de tv van willemijn


30-12-2008
"het item wat we voor u hadden over wolter kroes vanuit oostenrijk heeft helaas wat technische problemen, maar we kunnen u melden dat wolter op weg is naar nederland!" he gelukkig.
29-12-2008
mooie quote uit een prachtige toespraak - op alle mogelijke manieren actueel - van john f. kennedy. het fragment was gekozen door jeffrey sachs, in een geweldige aflevering van 'wintergasten'(vpro).
27-12-2008
waarom hij nou zo nodig ook nog een quiz wilde presenteren, vroeg matthijs van nieuwkerk onlangs aan arthur japin, en dat hij maar gauw weer gewoon een boek moest gaan schrijven. onzin, want japin doet 'qi'(vara) heel leuk. maar dat had matthijs toen nog niet gezien. of juist wel?
26-12-2008
dat wordt morgen een beetje bijtijds vertrekken van de woonboulevard..
24-12-2008
misschien kan andre rieu volgend jaar de oudejaarsconference doen?
23-12-2008
en nog zijn er mensen die het opnemen voor de kromme en zijn redeneringen.
23-12-2008
'vijf jaar later'(nps) leek op papier een leuk idee, maar het kwam - vanavond althans - niet uit de verf. lag het aan gast reinout oerlemans? of aan interviewer jeroen pauw? of aan allebei?
21-12-2008
en toen zat alexander pechtold, zo te zien ook tot zijn eigen verbazing, na wat heen en weer bellen vanuit de auto door gastvrouw en presentatrice nilgun yerli, ineens aan tafel bij de turkse president. zo gaat dat in turkije. misschien wat wonderlijk, maar ook wel leuk eigenlijk. net als 'bij yerli'(avro).
20-12-2008
vanavond zat marc-marie huijbregts voor de laatste keer als sidekick in 'de wereld draait door'(vara). volop reden voor een traantje dus.
18-12-2008
en toen verscheen ook dries roelvink nog op het kluchtige toneel van 'het gouden loeki gala'(tros). de reclamemakers in de zaal lagen dubbel. jaja, die houden wel van campy humor.
18-12-2008
vanavond was de laatste 'premtime' (nps), prem sloot hem af met ella vogelaar. in stijl dus. verder in de media vandaag vooral veel aandacht voor het partijprogramma van 'trots op nederland' 16/12/08 "harry, wir brauchen den wagen. sofort!" en dan haalde harry hem: altijd weer een prachtige bmw. es war schon damals..
14-12-2008
"wat-heb-jij-gedaan-youri?!" vader jan is al net zo streng als analyticus jan. zo blijkt in 'studio voetbal'(nos), wanneer zoon youri via de telefoon enigszins onwillig vragen beantwoordt over de rode kaart die hij die middag had gekregen.
13-12-2008
"als vrouwen de leiding hadden gehad, was het met die noord-zuidlijn nooit zo uit de hand gelopen... alleen was het dan wel de oost-westlijn geworden." in 'dit was het nieuws'(tros) hoor je nooit foute grappen, alleen maar goeie.
11-12-2008
niets te nadele van de voedselbank, noch van de inzamelingsactie van 'effe geen cent te makken'(rtl4). maar laten we het brede perspectief niet uit het oog verliezen.
10-12-2008
"nu! voor op je mobiel: de zingende hamster!" wat zijn er toch veel werelden waar je totaal geen weet van hebt...
08-12-2008
het is natuurlijk een onbeduidende verkiezing, de loden loekie van 'radar'(tros). grappig dat je dan toch zo hartgrondig kan hopen op een zekere winnaar...
07-12-2008
"ik ben natuurlijk gescheiden, en dat kost geld, maar anders had ik nog wel hoger gestaan.." in 'bij ons in de pc'(avro) vertelt deze verse miljonair maar wat graag dat hij de 242e plaats inneemt in de quote 500, want daar is hij heel blij mee. net als met zijn verse argentijnse vrouw.
06-12-2008
toen ze jong was liet daphne deckers geen kans onbenut om te benadrukken dat ze ook hersens had. maar dat was dus vroeger.
06-12-2008
wie kondigt er nou op pakjesavond een recessie aan? oh ja, hij natuurlijk.
03-12-2008
zo, de toon in de eerste aflevering van 'stylista'(net5) is gezet. om redacteur bij elle te worden moet je talent hebben, maar bovenal een heel, heel naar mens zijn.
02-12-2008
"oh that's tight.. that's real tight!" in de krochten van de nacht speelden zich dit weekend weer geheimzinnige dingen af op de bbc.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn