de tv van willemijn


28-08-2007
over een paar dagen weer terug...
27-08-2007
"hee tibbs, het vrouwtje gaat naar new york! spannend he!" als de kijkers net zo geinteresseerd zijn in het nieuwe avontuur van bridget als haar eigen hondje, dan ziet het er niet best uit voor `hoe word ik een new yorkse vrouw?`(rtl5).
26-08-2007
"ik heb een droom... een droom dat elke vrouw goed gekleed kan gaan!" van styliste tot de nederlandse martin luther king, het gaat hard met dyanne beekman.
25-08-2007
"die meneer heeft een abonnement op de linkerrijstrook... misschien heeft ie engelse voorouders?" de mannen van `blik op de weg`(avro) zijn streng, rechtvaardig, maar vooral ook altijd heel monter.
23-08-2007
"piepschuim of niet, het leven van jos brink is voorbij." en albert verlinde zette er met `dag lieve jos`(rtl4) een mooie punt achter. 36 miljoen voor arjen robben... dick advocaat vindt het vast ook veel geld.
22-08-2007
soms ben je net te laat met wegzappen.
21-08-2007
er waren al genoeg redenen om zo af en toe de telefoon niet aan te nemen. daar is `the phone`(avro) heel nadrukkelijk bijgekomen.
19-08-2007
zo. de toon is gezet.
18-08-2007
"hier ziet u jamaica, dean ligt nu hier, gaat die kant op, trekt morgen over jamaica en gaat dan richting mexico. de onzekerheid over waar hij precies heengaat wordt natuurlijk steeds groter." na de eindeloze berichtgeving over orkaan dean, volgde gek genoeg niet het dringende advies van erwin krol om niet de weg op te gaan. en zeker niet met caravan.
18-08-2007
het was een uitgelaten boel tijdens `de laatste show`(tien)! zo`n stemming waarvan ouders weten: dat wordt huilen straks...
17-08-2007
hartelijk rust zacht jos. het was gezellig.
16-08-2007
"ik word heel mijn leven al opgewonden van camera`s" goed dat porno-actrice amber zo openlijk praat over haar stoornis, daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.
15-08-2007
"ik zeg gewoon wat ik vind. ik ben een artiest." dus als appa vindt dat geert wilders een kogel door zijn kop moet krijgen, dan mag appa dat zeggen. vindt appa. en geert wilders zal het met hem eens zijn.
14-08-2007
vegetariers kennen ook lustgevoelens... bas westerweel zocht, en vond, voor `macdonalds kitchen`(llink) een echt lekker bakkie koffie!
13-08-2007
"1 tip voor de trainersploeg: jullie zagen eruit alsof je zo van de camping kwam gelopen... volgende keer gewoon even het clubkostuum aan! dat hoort bij deze club." en commentator ton ojers heeft gelijk natuurlijk, want we hebben het hier wel over fc omnniworld.
12-08-2007
`de pfaffs`(rtl4) zitten tegenwoordig in de champagne. wie wil proeven, kan een sms sturen om een fles te krijgen. wel een heel klein flesje waarschijnlijk.
11-08-2007
lezen ze bij`nova`(nos/nps/vara) tijdens hun vakantie eindelijk weer eens een boek, ontdekken ze ineens dat "het landschap steeds vaker als thema opduikt in de nederlandse literatuur". ja, je bent onderzoeksjournalist of niet natuurlijk.
03-08-2007
het leven zit vol verrassingen... en dit was nog maar de eerste, in een explosieve aflevering van `jouw vrouw, mijn vrouw`(rtl4).
02-08-2007
deze week in `korte lontjes`(ncrv) de ergernissen van humberto tan, zoals afval en asociale fietsers... graag binnenkort aandacht voor de ergernis van sommige kijkers: presentatrices die "zich irriteren".
01-08-2007
"er is een groot cultuurverschil, en een heel andere taal" ismael vertelt in `mijn tante in marokko`(rvu) over zijn verhuizing van drachten naar oosterhout. "apie blijft nog even binnen". jammer voor de bezoekers... en voor ouwehands dierenpark zelf, dat meteen voortvarend begon met adverteren voor het pasgeboren orang oetang jong. .... maar geef apie eens ongelijk.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn