de tv van willemijn


30-12-2006
de laatste `sonja`(vara) werd een hartverwarmende familiehappening. met de zo bij sonja horende, verantwoorde(!) mix van prominenten en verworpenen der aarde. de laatste `sonja` markeert het einde van een tijdperk. het was mooi. mooi geweest. de laatste `sonja`(vara) werd een hartverwarmende familiehappening. met de zo bij sonja horende, verantwoorde(!) mix van prominenten en verworpenen der aarde. de laatste `sonja` markeert het einde van een tijdperk. het was mooi. mooi geweest.
30-12-2006
niets gezelligers dan samen met een bordje voor de tv. beste voornemen voor 2007: get yourself a `tablemate`! niets gezelligers dan samen met een bordje voor de tv. beste voornemen voor 2007: get yourself a `tablemate`!
29-12-2006
dat is ook zo heerlijk van kerstvakantie: dat je gaat zitten kijken naar een - ruim een uur durend - programma over windsor castle. en de volgende dag naar deel twee... en morgen (vijdag) is deel drie van `the queens castle`(nos). jippie! dat is ook zo heerlijk van kerstvakantie: dat je gaat zitten kijken naar een - ruim een uur durend - programma over windsor castle. en de volgende dag naar deel twee... en morgen (vijdag) is deel drie van `the queens castle`(nos). jippie!
27-12-2006
thomas van luyn is een heer! toen hij in `top 2000 a gogo`(nps) een niet aflatende stroom wartaal en de nodige handtastelijkheden van bonnie st.claire over zich heen zag komen, bleef hij kalm en beleefd. geen ergernis, geen weerzin, geen wanhoop noch moordzucht waren hem van het gelaat af te lezen... (matthijs van nieuwkerk had overigens zichtbaar meer moeite met het hersen- en haardode delirium.) thomas van luyn is een heer! toen hij in `top 2000 a gogo`(nps) een niet aflatende stroom wartaal en de nodige handtastelijkheden van bonnie st.claire over zich heen zag komen, bleef hij kalm en beleefd. geen ergernis, geen weerzin, geen wanhoop noch moordzucht waren hem van het gelaat af te lezen... (matthijs van nieuwkerk had overigens zichtbaar meer moeite met het hersen- en haardode delirium.)
27-12-2006
de hbo-serie`big love`(canvas) is een tikkeltje traag en gaat niet erg diep, maar het gegeven is origineel, er wordt goed in gespeeld en hij bestaat uit 12 afleveringen. kortom, een geschikte kerst-dvd! `desperate housewives` meets `twin peaks`, zoiets. de hbo-serie`big love`(canvas) is een tikkeltje traag en gaat niet erg diep, maar het gegeven is origineel, er wordt goed in gespeeld en hij bestaat uit 12 afleveringen. kortom, een geschikte kerst-dvd! `desperate housewives` meets `twin peaks`, zoiets.
25-12-2006
wanneer je eindigt als hoogtepunt van de speciale kerstaflevering van het `familiediner`(eo) - waarin de familie veerkamp na 14 jaar weer wordt herenigd - dan heb je het echt gemaakt! zeker als je ook nog dezelfde visagiste krijgt toegewezen als bert van leeuwen... dank je wel james brown. wanneer je eindigt als hoogtepunt van de speciale kerstaflevering van het `familiediner`(eo) - waarin de familie veerkamp na 14 jaar weer wordt herenigd - dan heb je het echt gemaakt! zeker als je ook nog dezelfde visagiste krijgt toegewezen als bert van leeuwen... dank je wel james brown.
24-12-2006
kerstmis kent vele gedaanten. kerstmis kent vele gedaanten.
24-12-2006
in `wonder showzen`(mtv) worden de grote thema`s niet geschuwd. het programma laat zich misschien het beste omschrijven als een soort sesamstraat-noir... en dan voor grote mensen. nieuw en leuk! in `wonder showzen`(mtv) worden de grote thema`s niet geschuwd. het programma laat zich misschien het beste omschrijven als een soort sesamstraat-noir... en dan voor grote mensen. nieuw en leuk!
23-12-2006
"toenaait ze mjoezik ziems so lout... ai wisj zet wie koet loez zis kraut..." en zo hoorden we, dankzij julio iglesias, 'careless whisper` van sjorz maaikel ook weer eens. "toenaait ze mjoezik ziems so lout... ai wisj zet wie koet loez zis kraut..." en zo hoorden we, dankzij julio iglesias, 'careless whisper` van sjorz maaikel ook weer eens.
21-12-2006
het is uit! ach gut. en zo vlak voor kerst... wel een hele troost voor alle andere stakkers die zonder geliefde de feestdagen ingaan: het kan de besten overkomen! het is uit! ach gut. en zo vlak voor kerst... wel een hele troost voor alle andere stakkers die zonder geliefde de feestdagen ingaan: het kan de besten overkomen!
20-12-2006
"in het nieuwe jaar komen we terug met een paar hagelnieuwe afleveringen" zo beloofde `peter r. de vries`(sbs6) monter, maar ook enigszins dreigend. waarna hij de kijkers een crimineel goed nieuwjaar toewenste. "in het nieuwe jaar komen we terug met een paar hagelnieuwe afleveringen" zo beloofde `peter r. de vries`(sbs6) monter, maar ook enigszins dreigend. waarna hij de kijkers een crimineel goed nieuwjaar toewenste.
19-12-2006
is het "sterrenslaghumor" of "sterrenslag-humor"? is het "sterrenslaghumor" of "sterrenslag-humor"?
18-12-2006
in `katja vs de rest`(bnn) was dit keer daphne bunskoek `de rest`. daphne bewees eens te meer dat ze een hartstikke lollige, eigenlijk best wel knotsgekke meid is. in `katja vs de rest`(bnn) was dit keer daphne bunskoek `de rest`. daphne bewees eens te meer dat ze een hartstikke lollige, eigenlijk best wel knotsgekke meid is.
17-12-2006
twee maal een eerbetoon. op nederland 2 een herhaling van `tv toppers`(ncrv) waarin robert long voor een studio vol bejaarden samen met barry stevens en jos brink lekker uit zijn krullenbol ging. op net 3 een voor de gelegenheid muisstil `mooi!weerdeleeuw`(vara) publiek dat luisterde naar een prachtig lied van robert long. naar de originele versie wel te verstaan, en dus niet door paul de leeuw gezongen, want: "ik bewonderde hem enorm, maar robert long was niet zo dol op mij". mooi. twee maal een eerbetoon. op nederland 2 een herhaling van `tv toppers`(ncrv) waarin robert long voor een studio vol bejaarden samen met barry stevens en jos brink lekker uit zijn krullenbol ging. op net 3 een voor de gelegenheid muisstil `mooi!weerdeleeuw`(vara) publiek dat luisterde naar een prachtig lied van robert long. naar de originele versie wel te verstaan, en dus niet door paul de leeuw gezongen, want: "ik bewonderde hem enorm, maar robert long was niet zo dol op mij". mooi.
17-12-2006
ijzingwekkend: de confrontaties tussen moordenaars en de nabestaanden van hun slachtoffers. bij `oprah`(rtl4), where else? deze moordenaar vertelde hoe hij de moeder van de vrouw tegenover hem had gewurgd. het laatste wat ze had gezegd? zijn naam. ijzingwekkend: de confrontaties tussen moordenaars en de nabestaanden van hun slachtoffers. bij `oprah`(rtl4), where else? deze moordenaar vertelde hoe hij de moeder van de vrouw tegenover hem had gewurgd. het laatste wat ze had gezegd? zijn naam.
16-12-2006
het is dat je weet dat je geen medelijden hoeft te hebben met sir paul mccartney, maar geinterviewd worden door de reinout oerlemansen van deze wereld moet toch iets van een keerzijde van een medaille zijn. het is dat je weet dat je geen medelijden hoeft te hebben met sir paul mccartney, maar geinterviewd worden door de reinout oerlemansen van deze wereld moet toch iets van een keerzijde van een medaille zijn.
15-12-2006
vlaanderen zou zich hebben afgescheiden van wallonie. kan het nog gekker? ja hoor, zo weten wij hier. in belgie bleken de malle berichten uit de politiek tenminste nog een grap. vlaanderen zou zich hebben afgescheiden van wallonie. kan het nog gekker? ja hoor, zo weten wij hier. in belgie bleken de malle berichten uit de politiek tenminste nog een grap.
13-12-2006
voorafgaand aan `zulte waregem - ajax`(rtl7) verscheen dit overzichtje, dat de 3-0 overwinning van ajax achteraf toch even in een ander persepectief zet. 12/12/2006 ronddrentelende mensen die vragend omhoog turen? dan is er nieuws over de spoorwegen! de invoering van de nieuwe dienstregeling werd overigens geen nationale ramp. meevallertje dus, voor de ns en de reizigers dan. voorafgaand aan `zulte waregem - ajax`(rtl7) verscheen dit overzichtje, dat de 3-0 overwinning van ajax achteraf toch even in een ander persepectief zet. 12/12/2006 ronddrentelende mensen die vragend omhoog turen? dan is er nieuws over de spoorwegen! de invoering van de nieuwe dienstregeling werd overigens geen nationale ramp. meevallertje dus, voor de ns en de reizigers dan.
10-12-2006
bij `wereldgasten`(vpro) verscheen vanavond, behalve iggy pop en david bowie, ook leonie sazias weer eens in beeld! al met al een leuk weerzien met drie stijliconen van de jaren tachtig. bij `wereldgasten`(vpro) verscheen vanavond, behalve iggy pop en david bowie, ook leonie sazias weer eens in beeld! al met al een leuk weerzien met drie stijliconen van de jaren tachtig.
09-12-2006
"kijk nou, schorpioentjes! en sommige leven nog..." tros-kok ad janssen is niet kinderachtig: als de grootste familie van nederland china bezoekt, proeft hij onverschrokken allerlei inheemse lekkernijen, en het smaakt hem allemaal nog ook. ad lust alles. maar dat wisten we eigenlijk al. "kijk nou, schorpioentjes! en sommige leven nog..." tros-kok ad janssen is niet kinderachtig: als de grootste familie van nederland china bezoekt, proeft hij onverschrokken allerlei inheemse lekkernijen, en het smaakt hem allemaal nog ook. ad lust alles. maar dat wisten we eigenlijk al.
07-12-2006
"zo`n rechthoekig montuur is een beetje artistiek... heel apart!" zoals elk slachtoffer in `van ramp tot vamp`(rtl4) was ook deze remp totaal niet opgewassen tegen het murw-makende adhd-enthousiasme van het stylistenteam. en dus was ze na afloop "echt heel blij!". ook met de bril. "zo`n rechthoekig montuur is een beetje artistiek... heel apart!" zoals elk slachtoffer in `van ramp tot vamp`(rtl4) was ook deze remp totaal niet opgewassen tegen het murw-makende adhd-enthousiasme van het stylistenteam. en dus was ze na afloop "echt heel blij!". ook met de bril.
06-12-2006
in `profiel`(kro) vertelde andre rieu dat hij in zijn jeugd nog wel eens met lange tanden viool had gespeeld. maar die tijd ligt ver achter hem. tegenwoordig lacht hij met diezelfde tanden iedereen uit. in `profiel`(kro) vertelde andre rieu dat hij in zijn jeugd nog wel eens met lange tanden viool had gespeeld. maar die tijd ligt ver achter hem. tegenwoordig lacht hij met diezelfde tanden iedereen uit.
05-12-2006
john de wolf, vanavond in `beroemde ouders`(talpa), roept altijd een sterk verlangen op naar vroeger, zeg maar de jaren tachtig... toen voetballers nog simpele zielen waren, die hun eten door hun vrouw lieten prakken en hun kinderen rodney, desley en stacey noemden. john de wolf, vanavond in `beroemde ouders`(talpa), roept altijd een sterk verlangen op naar vroeger, zeg maar de jaren tachtig... toen voetballers nog simpele zielen waren, die hun eten door hun vrouw lieten prakken en hun kinderen rodney, desley en stacey noemden.
04-12-2006
"het grappige diertje was al een tijdje aan het kwakkelen..." in `shownieuws`(sbs6) vanavond het trieste bericht over de dood van max, het hangbuikzwijntje van george clooney. je gunt het hem niet, maar het heeft ook iets geruststellends dat zo`n wereldster nu thuis zit te staren naar een lege mand. met rode ogen. en een loopneus. "het grappige diertje was al een tijdje aan het kwakkelen..." in `shownieuws`(sbs6) vanavond het trieste bericht over de dood van max, het hangbuikzwijntje van george clooney. je gunt het hem niet, maar het heeft ook iets geruststellends dat zo`n wereldster nu thuis zit te staren naar een lege mand. met rode ogen. en een loopneus.
03-12-2006
"joaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....!" ``t schaep met de vijf poten`(kro) is een nachtmerrie voor iedereen die een hekel heeft aan een amsterdams accent. en misschien nog wel meer voor wie er van houdt. "joaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....!" ``t schaep met de vijf poten`(kro) is een nachtmerrie voor iedereen die een hekel heeft aan een amsterdams accent. en misschien nog wel meer voor wie er van houdt.
02-12-2006
`retourtje geluk`(sbs6) wordt gesponsord door de ns. en dus brengt nance vele uren door op perrons, voor kaartjesautomaten en in de trein. desondanks wordt het programma steeds heel koppig aangekondigd als een 'feelgood programma'. `retourtje geluk`(sbs6) wordt gesponsord door de ns. en dus brengt nance vele uren door op perrons, voor kaartjesautomaten en in de trein. desondanks wordt het programma steeds heel koppig aangekondigd als een 'feelgood programma'.
02-12-2006
u moet kiezen! u moet kiezen!
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • mei 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn