de tv van willemijn


29-11-2007
"snij echt dat kind eruit!" bij 'babyboom'(ncrv) zijn ze niet te beroerd om ook de keerzijde van een geslaagde zwangerschap te belichten. "snij echt dat kind eruit!" bij 'babyboom'(ncrv) zijn ze niet te beroerd om ook de keerzijde van een geslaagde zwangerschap te belichten.
27-11-2007
'hollands next top model'(rtl5) levert soms zomaar ineens een prachtig plaatje op. 'hollands next top model'(rtl5) levert soms zomaar ineens een prachtig plaatje op.
26-11-2007
"ik denk dat de grap er duimendik bovenop ligt" ja, en al maandenlang ook. maar zelf vindt hij hem nog steeds enig: youp geeft de 'youp' uit. gaap... "ik denk dat de grap er duimendik bovenop ligt" ja, en al maandenlang ook. maar zelf vindt hij hem nog steeds enig: youp geeft de 'youp' uit. gaap...
25-11-2007
vertrouwd beeld bij 'postcodeloterij: miljoenenjacht'(rtl4): even een doekje over de lens! want condens is nu eenmaal niet te vermijden in de altijd dampende huiskamertjes van de gelukkige prijswinnaars. vertrouwd beeld bij 'postcodeloterij: miljoenenjacht'(rtl4): even een doekje over de lens! want condens is nu eenmaal niet te vermijden in de altijd dampende huiskamertjes van de gelukkige prijswinnaars.
25-11-2007
"en dat piept! en dat kraakt! en die wieken gaan tekeer! dat ding... dat leeft!" nelleke van der krogt was voor 'museumgasten'(avro) voor het eerst in haar leven in een echte molen! "en dat piept! en dat kraakt! en die wieken gaan tekeer! dat ding... dat leeft!" nelleke van der krogt was voor 'museumgasten'(avro) voor het eerst in haar leven in een echte molen!
22-11-2007
"ekitetering...eh... etikettering...ge-ekitetteerd... ontmantelijk... eh ontmannelijking" filosofe stine jensen bedacht een geinige theorie over de man als brulaap. zo'n verhaal dat het goed doet in damesbladen en tv-programma's, zoals bijvoorbeeld 'pauw & witteman'(vara). slim bedacht. aandachtpuntje voor de volgende keer: iets minder moeilijke woorden. "ekitetering...eh... etikettering...ge-ekitetteerd... ontmantelijk... eh ontmannelijking" filosofe stine jensen bedacht een geinige theorie over de man als brulaap. zo'n verhaal dat het goed doet in damesbladen en tv-programma's, zoals bijvoorbeeld 'pauw & witteman'(vara). slim bedacht. aandachtpuntje voor de volgende keer: iets minder moeilijke woorden.
21-11-2007
"we are waiting for a contribution, or even a miracle, from this man, now playing for the l.a galaxy..." onder hartstochtelijk gejuich van het publiek kwam hij er bij een 2-0 achterstand in. mede dankzij hem werd het 2-2. maar kroatie won toch. dus dat wordt een ek zonder engeland. en nog veel erger: zonder david beckham. "we are waiting for a contribution, or even a miracle, from this man, now playing for the l.a galaxy..." onder hartstochtelijk gejuich van het publiek kwam hij er bij een 2-0 achterstand in. mede dankzij hem werd het 2-2. maar kroatie won toch. dus dat wordt een ek zonder engeland. en nog veel erger: zonder david beckham.
19-11-2007
"een meisje huilt... wat is er over van de dromen die ze had...?" over de clips van marjanne weber hoeven minister plasterk noch sunny bergman zich druk te maken. de christen unie misschien wel. "een meisje huilt... wat is er over van de dromen die ze had...?" over de clips van marjanne weber hoeven minister plasterk noch sunny bergman zich druk te maken. de christen unie misschien wel.
18-11-2007
dat zal even wennen worden: geen belspelletjes meer. niet in de laatste plaats voor de redacties van programma's als 'jensen' en 'de wereld draait door'. op zoek naar nieuwe bronnen! dat zal even wennen worden: geen belspelletjes meer. niet in de laatste plaats voor de redacties van programma's als 'jensen' en 'de wereld draait door'. op zoek naar nieuwe bronnen!
18-11-2007
bij het 'junior sintfestival'(avro) dook de surinaamse tv-kok ramon beuk op als kookpiet. heerlijk, geen gezeur over gekleurde pieten, in plaats daarvan de focus op rode en groene pepernoten! bij het 'junior sintfestival'(avro) dook de surinaamse tv-kok ramon beuk op als kookpiet. heerlijk, geen gezeur over gekleurde pieten, in plaats daarvan de focus op rode en groene pepernoten!
16-11-2007
"oh hans, wat een toestand! ik vind het rot om te zeggen, maar ik denk niet dat het gaat lukken" nance kreeg gelijk. geen record dit jaar op 'domino d-day'(sbs6). een nationale ramp. "oh hans, wat een toestand! ik vind het rot om te zeggen, maar ik denk niet dat het gaat lukken" nance kreeg gelijk. geen record dit jaar op 'domino d-day'(sbs6). een nationale ramp.
15-11-2007
"een ode voor de belangrijkste man hier, de belangrijkste man van het land..." iedereen bij 'de wereld draait door'(vara) zat klaar voor een ode aan balkenende. maar die ging naar matthijs. jammer voor jp, die dapper bleef lachen... want hij is dus he-le-maal niet tegen humor! (tip: de mike en thomas kerstrevue! > http://www.harrykies.nl/productie.asp?artiestnummer=40) "een ode voor de belangrijkste man hier, de belangrijkste man van het land..." iedereen bij 'de wereld draait door'(vara) zat klaar voor een ode aan balkenende. maar die ging naar matthijs. jammer voor jp, die dapper bleef lachen... want hij is dus he-le-maal niet tegen humor! (tip: de mike en thomas kerstrevue! > http://www.harrykies.nl/productie.asp?artiestnummer=40)
15-11-2007
"oh, daar overvalt u me mee.... uhm, even denken: htpp... oh nee, http... en dan: www...uhm..." tot slot mocht deze gast van 'geheugentrainer'(max) nog even de website van zijn bedrijf noemen. "oh, daar overvalt u me mee.... uhm, even denken: htpp... oh nee, http... en dan: www...uhm..." tot slot mocht deze gast van 'geheugentrainer'(max) nog even de website van zijn bedrijf noemen.
13-11-2007
mensen schrikken vaak als gaston ineens op de stoep staat. omdat ze misschien heel veel geld hebben gewonnen in de postcodeloterij. en omdat gaston ineens op de stoep staat. mensen schrikken vaak als gaston ineens op de stoep staat. omdat ze misschien heel veel geld hebben gewonnen in de postcodeloterij. en omdat gaston ineens op de stoep staat.
12-11-2007
always look on the bright side of life, fiew-fiew, fiew-fiew, fiew-fiew-fiew-fiew... de beproevingen bij 'expeditie robinson'(rtl) gaan behoorlijk ver. maar het werkt: je blijft toch hangen... always look on the bright side of life, fiew-fiew, fiew-fiew, fiew-fiew-fiew-fiew... de beproevingen bij 'expeditie robinson'(rtl) gaan behoorlijk ver. maar het werkt: je blijft toch hangen...
11-11-2007
en daar gaat geertje mikmak weer..., op weg naar de volgende historische plek. hij is geen michael palin, maar 'in europa'(vpro) is dan ook geen standaard reisprogramma. wat het wel is: veelbelovend. misschien zelfs wel verslavend. en daar gaat geertje mikmak weer..., op weg naar de volgende historische plek. hij is geen michael palin, maar 'in europa'(vpro) is dan ook geen standaard reisprogramma. wat het wel is: veelbelovend. misschien zelfs wel verslavend.
11-11-2007
lekker, morgen feijenoord - ajax! lekker, morgen feijenoord - ajax!
10-11-2007
warfur? darfur! niet flauw over doen dus. goed initiatief, de publieke omroep waardig. warfur? darfur! niet flauw over doen dus. goed initiatief, de publieke omroep waardig.
06-11-2007
dus wegdoen zouden ze hem nooit.... hun bijna 40 jarige zoon. gouden item over nestplakkers in het belgische 'man bijt hond'(een)! dus wegdoen zouden ze hem nooit.... hun bijna 40 jarige zoon. gouden item over nestplakkers in het belgische 'man bijt hond'(een)!
05-11-2007
en ja hoor, daar is ze weer: marlies dekkers! dit keer als lichtend voorbeeld in 'project catwalk'(rtl5). binnenkort bh's met bandjes in elk nederlandse winkelcentrum... naast blokker, dolcis of kijkshop. en ja hoor, daar is ze weer: marlies dekkers! dit keer als lichtend voorbeeld in 'project catwalk'(rtl5). binnenkort bh's met bandjes in elk nederlandse winkelcentrum... naast blokker, dolcis of kijkshop.
04-11-2007
peter r. de vries heeft alles uit de kast gehaald. alles heeft hij ervoor over om het belang van zijn uitzending te benadrukken, en het doorgaan daarvan te rechtvaardigen. en gelijk heeft ie. weer eens. peter r. de vries heeft alles uit de kast gehaald. alles heeft hij ervoor over om het belang van zijn uitzending te benadrukken, en het doorgaan daarvan te rechtvaardigen. en gelijk heeft ie. weer eens.
03-11-2007
"papa zou hartstikke trots zijn geweest" weduwe rachel ziet samen met dochter roxanne voor het eerst de videoclip van een duet tussen dree junior en zijn overleden vader. 'in duet met andre hazes'(rtl4) is een wonderlijk programma. "papa zou hartstikke trots zijn geweest" weduwe rachel ziet samen met dochter roxanne voor het eerst de videoclip van een duet tussen dree junior en zijn overleden vader. 'in duet met andre hazes'(rtl4) is een wonderlijk programma.
01-11-2007
"nou, dit zijn ze dan!" vol vertrouwen vertrekt ruud met de eitjes van zijn marije richting vu, waar hij - met de camera van 'babyboom'(ncrv) in zijn kielzog - zijn bijdrage aan de bevruchting zal gaan leveren. "nou, dit zijn ze dan!" vol vertrouwen vertrekt ruud met de eitjes van zijn marije richting vu, waar hij - met de camera van 'babyboom'(ncrv) in zijn kielzog - zijn bijdrage aan de bevruchting zal gaan leveren.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn