de tv van willemijn


31-10-2006
zo ziet respect er uit. wederzijds respect, wel te verstaan. er is nog hoop.
31-10-2006
de duitser murat kurnaz (26 jaar), samen met zijn moeder te gast bij `beckmann`(ard), vertelt over de vijf jaar waarin hij heeft vastgezeten in guantanamo bay, zonder aanklacht of proces... daar moet een film over worden gemaakt. met annet malherbe en kenneth herdigein in de hoofdrollen.
29-10-2006
peter van ingen kan zijn teleurstelling nauwelijks verbergen na afloop van het gesprek tussen verdonk en aboutaleb, die het op alle fronten behoorlijk eens bleken te zijn. ondanks deze tegenvaller verscheen, zoals elke zondag, al om drie minuten over 1 een bericht over `buitenhof`(vara/nps/vpro) op teletekst.
28-10-2006
iedereen neemt alles en iedereen sowieso nogal serieus bij de `scream awards`(veronica), de oscars van de horrorfilm. en toch ook weer niet, en dat maakt het zo`n sympathiek genre, zelfs voor wie ervan griezelt.
27-10-2006
`je wordt bedankt`(sbs6) is een halfbakken kopie van `in de hoofdrol`, tooske een slap aftreksel van mies bouwman, en tineke schouten een leco-kloon die in niets meer lijkt op lenie uit de takkenstraat. ach, die goeie ouwe tijd... het komt nooit meer terug.
26-10-2006
"kunt u hulp gebruiken van een mediator, je kan ook zeggen bemiddelaar, bel dan: `de mediator`" na alle klitter en klemmer op het ijs, kluunt klaas wilting weer als vanouds door grauw flevoland.
25-10-2006
vooraf konden we overal lezen dat `pk`, het nieuwe autoprogramma van de kro, niet vergeleken mag worden met bbc`s `top gear`, want: "de engelsen hebben een veel groter budget". ... en stijl. ... en humor.
24-10-2006
de emoties werden catherine even te veel, toen ze voor haar verjaardag (morgen) alvast werd toegezongen door loes luca.
23-10-2006
denkt u ook nog wel eens aan de kinderen van natasia uit `de gouden kooi`(talpa)?
22-10-2006
"was het eerst belangrijk om groene vingers te hebben in deze branche, nu is het belangrijk om robotarmen te hebben." de ict-deskundige van`business class`(rtl7) bezocht deze week een moderne, goed geautomatiseerde begoniakweker. en kwam terug met mooie verhalen. klassiek, klassieker, klassiekst. (voor jou, kj)
21-10-2006
in het kader van de week van de geschiedenis....
20-10-2006
na een uur `gouden televizierring gala`(avro) was frits sissing zijn ergste zenuwen een beetje kwijt. fijn voor hem, want hij had er zooooo verschrikkelijk naar uitgekeken...
19-10-2006
van de ene dag op de andere wordt c1000 ineens aangeprezen door de drie vleesgeworden fratsen. er zal wel een marketingstrategie achter zitten, of een brainwave, of een bloedneus.
18-10-2006
in `moedermelk tot je zevende!`(rtl4) waren moeders te zien, die zich ten doel hadden gesteld om hun kinderen zo lang mogelijk de borst te geven. de vaders scharrelden achter in beeld wat mismoedig rond, waar zij de vaat deden of groente stonden te snijden, en dingen mompelden als: "ik krijg wel genoeg liefde, maar niet genoeg tijd..."
17-10-2006
`pauw & witteman`(vara) hadden een andere man aan tafel die een boek over nutteloze weetjes had geschreven. een echt mannenboek dus, waarin de bono-bono-aap uiteraard niet ontbrak. dat konden de heren wel waarderen.
16-10-2006
twee grote nederlanders schudden elkaar vandaag de hand. de cast van `rembrandt de musical` was buitengewoon vereerd met de komst van onze premier naar hun cd-presentatie: "... dat soort dingen doet ie normaal toch nooit...!?" kennelijk is ze door alle drukte geheel ontgaan dat er binnenkort verkiezingen zijn.
15-10-2006
do try this at home! de clip `here it goes again`van `ok go` is zo aanstekelijk dat er inmiddels door legio enthousiastelingen allerlei kopieen en varianten zijn gemaakt. en die zijn allemaal weer te zien op you tube (u weet wel, van die overname door google... stond laatst in uw papieren krant!) in `boer zoekt vrouw`(kro) stuurde boer martijn als eerste laura naar huis. had ze het verwacht? nee, laura had het niet verwacht, maar: "ik begrijp het wel. want ik woon in almere..."
14-10-2006
de `gastineau girls`(talpa) zijn in aspen. niet om te skieen maar om te zien en gezien te worden. en als ze geil zijn, gaan ze naar de juwelier.
13-10-2006
marc klein essink heeft belangrijk nieuws voor u!
12-10-2006
`learner drivers`(sbs6) moet worden beschouwd als een van de allerlaatste stuiptrekkingen van het genre reality-tv. overigens slaagde sue wel dit keer.
11-10-2006
"over twintig jaar weet niemand meer wie in 2006 de nobelprijs won. die ster is voor de eeuwigheid" harry mulisch weet tenminste hoe je van een drol een gebakje maakt. want het niet-krijgen van de nobelprijs is natuurlijk shit, al worden er nog zoveel sterren naar je vernoemd.
10-10-2006
"van de zomer kwamen mijn ouders op bezoek en mijn vader zegt: wat drijft er nou in mijn koffie? dankzij de boom ben ik naar de dokter gegaan voor kalmeringstabletjes... dankzij de boom ben ik naar de maatschappelijk werkster gegaan voor therapie..." de boom van de buren is aanleiding om`de rijdende rechter`(ncrv) in te schakelen. maar helaas: "blaadjes, twijgjes en zaadjes zijn geen onrechtmatige hinder..." en daar moet wilma het mee doen.
08-10-2006
om 'wilhelmina`(ncrv) te kunnen spelen moest anne wil blankers eerst een zeer intensieve workshop 'levend standbeeld' volgen.
07-10-2006
"aricki brr mutuana gipelile" (allemaal: "nananananana!") "aricki brr kewana gipelile" (allemaal: "nananananana!") afric simone is 30 jaar nadat hij met 'ramaya' de hitlijsten bestormde, nog altijd even angstaanjagend enthousiast. "bladerend door de talrijke foto's komen unieke herinneringen weer tot leven..." aldus de voice over (van rik felderhof zelf) aan het begin van 'villa versa'(ncrv). nu rik zelf nog.
06-10-2006
mart was reuze in zijn nopjes vanavond bij 'de wereld draait door'(vara): lekker op de praatstoel, grapje hier, leuk muziekweetje daar. nee, die mart had het veel slechter kunnen treffen met zichzelf !
05-10-2006
bridget maasland vraagt zich af: 'hoe word ik een gooise vrouw?'(talpa). ze is een heel eind op weg, wanneer ze een argeloze au pair bij aankomst op schiphol wijsmaakt dat deze niet op een kind maar op een hond moet gaan passen. mensen afzeiken, en dan het liefst de wat kwetsbaren: daar kunnen ze in het gooi altijd wel om lachen. bij 'spuiten en slikken'(bnn) verklapte kluun het geheim achter zijn bestsellers: "ik heb expres heel veel sex in mijn boeken gestopt, want voor sommige mensen is dat gewoon een drug, net als coke, alcohol, en workahol".
04-10-2006
soms hoef je niet te wachten tot na de reclame, dan volstaat een beetje zappen ook.
03-10-2006
hebbes! de dienders uit 'blik op de weg'(tros) maken onmiddellijk rechtsomkeert, wanneer deze boer niet-handsfree bellend voorbij pruttelt. want dat mag niet. of wel? ja, het mag. oh nee, toch niet. nou, weet je wat? laat maar zitten dan. en de boer, hij wachtte geduldig af en tufte weer voort.
02-10-2006
henk kesler reageert cynisch op het bedanken voor oranje door van nistelrooij en van bommel: "oh ja, ik kan het wel begrijpen. topsporters hebben gevoel en die voelen zich wel eens miskend. en dan krijg je dit gedrag..." deze man is toe aan een goed gesprek over voetbal. in een steeg vol hooligans.
02-10-2006
hier kan je als reclameman in de uitvaartbranche alleen maar van dromen: twee vitale en charmante heren die buitengewoon ontspannen en toch weloverwogen bezig zijn met hun eigen dood. "een beetje vent denkt aan zijn testament!". zoiets?
01-10-2006
two stars are born. bij `koefnoen`(avro) maakten zij zaterdag hun tv-debuut, we gaan nog veel van ze horen.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn