de tv van willemijn


30-04-2008
mooi moment: frank lampard, die vorige week zijn moeder verloor en van wie onzeker was of hij zou spelen, scoort tijdens 'chelsea-liverpool'(nos) de 2-1 en zoekt op de tribune oogcontact met zijn vader. sbs6 trekt ook even de kelderdeur open.
29-04-2008
"ok jan, heel veel succes!" jan is op weg naar zijn oude werkgever om zijn pensioen op te eisen, en wordt aangemoedigd door 'de bekende zakenvrouw' annemarie van gaal, die even later met een cameraploeg zal binnenvallen. en dan is er weer een nieuwe aflevering van 'ten einde raad'(ncrv). hoera.
28-04-2008
"zangeres anouk won maar liefst 3fm awards" klein versprekinkje van menno bentveld, die het verder goed doet bij "de wereld draait door'(vara). ok, hij is geen matthijs van nieuwkerk... maar dat is ook wel weer eens lekker.
26-04-2008
'amy winehouse'(nps) heeft ontegenzeggelijk een groot talent. jammer alleen van die stem... net fran drescher eigenlijk.
24-04-2008
"de sfeer is als vanouds weer uitstekend in zuid duitsland." soms wil je graag geloven dat voetbalverslaggevers echt alleen maar verstand van voetbal hebben.
23-04-2008
"we gaan het vanavond maar eens hebben over... sex!" ieuwww...
22-04-2008
het belooft een pittige nieuw seizoen 'dames in de dop'(rtl5) te worden...
21-04-2008
"je foto is kut." we wisten al dat rosalie van breemen, jurylid van 'holland's next topmodel'(rtl5), bitchy en verzuurd is. nu weten we ook dat ze geen niveau heeft.
20-04-2008
"if you want to know what it's like to win a bafta, just follow a group... you could be a crewmember! " tip van graham norton voor het zaalpubliek bij de uitreiking van de 'bafta's'(bbc one), een avond vol stijl, kwaliteit, humor, trots, schoonheid, historisch besef en meligheid. laat dat maar aan de engelsen over.
18-04-2008
"ik ben dus een broodtrooster" het was onduidelijk of deze hulpverlener een woordgrapje maakte of gewoon treffend zijn beroep beschreef, maar grappig was het. en serieus. echt iets voor 'het programma van wim helsen'(een).
17-04-2008
een reunie van de cosby show bij 'oprah'(rtl4)... kan het heerlijker?
16-04-2008
"ik had bij de meeste homo's meer diepgang verwacht." uit een peiling van 'nova'(vara/nps/nos) en de gay krant blijkt dat rita verdonk het onder homo's goed doet. een onaangename verrassing voor deze heren, die zich dus wel graag in het diepe bewegen.
15-04-2008
voor de zekerheid hebben jannes, grad damen en wolter kroes het toch maar even op de zijkant gezet. want je hebt natuurlijk ook heel veel gewone idioten die meedoen aan 'glij hem erin'(tros)...
14-04-2008
opwinding bij de vier finalisten vlak voor hun grote finaleshow tijdens de new york fashion week. jeffrey won uiteindelijk 'project catwalk'(rt5), maar alle vier eindigden als winnaar. en de kijker ook!! "terwijl hij het gevecht aangaat in afghanistan, gaan zijn maten het gevecht aan tegen degradatie." frank neemt afscheid van zijn team. hopelijk doen de kijkers dat niet, nu 'derde klasse d'(kro)' halverwege de serie ineens naar een andere dag en (veel later) tijdstip is verplaatst.
13-04-2008
"het is ook slecht voor het mileu" willem van hanegem doet bij 'voetbal insite'(rtl7) ook een duit in het zakje als het gaat over de schadelijke gevolgen van de tribunebranden bij groningen-ajax.
11-04-2008
het ongeloof in de ogen van sophie hilbrand spreekt boekdelen. 'katja en sophie'(bnn) bewijst maar weer eens dat 1 en 1 lang niet altijd 2 is. en al helemaal geen 3.
10-04-2008
wat er ook gebeurt, gerald van windt blijft lachen! en dat is best knap, als je ziet waaraan de jurylden van 'twinzz'(tros) zoal worden blootgesteld.
09-04-2008
schokkende beelden vanavond in 'profiel'(kro). het idee dat ook geert mak ooit zo'n romige baby is geweest... dat kan je ouders van kleine kinderen toch niet aandoen?
08-04-2008
opluchting bij pa en ma darling als zoonlief arriveert voor zijn speech als kandidaat senator. jammer alleen dat hij zo dronken is... omdat hij het van pa moest uitmaken met zijn transseksuele lover. 'dirty sexy money'(net5): 'dallas' en 'dynasty' in de 21e eeuw... heeeeeerlijk!
07-04-2008
dankzij 'memories'(kro) kwam de droom om zijn jeugdliefde weer te zien uit. ben meldde alie meteen maar dat hij in bed weinig meer klaarspeelde. het leek er niet op dat alie daar erg rouwig om was.
06-04-2008
"met etenswaren! ja, met eten en drinken, en drugs enzovoort... dat lijkt me wel wat" arme joost buitenweg. wordt er eindelijk weer eens een microfoon onder zijn neus gedouwd, is het die van 'spuiten en slikken'(bnn) met de vraag wat zijn ultieme seksuele fantasie is.
05-04-2008
'ik hou van holland'(rtl4), 'trots op nederland'...: het schijnt dat we er met zijn allen op zitten te wachten.
05-04-2008
"en wie ben jij?" god, wat zou het lekker zijn als we ons als kijker die vraag weer eens konden stellen bij het zien van de juryleden... als er dan toch steeds weer 'nieuwe' talentenjacht moeten worden uitgezonden.
03-04-2008
een boot vol dure hapjes, snelle makelaars, teleurgestelde vvd'ers, gebakken lucht en gordon, op weg naar een half leeg pta, waar iedereen na afloop zei dat het tegenviel...: rita ligt op ramkoers!
03-04-2008
"hee semmie! dit is papa..." xander de buisonje belt zijn zoontje: eindelijk een beetje warmte in '71 graden noord'(rtl5)!
02-04-2008
nou... probleem, probleem... je raakt wel eens een stoeprandje, maar dat verwerken we ook wel zonder therapie van 'dr. phil'(rtl4).
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn