de tv van willemijn


29-05-2009
"holland's got talent"(sbs6). en patricia ook. want ze zat er gewoon vanavond, stralend en waardig. maar wel met haar dochter op de tribune, dicht in de buurt. "holland's got talent"(sbs6). en patricia ook. want ze zat er gewoon vanavond, stralend en waardig. maar wel met haar dochter op de tribune, dicht in de buurt.
28-05-2009
zo. ajax heeft weer een smoel. zo. ajax heeft weer een smoel.
27-05-2009
mooi beeld: na de finale wordt de naam van de winnaar in de cup met de grote oren gegraveerd. wie de de man achter de handen is zullen we nooit weten, de wedstrijd en de winnaar daarentegen zullen we niet licht vergeten. mooi beeld: na de finale wordt de naam van de winnaar in de cup met de grote oren gegraveerd. wie de de man achter de handen is zullen we nooit weten, de wedstrijd en de winnaar daarentegen zullen we niet licht vergeten.
26-05-2009
nou dit weer... kalkmonstertjes onder de wc-rand! dat moet familie van schimpy zijn. nou dit weer... kalkmonstertjes onder de wc-rand! dat moet familie van schimpy zijn.
25-05-2009
"doe je best daar in europa barry!" "ga ik zeker doen geert!" "we zullen je missen barry.." "maar ik kom natuurlijk af en toe terug geert.." "gelukkig barry!" ook in de 'zendtijd voor politieke partijen' zien we van de pvv sterke teksten en dito acteerwerk. "doe je best daar in europa barry!" "ga ik zeker doen geert!" "we zullen je missen barry.." "maar ik kom natuurlijk af en toe terug geert.." "gelukkig barry!" ook in de 'zendtijd voor politieke partijen' zien we van de pvv sterke teksten en dito acteerwerk.
24-05-2009
in 'bij ons in de pc'(kro) de zegelring versus de tegelring. de tegelring is zonder wapen en voor losers. de zegelring is voor echte adel, en wordt met trots gedragen. zeker als je verheyen heet. in 'bij ons in de pc'(kro) de zegelring versus de tegelring. de tegelring is zonder wapen en voor losers. de zegelring is voor echte adel, en wordt met trots gedragen. zeker als je verheyen heet.
23-05-2009
de 'chelsea flower show'(two) is het wk-schaatsen van engeland: nationale folklore, waar de ene landgenoot na de ander een medaille wint, dagelijks op tv, gebracht door slechtgeklede presentatoren. de 'chelsea flower show'(two) is het wk-schaatsen van engeland: nationale folklore, waar de ene landgenoot na de ander een medaille wint, dagelijks op tv, gebracht door slechtgeklede presentatoren.
22-05-2009
"neeeee..., ik heb geen onnatuurlijke dingen aan mijn gezicht laten doen!" miljonaire marianne strijbosch wilde in 'word ik rijk?'(sbs6) ook niet verklappen hoe oud ze was. wel vertelde ze trots dat ze al 35 jaar in het vak zit. en dat ze op haar 17e is begonnen. "neeeee..., ik heb geen onnatuurlijke dingen aan mijn gezicht laten doen!" miljonaire marianne strijbosch wilde in 'word ik rijk?'(sbs6) ook niet verklappen hoe oud ze was. wel vertelde ze trots dat ze al 35 jaar in het vak zit. en dat ze op haar 17e is begonnen.
19-05-2009
"het management van jan en yolanthe heeft het goed gedaan". aldus artiestenmanager frank halters, zeg maar de co kolijn van 'shownieuws'(sbs6). "het management van jan en yolanthe heeft het goed gedaan". aldus artiestenmanager frank halters, zeg maar de co kolijn van 'shownieuws'(sbs6).
19-05-2009
veel amerikanen schaffen nog snel een gun aan, zo bleek in 'nova'(nps/vara/nos), omdat het gerucht gaat dat obama het wapenbezit wil gaan aanpakken. en omdat het land naar de klote gaat natuurlijk.. met een zwarte president. veel amerikanen schaffen nog snel een gun aan, zo bleek in 'nova'(nps/vara/nos), omdat het gerucht gaat dat obama het wapenbezit wil gaan aanpakken. en omdat het land naar de klote gaat natuurlijk.. met een zwarte president.
17-05-2009
oh, oh, wat verheugen we ons nu al op het volgende voetbalseizoen! oh, oh, wat verheugen we ons nu al op het volgende voetbalseizoen!
17-05-2009
vrouwen trainen in plaats van mannen... het is even wennen voor dick willebrand. maar alles beter dan stilzitten, zo vertelde de 94-jarige roeifanaat in 'hart van nederland'(sbs6). vrouwen trainen in plaats van mannen... het is even wennen voor dick willebrand. maar alles beter dan stilzitten, zo vertelde de 94-jarige roeifanaat in 'hart van nederland'(sbs6).
15-05-2009
jean marie begrijpt er niks van: zo'n mojito zit toch vol limoen? jean marie begrijpt er niks van: zo'n mojito zit toch vol limoen?
13-05-2009
tegenover irma accord bij 'pauw&witteman'(vara) blijkt dat robert vuijsje inderdaad niet van alle zwarte vrouwen opgewonden wordt. ook niet van woede. en dat was een beetje sneu voor irma. tegenover irma accord bij 'pauw&witteman'(vara) blijkt dat robert vuijsje inderdaad niet van alle zwarte vrouwen opgewonden wordt. ook niet van woede. en dat was een beetje sneu voor irma.
11-05-2009
ha leuk, de keuringsdienst van waarde! hee, maar dat is gek: de vpro zendt het uit... en het heet anders, n.l. 'de slag om brussel'. huh? michiel van erp heeft meegewerkt aan l'homo, de homo-editie van de linda., als adviseur voor de modereportage. de redactie wilde namelijk graag dat deze ook leuk voor vrouwen zou zijn. en u maar denken dat michiel van erp een man was! ha leuk, de keuringsdienst van waarde! hee, maar dat is gek: de vpro zendt het uit... en het heet anders, n.l. 'de slag om brussel'. huh? michiel van erp heeft meegewerkt aan l'homo, de homo-editie van de linda., als adviseur voor de modereportage. de redactie wilde namelijk graag dat deze ook leuk voor vrouwen zou zijn. en u maar denken dat michiel van erp een man was!
11-05-2009
voor het volgende songfestival staat een nieuw shiny trio al klaar: sjoukje, cornald en marga! voor het volgende songfestival staat een nieuw shiny trio al klaar: sjoukje, cornald en marga!
09-05-2009
"ik stond op het balkon, u reed langs, ik zwaaide naar u en u zwaaide terug, en toen kwam de knal" schaamteloos grijpt jeroen snel van 'blauw boed'(eo) de aanslag van koninginnedag aan om te laten merken dat hij op goede voet staat met het koningshuis, of in elk geval met prins maurits. "ik stond op het balkon, u reed langs, ik zwaaide naar u en u zwaaide terug, en toen kwam de knal" schaamteloos grijpt jeroen snel van 'blauw boed'(eo) de aanslag van koninginnedag aan om te laten merken dat hij op goede voet staat met het koningshuis, of in elk geval met prins maurits.
09-05-2009
'vrouw en paard'(vara) gaat niet over paarden, dus daarvoor hoef je niet te kijken. wie belangstelling voor vrouwen heeft, zou het allicht een keer kunnen proberen. 'vrouw en paard'(vara) gaat niet over paarden, dus daarvoor hoef je niet te kijken. wie belangstelling voor vrouwen heeft, zou het allicht een keer kunnen proberen.
07-05-2009
hoe vaak zou eddy zoey 's nachts zwetend wakker worden uit een nachtmerrie over 'take me out'? en zich afvragen waar het mis is gegaan? hoe vaak zou eddy zoey 's nachts zwetend wakker worden uit een nachtmerrie over 'take me out'? en zich afvragen waar het mis is gegaan?
06-05-2009
'ladies night'(wdr) is een talkshow rond de volgende kernbegrippen: vrouwen, humor, duits. een dodelijke cocktail. 'ladies night'(wdr) is een talkshow rond de volgende kernbegrippen: vrouwen, humor, duits. een dodelijke cocktail.
05-05-2009
'het journaal'(nos) stond natuurlijk geheel in het teken van het 5 mei thema: vrijheid en identiteit. maar natuurlijk ook aandacht voor het vertrek van de toppers naar moskou. over identiteit gesproken. 'het journaal'(nos) stond natuurlijk geheel in het teken van het 5 mei thema: vrijheid en identiteit. maar natuurlijk ook aandacht voor het vertrek van de toppers naar moskou. over identiteit gesproken.
05-05-2009
maar nu is hij wel weer toe aan een vrouw. je kan immers niet alles van die hond verlangen. opnieuw een lastige klant voor de 'millionaire matchmaker'(rtl5) maar nu is hij wel weer toe aan een vrouw. je kan immers niet alles van die hond verlangen. opnieuw een lastige klant voor de 'millionaire matchmaker'(rtl5)
03-05-2009
(milaan, 17 augustus 1995: een volgepakt san siro neemt emotioneel afscheid van marco van basten. tot op de dag van vandaag scanderen de supporters daar nog zijn naam). amsterdam, 3 mei 2009: op een viaduct bij de arena wordt marco van basten door woedende ajax-supporters ter verantwoording geroepen over de slechte resultaten. de eerste witte zakdoekjes zijn al gesignaleerd. (milaan, 17 augustus 1995: een volgepakt san siro neemt emotioneel afscheid van marco van basten. tot op de dag van vandaag scanderen de supporters daar nog zijn naam). amsterdam, 3 mei 2009: op een viaduct bij de arena wordt marco van basten door woedende ajax-supporters ter verantwoording geroepen over de slechte resultaten. de eerste witte zakdoekjes zijn al gesignaleerd.
03-05-2009
in de 'tv-kantine'(rtl4) kwamen jeroen pauw, paul witteman en anky van grunsven voorbij. en die hadden we al eerder gezien die avond: bij pauw&witteman namelijk. was ook leuk trouwens. in de 'tv-kantine'(rtl4) kwamen jeroen pauw, paul witteman en anky van grunsven voorbij. en die hadden we al eerder gezien die avond: bij pauw&witteman namelijk. was ook leuk trouwens.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • mei 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn