreef, maar grappig was het. en serieus. echt iets voor 'het programma van wim helsen'(een). "ik ben dus een broodtrooster" het was onduidelijk of deze hulpverlener een woordgrapje maakte of gewoon treffend zijn beroep beschreef, maar grappig was het. en serieus. echt iets voor 'het programma van wim helsen'(een).
17-04-2008
een reunie van de cosby show bij 'oprah'(rtl4)... kan het heerlijker? een reunie van de cosby show bij 'oprah'(rtl4)... kan het heerlijker?
16-04-2008
"ik had bij de meeste homo's meer diepgang verwacht." uit een peiling van 'nova'(vara/nps/nos) en de gay krant blijkt dat rita verdonk het onder homo's goed doet. een onaangename verrassing voor deze heren, die zich dus wel graag in het diepe bewegen. "ik had bij de meeste homo's meer diepgang verwacht." uit een peiling van 'nova'(vara/nps/nos) en de gay krant blijkt dat rita verdonk het onder homo's goed doet. een onaangename verrassing voor deze heren, die zich dus wel graag in het diepe bewegen.
15-04-2008
voor de zekerheid hebben jannes, grad damen en wolter kroes het toch maar even op de zijkant gezet. want je hebt natuurlijk ook heel veel gewone idioten die meedoen aan 'glij hem erin'(tros)... voor de zekerheid hebben jannes, grad damen en wolter kroes het toch maar even op de zijkant gezet. want je hebt natuurlijk ook heel veel gewone idioten die meedoen aan 'glij hem erin'(tros)...
14-04-2008
opwinding bij de vier finalisten vlak voor hun grote finaleshow tijdens de new york fashion week. jeffrey won uiteindelijk 'project catwalk'(rt5), maar alle vier eindigden als winnaar. en de kijker ook!! "terwijl hij het gevecht aangaat in afghanistan, gaan zijn maten het gevecht aan tegen degradatie." frank neemt afscheid van zijn team. hopelijk doen de kijkers dat niet, nu 'derde klasse d'(kro)' halverwege de serie ineens naar een andere dag en (veel later) tijdstip is verplaatst. opwinding bij de vier finalisten vlak voor hun grote finaleshow tijdens de new york fashion week. jeffrey won uiteindelijk 'project catwalk'(rt5), maar alle vier eindigden als winnaar. en de kijker ook!! "terwijl hij het gevecht aangaat in afghanistan, gaan zijn maten het gevecht aan tegen degradatie." frank neemt afscheid van zijn team. hopelijk doen de kijkers dat niet, nu 'derde klasse d'(kro)' halverwege de serie ineens naar een andere dag en (veel later) tijdstip is verplaatst.
13-04-2008
"het is ook slecht voor het mileu" willem van hanegem doet bij 'voetbal insite'(rtl7) ook een duit in het zakje als het gaat over de schadelijke gevolgen van de tribunebranden bij groningen-ajax. "het is ook slecht voor het mileu" willem van hanegem doet bij 'voetbal insite'(rtl7) ook een duit in het zakje als het gaat over de schadelijke gevolgen van de tribunebranden bij groningen-ajax.
11-04-2008
het ongeloof in de ogen van sophie hilbrand spreekt boekdelen. 'katja en sophie'(bnn) bewijst maar weer eens dat 1 en 1 lang niet altijd 2 is. en al helemaal geen 3. het ongeloof in de ogen van sophie hilbrand spreekt boekdelen. 'katja en sophie'(bnn) bewijst maar weer eens dat 1 en 1 lang niet altijd 2 is. en al helemaal geen 3.
10-04-2008
wat er ook gebeurt, gerald van windt blijft lachen! en dat is best knap, als je ziet waaraan de jurylden van 'twinzz'(tros) zoal worden blootgesteld. wat er ook gebeurt, gerald van windt blijft lachen! en dat is best knap, als je ziet waaraan de jurylden van 'twinzz'(tros) zoal worden blootgesteld.
09-04-2008
schokkende beelden vanavond in 'profiel'(kro). het idee dat ook geert mak ooit zo'n romige baby is geweest... dat kan je ouders van kleine kinderen toch niet aandoen? schokkende beelden vanavond in 'profiel'(kro). het idee dat ook geert mak ooit zo'n romige baby is geweest... dat kan je ouders van kleine kinderen toch niet aandoen?
08-04-2008
opluchting bij pa en ma darling als zoonlief arriveert voor zijn speech als kandidaat senator. jammer alleen dat hij zo dronken is... omdat hij het van pa moest uitmaken met zijn transseksuele lover. 'dirty sexy money'(net5): 'dallas' en 'dynasty' in de 21e eeuw... heeeeeerlijk! opluchting bij pa en ma darling als zoonlief arriveert voor zijn speech als kandidaat senator. jammer alleen dat hij zo dronken is... omdat hij het van pa moest uitmaken met zijn transseksuele lover. 'dirty sexy money'(net5): 'dallas' en 'dynasty' in de 21e eeuw... heeeeeerlijk!
07-04-2008
dankzij 'memories'(kro) kwam de droom om zijn jeugdliefde weer te zien uit. ben meldde alie meteen maar dat hij in bed weinig meer klaarspeelde. het leek er niet op dat alie daar erg rouwig om was. dankzij 'memories'(kro) kwam de droom om zijn jeugdliefde weer te zien uit. ben meldde alie meteen maar dat hij in bed weinig meer klaarspeelde. het leek er niet op dat alie daar erg rouwig om was.
06-04-2008
"met etenswaren! ja, met eten en drinken, en drugs enzovoort... dat lijkt me wel wat" arme joost buitenweg. wordt er eindelijk weer eens een microfoon onder zijn neus gedouwd, is het die van 'spuiten en slikken'(bnn) met de vraag wat zijn ultieme seksuele fantasie is. "met etenswaren! ja, met eten en drinken, en drugs enzovoort... dat lijkt me wel wat" arme joost buitenweg. wordt er eindelijk weer eens een microfoon onder zijn neus gedouwd, is het die van 'spuiten en slikken'(bnn) met de vraag wat zijn ultieme seksuele fantasie is.
05-04-2008
'ik hou van holland'(rtl4), 'trots op nederland'...: het schijnt dat we er met zijn allen op zitten te wachten. 'ik hou van holland'(rtl4), 'trots op nederland'...: het schijnt dat we er met zijn allen op zitten te wachten.
05-04-2008
"en wie ben jij?" god, wat zou het lekker zijn als we ons als kijker die vraag weer eens konden stellen bij het zien van de juryleden... als er dan toch steeds weer 'nieuwe' talentenjacht moeten worden uitgezonden. "en wie ben jij?" god, wat zou het lekker zijn als we ons als kijker die vraag weer eens konden stellen bij het zien van de juryleden... als er dan toch steeds weer 'nieuwe' talentenjacht moeten worden uitgezonden.
03-04-2008
een boot vol dure hapjes, snelle makelaars, teleurgestelde vvd'ers, gebakken lucht en gordon, op weg naar een half leeg pta, waar iedereen na afloop zei dat het tegenviel...: rita ligt op ramkoers! een boot vol dure hapjes, snelle makelaars, teleurgestelde vvd'ers, gebakken lucht en gordon, op weg naar een half leeg pta, waar iedereen na afloop zei dat het tegenviel...: rita ligt op ramkoers!
03-04-2008
"hee semmie! dit is papa..." xander de buisonje belt zijn zoontje: eindelijk een beetje warmte in '71 graden noord'(rtl5)! "hee semmie! dit is papa..." xander de buisonje belt zijn zoontje: eindelijk een beetje warmte in '71 graden noord'(rtl5)!
02-04-2008
nou... probleem, probleem... je raakt wel eens een stoeprandje, maar dat verwerken we ook wel zonder therapie van 'dr. phil'(rtl4). nou... probleem, probleem... je raakt wel eens een stoeprandje, maar dat verwerken we ook wel zonder therapie van 'dr. phil'(rtl4).
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juli 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn