de tv van willemijn


30-03-2007
chris zeegers is altijd goedgeluimd, zelfs als hij keihard aan het werk is. zoals hier voor `travel`(rtl5). chris zeegers is altijd goedgeluimd, zelfs als hij keihard aan het werk is. zoals hier voor `travel`(rtl5).
29-03-2007
"ho ho, niet erdoorheen praten!!" "straks mag u uw zegje doen, nu even luisteren..." "nu mag mevrouw even uitpraten!" "ik heb hier de leiding en ik grijp nu in!" tot zover de samenvatting van de thema-avond `het dierenduel`(vpro). "ho ho, niet erdoorheen praten!!" "straks mag u uw zegje doen, nu even luisteren..." "nu mag mevrouw even uitpraten!" "ik heb hier de leiding en ik grijp nu in!" tot zover de samenvatting van de thema-avond `het dierenduel`(vpro).
28-03-2007
wie zijn deze mensen? wat bezielt ze? bestaan ze eigenlijk wel? kortom, materiaal voor een mooie diepgravende documentaire. of anders een fijne `shockdoc`... wie zijn deze mensen? wat bezielt ze? bestaan ze eigenlijk wel? kortom, materiaal voor een mooie diepgravende documentaire. of anders een fijne `shockdoc`...
27-03-2007
"voor het eerst van mijn leven was ik depressief. en eigenlijk ben ik dat nog steeds." pas op het allerlaatst lukte het hans kazan om een lachje tevoorschijn te toveren, toen hij bij `jensen`(rtl5) kwam uitleggen dat hij geen oplichter is, of een schoft, zoals kranten vandaag beweerden. dominee jensen beurde hem op: "als god een deur dichtdoet, gaat ergens anders een raam open." "voor het eerst van mijn leven was ik depressief. en eigenlijk ben ik dat nog steeds." pas op het allerlaatst lukte het hans kazan om een lachje tevoorschijn te toveren, toen hij bij `jensen`(rtl5) kwam uitleggen dat hij geen oplichter is, of een schoft, zoals kranten vandaag beweerden. dominee jensen beurde hem op: "als god een deur dichtdoet, gaat ergens anders een raam open."
26-03-2007
schuifelende voeten die onrustig alle kanten op draaien en houvast zoeken op een wiebelige zeepkist. de voeten zijn van wouter bos, de zeepkist was een idee van zijn campagneteam. met `tegenlicht - de wouter tapes`(vpro) liet de publieke omroep zich van haar beste kant zien. schuifelende voeten die onrustig alle kanten op draaien en houvast zoeken op een wiebelige zeepkist. de voeten zijn van wouter bos, de zeepkist was een idee van zijn campagneteam. met `tegenlicht - de wouter tapes`(vpro) liet de publieke omroep zich van haar beste kant zien.
25-03-2007
toen henk ten cate vanavond bij `studio voetbal`(nos) mopperde op sportjournalisten voor wie het glas altijd halfleeg is, had hij het beslist niet over jack van gelder. jack geniet namelijk met volle teugen van zijn werk en van het leven. proost jack! nog vele jaren graag. toen henk ten cate vanavond bij `studio voetbal`(nos) mopperde op sportjournalisten voor wie het glas altijd halfleeg is, had hij het beslist niet over jack van gelder. jack geniet namelijk met volle teugen van zijn werk en van het leven. proost jack! nog vele jaren graag.
24-03-2007
nelleke van der krogt had vannacht slecht geslapen. niet omdat ze er uit kon vliegen vanavond bij `so you wanna be a popstar`(sbs6), maar omdat ze gisteravond haar broek niet uit had gekregen. zou ze inmiddels, na haar geslaagde optreden van vanavond, door de brandweer zijn uitgezaagd? nelleke van der krogt had vannacht slecht geslapen. niet omdat ze er uit kon vliegen vanavond bij `so you wanna be a popstar`(sbs6), maar omdat ze gisteravond haar broek niet uit had gekregen. zou ze inmiddels, na haar geslaagde optreden van vanavond, door de brandweer zijn uitgezaagd?
23-03-2007
ivo niehe ziet niet in waarom hij niet de (volgende) minnaar van carla bruni zou kunnen worden. het is mick jagger, kevin kostner, donald trump en eric clapton toch ook ooit gelukt? ivo niehe ziet niet in waarom hij niet de (volgende) minnaar van carla bruni zou kunnen worden. het is mick jagger, kevin kostner, donald trump en eric clapton toch ook ooit gelukt?
22-03-2007
mr humphries had vandaag de dag prima een ijsshow of een zangwedstrijd kunnen presenteren. helaas heeft hij er de kracht niet meer voor. mr humphries had vandaag de dag prima een ijsshow of een zangwedstrijd kunnen presenteren. helaas heeft hij er de kracht niet meer voor.
21-03-2007
xander de buisonje is een leuke jongen en hij heeft een hele lieve vader. dat is leuk om te weten. en dankzij `vaders en zonen`(vpro) weten we het nu. zo simpel kan het zijn. xander de buisonje is een leuke jongen en hij heeft een hele lieve vader. dat is leuk om te weten. en dankzij `vaders en zonen`(vpro) weten we het nu. zo simpel kan het zijn.
21-03-2007
het doet haar toch wel wat, om haar bruidsjurk - zelf aangestoken - zo in vlammen op te zien gaan. maar daar hebben de dames van de `ex wives club`(rtl5) maling aan: "word maar boos! gooi het er uit! neem maar lekker wraak! nu ben jij aan de beurt! en pak hem terug! " dat zijn zo de instructies. vergeleken met dit programma is `helse bruiden` een vrolijke en wervende promo voor de vrouw. het doet haar toch wel wat, om haar bruidsjurk - zelf aangestoken - zo in vlammen op te zien gaan. maar daar hebben de dames van de `ex wives club`(rtl5) maling aan: "word maar boos! gooi het er uit! neem maar lekker wraak! nu ben jij aan de beurt! en pak hem terug! " dat zijn zo de instructies. vergeleken met dit programma is `helse bruiden` een vrolijke en wervende promo voor de vrouw.
19-03-2007
in hilversum wordt gefluisterd dat antoinette hertsenberg zelf in het pak zat. hoe dan ook, soms springen ze bij `radar`(tros) ook eens lekker uit de band. gaan ze paaseitjes testen en laten ze een maf konijn vrolijk door het beeld huppelen. gewoon even wat vrolijkheid, tussen al het consumentenleed door! in hilversum wordt gefluisterd dat antoinette hertsenberg zelf in het pak zat. hoe dan ook, soms springen ze bij `radar`(tros) ook eens lekker uit de band. gaan ze paaseitjes testen en laten ze een maf konijn vrolijk door het beeld huppelen. gewoon even wat vrolijkheid, tussen al het consumentenleed door!
19-03-2007
eerlijk is eerlijk, leontine borsato doet het heel aardig als trainersvrouwtje. heel...ehm...naturel! tot zover het goede nieuws over `voetbalvrouwen`(tien). (maar morgen zullen daar ongetwijfeld de kijkcijfers nog bijkomen). eerlijk is eerlijk, leontine borsato doet het heel aardig als trainersvrouwtje. heel...ehm...naturel! tot zover het goede nieuws over `voetbalvrouwen`(tien). (maar morgen zullen daar ongetwijfeld de kijkcijfers nog bijkomen).
18-03-2007
al die digitale kanalen vormen een serieuze bedreiging voor de nachtrust. neem nou `hilversum best`: vanavond was daar `voor de vuist weg`(avro) uit 1973 te zien, met o.a. een piepjonge paul van vliet, een nuchtere ramses shaffy en een levende mary dresselhuys. en... tavares! al die digitale kanalen vormen een serieuze bedreiging voor de nachtrust. neem nou `hilversum best`: vanavond was daar `voor de vuist weg`(avro) uit 1973 te zien, met o.a. een piepjonge paul van vliet, een nuchtere ramses shaffy en een levende mary dresselhuys. en... tavares!
16-03-2007
vroeger had je nog gewoon mensen die op joop van den ende neerkeken. snobs noemden we die. goeie ouwe tijd... vroeger had je nog gewoon mensen die op joop van den ende neerkeken. snobs noemden we die. goeie ouwe tijd...
15-03-2007
met dank aan alle trouwe fans! we plakken er gewoon nog maar weer een jaartje aan vast... en az gaat ook door!! met dank aan alle trouwe fans! we plakken er gewoon nog maar weer een jaartje aan vast... en az gaat ook door!!
14-03-2007
linda wagenmakers en justine pelmelay liggen helemaal in een deuk als collega-afvaller menno kohler zijn broek laat zakken om te laten zien dat die te groot is geworden. de twee vrolijke deelneemsters aan `de afvallers`(sbs6) moesten toen nog wel op de weegschaal. linda wagenmakers en justine pelmelay liggen helemaal in een deuk als collega-afvaller menno kohler zijn broek laat zakken om te laten zien dat die te groot is geworden. de twee vrolijke deelneemsters aan `de afvallers`(sbs6) moesten toen nog wel op de weegschaal.
14-03-2007
sommigen vragen zich af waar maxima, die immers twee paspoorten heeft, haar loyaliteit heeft liggen. wie haar enthousiaste oproep ziet om een actie voor microkredieten te steunen, weet dat ze het hart in elk geval op de goede plaats heeft. het is maar wat je belangrijk vindt... sommigen vragen zich af waar maxima, die immers twee paspoorten heeft, haar loyaliteit heeft liggen. wie haar enthousiaste oproep ziet om een actie voor microkredieten te steunen, weet dat ze het hart in elk geval op de goede plaats heeft. het is maar wat je belangrijk vindt...
12-03-2007
aanstellerige stem, aanstellerig meisje... zijn we nu klaar met joss stone? aanstellerige stem, aanstellerig meisje... zijn we nu klaar met joss stone?
11-03-2007
"oh, look at that irresistible foxy face.... it`s just a little orange on legs!" de meest wonderlijke en bloemrijke loftuitingen klonken tijdens het verslag van `crufts 2007`(bbc2), de grootste hondenshow ter wereld. dit fraaie exemplaar schopte het ver in de categorie `toy`. "oh, look at that irresistible foxy face.... it`s just a little orange on legs!" de meest wonderlijke en bloemrijke loftuitingen klonken tijdens het verslag van `crufts 2007`(bbc2), de grootste hondenshow ter wereld. dit fraaie exemplaar schopte het ver in de categorie `toy`.
11-03-2007
velen van u moeten zich de afgelopen dagen hebben afgevraagd wie toch die mensen zijn die zich herkennen in de standpunten van geert wilders. bij `rondom tien`(ncrv) vanavond het antwoord. velen van u moeten zich de afgelopen dagen hebben afgevraagd wie toch die mensen zijn die zich herkennen in de standpunten van geert wilders. bij `rondom tien`(ncrv) vanavond het antwoord.
09-03-2007
en hoe weet je dan met welke jeroen krabbe je te maken hebt? en hoe weet je dan met welke jeroen krabbe je te maken hebt?
08-03-2007
de kracht van`planet of the apes`(rtl7) zit `m toch vooral in de ijzersterke rol van whitney houston. de kracht van`planet of the apes`(rtl7) zit `m toch vooral in de ijzersterke rol van whitney houston.
07-03-2007
... en maartje roerde haar staartje. we gaan haar missen. ze hoorde er gewoon bij, met haar degelijke commentaartje. ... en maartje roerde haar staartje. we gaan haar missen. ze hoorde er gewoon bij, met haar degelijke commentaartje.
05-03-2007
je weet vaak niet of je blij moet zijn of verdrietig, wanneer mensen in `memories`(kro) na vele jaren de liefde van hun leven weer in de armen vallen. geweldig dat ze elkaar weer hebben teruggevonden, maar zo triest van al die verloren jaren... want die halen ze nooit meer in natuurlijk. je weet vaak niet of je blij moet zijn of verdrietig, wanneer mensen in `memories`(kro) na vele jaren de liefde van hun leven weer in de armen vallen. geweldig dat ze elkaar weer hebben teruggevonden, maar zo triest van al die verloren jaren... want die halen ze nooit meer in natuurlijk.
04-03-2007
"ik zie ineens kim en rakker voor me..." petra voelt goed aan dat er een foto van een overleden hond in de envelop zit in deze aflevering van `het zesde zintuig`(kro), maar krijgt ook beelden van haar eigen dode honden door. collega helderziende harry had daar geen last van. hij 'voelde' een verkrachting. harry mocht na deze test vertrekken. "ik zie ineens kim en rakker voor me..." petra voelt goed aan dat er een foto van een overleden hond in de envelop zit in deze aflevering van `het zesde zintuig`(kro), maar krijgt ook beelden van haar eigen dode honden door. collega helderziende harry had daar geen last van. hij 'voelde' een verkrachting. harry mocht na deze test vertrekken.
04-03-2007
hoe moet het dan zijn om te weten dat je moeder lijdt aan psas (permanente staat van sexuele opwinding)? dat je weet dat ze om de haverklap naar de badkamer verdwijnt om "zichzelf te helpen"? en dat na uitzending van deze `shock doc`(rtl5) de rest van de wereld dat ook weet? hoe moet het dan zijn om te weten dat je moeder lijdt aan psas (permanente staat van sexuele opwinding)? dat je weet dat ze om de haverklap naar de badkamer verdwijnt om "zichzelf te helpen"? en dat na uitzending van deze `shock doc`(rtl5) de rest van de wereld dat ook weet?
03-03-2007
jack spijkerman maakte als gast in `de wereld draait door`(vara) na twee jaar zijn rentree bij de vara. en het gaat goed met hem! ondanks dat hij nog maar 10 procent van zijn vroegere kijkers haalt en door iedereen is "ondergepist en ondergescheten", heeft hij nog steeds ont-zet-tend veel plezier in zijn werk! elke dag weer! tuurlijk jack. jack spijkerman maakte als gast in `de wereld draait door`(vara) na twee jaar zijn rentree bij de vara. en het gaat goed met hem! ondanks dat hij nog maar 10 procent van zijn vroegere kijkers haalt en door iedereen is "ondergepist en ondergescheten", heeft hij nog steeds ont-zet-tend veel plezier in zijn werk! elke dag weer! tuurlijk jack.
01-03-2007
iemand die vasthoudt aan twee haarkleuren, die niet bereid is om te kiezen voor zijn afkomst noch voor zijn nieuwe identiteit, die is geen knip voor de neus waard. je hoort er vandaag de dag niet bij als je `wie is de mol?`(avro) niet leuk vindt . nou dan maar niet. iemand die vasthoudt aan twee haarkleuren, die niet bereid is om te kiezen voor zijn afkomst noch voor zijn nieuwe identiteit, die is geen knip voor de neus waard. je hoort er vandaag de dag niet bij als je `wie is de mol?`(avro) niet leuk vindt . nou dan maar niet.
01-03-2007
"cowboys van nederland: kom uit de kast!" in `man bijt hond`(ncrv) deed ron vanavond een oproep aan alle mannen die eigenlijk cowboy zijn, om naar buiten te treden met hun geaardheid. volgens ron zijn er daar namelijk veel van. heel veel. we zijn gewaarschuwd. alweeralarm. "cowboys van nederland: kom uit de kast!" in `man bijt hond`(ncrv) deed ron vanavond een oproep aan alle mannen die eigenlijk cowboy zijn, om naar buiten te treden met hun geaardheid. volgens ron zijn er daar namelijk veel van. heel veel. we zijn gewaarschuwd. alweeralarm.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn