de tv van willemijn


31-12-2005
met `muziekfeest in de arena`(tros) bood nederland 2 een heel aardig alternatief voor youp. hier ziet u een rekel. met `muziekfeest in de arena`(tros) bood nederland 2 een heel aardig alternatief voor youp. hier ziet u een rekel.
31-12-2005
die alexander pechtold, daar moet boris dittrich zo nu en dan toch wel zwetend van wakker liggen... vanavond stal hij de show als kandidaat (samen met tatjana simic!) in `top 2000 a gogo`(nps), overigens het leukste tv-programma op dit moment, overigens meesterlijk gepresenteerd door matthijs van nieuwkerk (...en leo blokhuis). die alexander pechtold, daar moet boris dittrich zo nu en dan toch wel zwetend van wakker liggen... vanavond stal hij de show als kandidaat (samen met tatjana simic!) in `top 2000 a gogo`(nps), overigens het leukste tv-programma op dit moment, overigens meesterlijk gepresenteerd door matthijs van nieuwkerk (...en leo blokhuis).
29-12-2005
in`netwerk`(eo) vanavond een warrig statement over onze consumptiemaatschappij. een ding werd wel duidelijk: "als consuminderaar moet je niet teveel met de mode mee willen doen..." in`netwerk`(eo) vanavond een warrig statement over onze consumptiemaatschappij. een ding werd wel duidelijk: "als consuminderaar moet je niet teveel met de mode mee willen doen..."
29-12-2005
bij`zucchero and friends in concert`(tros) was zucchero-grootverbruiker pavarotti ook van de partij. bij`zucchero and friends in concert`(tros) was zucchero-grootverbruiker pavarotti ook van de partij.
27-12-2005
"het is toch niet normaal in wat voor wereld we leven...!" (lijn 21 gaat vanaf volgend jaar een nieuwe route rijden en at5 peilde de meningen in bos en lommer.) "het is toch niet normaal in wat voor wereld we leven...!" (lijn 21 gaat vanaf volgend jaar een nieuwe route rijden en at5 peilde de meningen in bos en lommer.)
26-12-2005
heerlijk: geen spoor van de kerstgedachte in`the bold and the beautiful`(rtl4)...! heerlijk: geen spoor van de kerstgedachte in`the bold and the beautiful`(rtl4)...!
25-12-2005
------------ vrolijk kerstfeest! -------- merry christmas! -------- frohe weihnachten! -------- joyeux noel! ---------- ------------ vrolijk kerstfeest! -------- merry christmas! -------- frohe weihnachten! -------- joyeux noel! ----------
23-12-2005
glooo-ho-ho-ho-ho-hooo... ho-ho-ho-ho-hoooo.... ho-ho-ho-ho-ho-ria........in ex-cel-sis de-he-jo! glooo-ho-ho-ho-ho-hooo... ho-ho-ho-ho-hoooo.... ho-ho-ho-ho-ho-ria........in ex-cel-sis de-he-jo!
22-12-2005
...gelachen....en geflirt! ...gelachen....en geflirt!
21-12-2005
het huis van de pfaff's is omgetoverd tot een groot kerstdecor voor de opnamen van de videoclip van hun kerstsingle, maar jean marie heeft eigenlijk geen idee wat er allemaal aan de hand is... het huis van de pfaff's is omgetoverd tot een groot kerstdecor voor de opnamen van de videoclip van hun kerstsingle, maar jean marie heeft eigenlijk geen idee wat er allemaal aan de hand is...
20-12-2005
gerard arninkhof heeft het niet makkelijk. als hij het acht uur journaal presenteert wordt er in de ruimte naast hem gewoon een houseparty gehouden. let u maar op: tijdens de rubriek `nieuws in het kort` is dit goed te horen. philip freriks heeft zo zijn eigen problemen. gerard arninkhof heeft het niet makkelijk. als hij het acht uur journaal presenteert wordt er in de ruimte naast hem gewoon een houseparty gehouden. let u maar op: tijdens de rubriek `nieuws in het kort` is dit goed te horen. philip freriks heeft zo zijn eigen problemen.
19-12-2005
de verslaggever van `brusselse kermis`(vpro) informeert tijdens de euro top, waar de cruciale onderhandelingen over de eurobegroting worden gevoerd, bij een doorgewinterde bbc-collega of deze misschien weet waarom berlusconi is weggegaan. de verslaggever van `brusselse kermis`(vpro) informeert tijdens de euro top, waar de cruciale onderhandelingen over de eurobegroting worden gevoerd, bij een doorgewinterde bbc-collega of deze misschien weet waarom berlusconi is weggegaan.
19-12-2005
de `come back show`(talpa) werd gepresenteerd door iemand die veel weg had van henny huisman, althans van zijn beeld in madame tussauds... de `come back show`(talpa) werd gepresenteerd door iemand die veel weg had van henny huisman, althans van zijn beeld in madame tussauds...
17-12-2005
de zanger van simply red schijnt bezig te zijn met het oprichten van een private tv-zender voor kwaliteitsprogramma's. de zanger van simply red schijnt bezig te zijn met het oprichten van een private tv-zender voor kwaliteitsprogramma's.
17-12-2005
ook vanavond zat `domian`(wdr) weer op zijn post om live met kijkers en luisteraars over hun problemen te praten. en dat wordt gewaardeerd: "Anfang 2003 wurde Domian mit der "Verdienstmedaille des Verdienstordens der Bundesrepublik Deutschland" ausgezeichnet. "Herr Domian hilft mit seiner einfuehlsamen Art und seiner Erfahrung vielen Menschen", zitierte Oberbuergermeister Fritz Schramma aus der Begruendung fuer die Ordensverleihung." ook vanavond zat `domian`(wdr) weer op zijn post om live met kijkers en luisteraars over hun problemen te praten. en dat wordt gewaardeerd: "Anfang 2003 wurde Domian mit der "Verdienstmedaille des Verdienstordens der Bundesrepublik Deutschland" ausgezeichnet. "Herr Domian hilft mit seiner einfuehlsamen Art und seiner Erfahrung vielen Menschen", zitierte Oberbuergermeister Fritz Schramma aus der Begruendung fuer die Ordensverleihung."
16-12-2005
zo weten de slechthorende kijkers van de bbc ook dat het om een een zware, lawaaiige landing ging. zo weten de slechthorende kijkers van de bbc ook dat het om een een zware, lawaaiige landing ging.
14-12-2005
willeke alberti doet een dringend beroep op degene die de gitarist van haar begeleidingsband heeft bestolen: "breng die gitaar nou even terug ! als je dat doet, dan zal ik je gewoon enorm verwennen!" kennelijk zijn er aanwijzingen dat de dief een eenzame bejaarde is... willeke alberti doet een dringend beroep op degene die de gitarist van haar begeleidingsband heeft bestolen: "breng die gitaar nou even terug ! als je dat doet, dan zal ik je gewoon enorm verwennen!" kennelijk zijn er aanwijzingen dat de dief een eenzame bejaarde is...
13-12-2005
"balkenende en merkel hebben elkaars mobiele nummers..." (bron: nos journaal) "balkenende en merkel hebben elkaars mobiele nummers..." (bron: nos journaal)
13-12-2005
en dus zetten zijn verzorgers hem een zo gewoon mogelijke bril en pet op... (deze man heeft een half nep-gezicht: alles binnen de oogkassen is prothese, let op de randjes) en dus zetten zijn verzorgers hem een zo gewoon mogelijke bril en pet op... (deze man heeft een half nep-gezicht: alles binnen de oogkassen is prothese, let op de randjes)
12-12-2005
en zo ben je ineens een item bij `shownieuws`(sbs6): "... want charles mag het 8-uur journaal niet presenteren..." en zo ben je ineens een item bij `shownieuws`(sbs6): "... want charles mag het 8-uur journaal niet presenteren..."
11-12-2005
der bert spricht ja schon sehr gut deutsch! der bert spricht ja schon sehr gut deutsch!
11-12-2005
deze trouwe kijker hoeft haar tv5 gelukkig nergens te missen! deze trouwe kijker hoeft haar tv5 gelukkig nergens te missen!
10-12-2005
in de docusoap `gewoon kel` (jensen rtl7) zagen we hoe onze ster op geheel eigen wijze kerstinkopen deed. in de docusoap `gewoon kel` (jensen rtl7) zagen we hoe onze ster op geheel eigen wijze kerstinkopen deed.
09-12-2005
de kabinetsplannen voor de publieke omroep leveren ook mooie dingen op: zo is menno bentveld bijvoorbeeld dezer dagen meer en prominenter op tv geweest dan alle afgelopen jaren bij elkaar. de kabinetsplannen voor de publieke omroep leveren ook mooie dingen op: zo is menno bentveld bijvoorbeeld dezer dagen meer en prominenter op tv geweest dan alle afgelopen jaren bij elkaar.
07-12-2005
elke woensdagavond rond de klok van 11 speelt harry mens buitenhofje op rtl7 in zijn nieuwe programma `breek de week`. en wat nu zo leuk is: er is altijd wel iemand zo aardig om met hem mee te spelen. elke woensdagavond rond de klok van 11 speelt harry mens buitenhofje op rtl7 in zijn nieuwe programma `breek de week`. en wat nu zo leuk is: er is altijd wel iemand zo aardig om met hem mee te spelen.
06-12-2005
grote vraag is natuurlijk ook nu weer: welke cabaretiers gaan met hem mee...? grote vraag is natuurlijk ook nu weer: welke cabaretiers gaan met hem mee...?
05-12-2005
fred benavente is dood, maar jan fillekers en henk van der horst zijn er gelukkig nog om de herinnering aan `farce majeur` levend te houden. fred benavente is dood, maar jan fillekers en henk van der horst zijn er gelukkig nog om de herinnering aan `farce majeur` levend te houden.
05-12-2005
op rtl5 is sinds een paar weken`de bal en de liefde` te zien, een ontzettend leuk programma over het leven van nederlandse voetballers in het buitenland. vanavond ging glen helder terug naar arsenal, waar hij ruim tien jaar geleden triomfen vierde als linksbuiten. in de jaren daarna ging het bergafwaarts met glen en zijn carriere: door grenzeloze vrijgevigheid en gokverslaving raakte hij helemaal aan de grond, zodat hij de rest van zijn leven nodig zal hebben om zijn schulden af te lossen. maar wat blijkt? glen helder is niet verbitterd, hij kijkt vol trots en liefde terug op zijn verleden. maar meer nog dan dat geniet hij met volle teugen van het heden, of liever van `die kleine`, die hem alles doet relativeren en van wie hij het liefst elk pijntje zou willen overnemen. op rtl5 is sinds een paar weken`de bal en de liefde` te zien, een ontzettend leuk programma over het leven van nederlandse voetballers in het buitenland. vanavond ging glen helder terug naar arsenal, waar hij ruim tien jaar geleden triomfen vierde als linksbuiten. in de jaren daarna ging het bergafwaarts met glen en zijn carriere: door grenzeloze vrijgevigheid en gokverslaving raakte hij helemaal aan de grond, zodat hij de rest van zijn leven nodig zal hebben om zijn schulden af te lossen. maar wat blijkt? glen helder is niet verbitterd, hij kijkt vol trots en liefde terug op zijn verleden. maar meer nog dan dat geniet hij met volle teugen van het heden, of liever van `die kleine`, die hem alles doet relativeren en van wie hij het liefst elk pijntje zou willen overnemen.
04-12-2005
de reportage 'lola ferrari, te mooi om dood te gaan' (sbs6) maakte de titel niet waar: aan het eind bleek lola toch te zijn overleden. de reportage 'lola ferrari, te mooi om dood te gaan' (sbs6) maakte de titel niet waar: aan het eind bleek lola toch te zijn overleden.
03-12-2005
jochem van gelder (ook ncrv) won enige tijd geleden de zilveren televisiester, de prijs voor de televisieman van het jaar. gek hoe oud nieuws soms ineens in alle hevigheid tot je door kan dringen. jochem van gelder (ook ncrv) won enige tijd geleden de zilveren televisiester, de prijs voor de televisieman van het jaar. gek hoe oud nieuws soms ineens in alle hevigheid tot je door kan dringen.
02-12-2005
weer veel actie vanavond bij de publieke omroep. weer veel actie vanavond bij de publieke omroep.
01-12-2005
kan iemand ook eens uitleggen waar al die bezorgde omroepmedewerkers nu eigenlijk `voor` zijn? kan iemand ook eens uitleggen waar al die bezorgde omroepmedewerkers nu eigenlijk `voor` zijn?
01-12-2005
de documentaire `op zoek naar de heilige tijd`(nps) zou over connie palmen gaan, maar wat toch vooral bleef hangen is hoe het leven van hans van mierlo er vandaag de dag uitziet. hier ziet u hem naast de schrijfster in haar bmw-sportwagen zitten, terwijl hij wordt vervoerd naar een van haar vele optredens, dit keer helemaal in duitsland. de documentaire `op zoek naar de heilige tijd`(nps) zou over connie palmen gaan, maar wat toch vooral bleef hangen is hoe het leven van hans van mierlo er vandaag de dag uitziet. hier ziet u hem naast de schrijfster in haar bmw-sportwagen zitten, terwijl hij wordt vervoerd naar een van haar vele optredens, dit keer helemaal in duitsland.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn