27-11-2011
"dan doen ik zo.... en dan leg ik op me rug. anders ken ik nie slapen."

mevrouw eiste bij de 'rijdende rechter'(ncrv) het vertrek van haar afghaanse bovenburen. die hadden namelijk wel eens kinderen over de vloer. en die liepen dan door de kamer. overdag. op sokjes.
25-11-2011
natuurkundelessen van oprah, wie is er niet groot mee geworden? dag allerleukste juf van de wereld!
22-11-2011
"keje molenaar woont prachtig, maar dat is niet verwonderlijk, want zijn vrouw is ook advocaat"

leuk dat ze bij 'life after football'(rtl7) ook oog hebben voor het belang van een goede opleiding.
17-11-2011
"het zijn allemaal speculasies"

of ajax nou ontploft of niet, wim jonk blijft gezellig in de 5 december sfeer.
15-11-2011
zo'n programma als 'genante lijven'(rtl4) is dat nou om te lachen of om te huilen?
14-11-2011
"je moet als land niet uit die europese eenwording gaan door terug te gaan naar het verleden."

aldus gordon in 'pauw & witteman'(vara). morgen tatjana over de opwarming van de aarde?
11-11-2011
"ik loop niet op de uitkomst van het onderzoek vooruit, maar de euro is gewoon mislukt."

geert wilders zou diederik stapel moeten vragen te onderzoeken of we terug moeten naar de gulden.
10-11-2011
hoogste tijd dat die grieken hun ellende gaan oplossen. de situatie wordt nu ook hier onhoudbaar.
07-11-2011
vorige week kreeg kevin strootman een omstreden rode kaart. een week later was heel eindhoven nog steeds zo woedend dat het psv-stadionnetje vol zat met boze spandoekjes en grote rode kaarten.
ach gut... calimero had het niet beter kunnen zeggen.
04-11-2011
"ik volg het nieuws niet. al die ellende. ik word er alleen maar depressief van. ik heb zin in leuke dingen in het leven. klinkt misschien dom, maar ik laat die hele crisis gewoon links liggen..."

klinkt helemaal niet dom wat olcay gulsen zegt. eerder verfrissend. en eerlijk!