de tv van willemijn


30-06-2005
in `daar blijf je voor thuis`(avro) was vanavond een hoofdrol weggelegd voor andre van duin. en wat denk je dat er gebeurt? zegt nelleke van der krogt aan het einde van het interview: "bedankt flip!", per ongeluk natuurlijk.... heerlijke blooper!! in `daar blijf je voor thuis`(avro) was vanavond een hoofdrol weggelegd voor andre van duin. en wat denk je dat er gebeurt? zegt nelleke van der krogt aan het einde van het interview: "bedankt flip!", per ongeluk natuurlijk.... heerlijke blooper!!
30-06-2005
de figuur in het groen is james brown, in alle opzichten een schim van wie en wat hij eens was..... maar desondanks nog steeds `the one and only godfather of soul`! (de tv van willemijn was een avondje uit) de figuur in het groen is james brown, in alle opzichten een schim van wie en wat hij eens was..... maar desondanks nog steeds `the one and only godfather of soul`! (de tv van willemijn was een avondje uit)
28-06-2005
bram moszkowicz en tijs van den brink: the beauty & the beast..........................en tijs van den brink. bram moszkowicz en tijs van den brink: the beauty & the beast..........................en tijs van den brink.
27-06-2005
petje af voor medy van der laan!! stoer wijf, dat zich niet laat wegblazen door mannen met een grote bek, die bang zijn voor hun baan, maar die bepaald niet spreken namens alle programmamakers in hilversum. velen zijn namelijk heimelijk (wat zegt dat over de werksfeer?) blij dat de bezem er door gaat: weg met al die managementlagen en die creativiteitdodende vergadercultuur. nieuwe rondes nieuwe kansen! en aan goede programma's en programmamakers zal altijd behoefte zijn. dus `buitenhof`, `premtime` en `met het mes op tafel` blijven echt wel bestaan... petje af voor medy van der laan!! stoer wijf, dat zich niet laat wegblazen door mannen met een grote bek, die bang zijn voor hun baan, maar die bepaald niet spreken namens alle programmamakers in hilversum. velen zijn namelijk heimelijk (wat zegt dat over de werksfeer?) blij dat de bezem er door gaat: weg met al die managementlagen en die creativiteitdodende vergadercultuur. nieuwe rondes nieuwe kansen! en aan goede programma's en programmamakers zal altijd behoefte zijn. dus `buitenhof`, `premtime` en `met het mes op tafel` blijven echt wel bestaan...
26-06-2005
mini en maxi: een mooie mix van low en high culture. mini en maxi: een mooie mix van low en high culture.
25-06-2005
op aruba wordt momenteel het scenario geschreven voor een huiveringwekkende film over een verdwenen amerikaanse studente, drie verdachte puberjongens, de arrestatie van een nederlandse rechter, vrijwilligers uit texas die het lijk gaan zoeken, en de grote ongerustheid onder de arubaanse bevolking (m.n. voor hun goede reputatie bij amerikaanse toeristen...) een hoofdrol in deze bloedstollende thriller is weggelegd voor twan huys, het nederlandse antwoord op pierce brosnan! op aruba wordt momenteel het scenario geschreven voor een huiveringwekkende film over een verdwenen amerikaanse studente, drie verdachte puberjongens, de arrestatie van een nederlandse rechter, vrijwilligers uit texas die het lijk gaan zoeken, en de grote ongerustheid onder de arubaanse bevolking (m.n. voor hun goede reputatie bij amerikaanse toeristen...) een hoofdrol in deze bloedstollende thriller is weggelegd voor twan huys, het nederlandse antwoord op pierce brosnan!
24-06-2005
wat zullen de aangekondigde bezuinigingen betekenen voor de afdeling vormgeving van de nos ...? wat zullen de aangekondigde bezuinigingen betekenen voor de afdeling vormgeving van de nos ...?
23-06-2005
vanavond een `shockdoc` (yorin) over exhibitionisme. john was ook na zijn huwelijk doorgegaan met potloodventen, en pas toen hij betrapt werd ontdekte hij dat er therapieen tegen bestaan. niemand had hem dat ooit verteld..., en dus waren er onnodig slachtoffers gevallen. john kan zich daar best boos over maken. vanavond een `shockdoc` (yorin) over exhibitionisme. john was ook na zijn huwelijk doorgegaan met potloodventen, en pas toen hij betrapt werd ontdekte hij dat er therapieen tegen bestaan. niemand had hem dat ooit verteld..., en dus waren er onnodig slachtoffers gevallen. john kan zich daar best boos over maken.
22-06-2005
"en.... zijn jullie wel eens bang op straat?" vroeg de grote minister aan de twee kleine meisjes... "en.... zijn jullie wel eens bang op straat?" vroeg de grote minister aan de twee kleine meisjes...
21-06-2005
op discovery was een intrigerende documentaire te zien over de relatie tussen humor en sex. zowel mannen als vrouwen blijken namelijk bij hun partner gevoel voor humor het allerbelangrijkste te vinden. alleen bedoelen mannen daarmee dat ze een vrouw willen die om ze lacht, terwijl vrouwen een man zoeken die ze aan het lachen maakt. en dat is nog geen eenvoudige opgave... conclusie: alle lol is onderbroekenlol. op discovery was een intrigerende documentaire te zien over de relatie tussen humor en sex. zowel mannen als vrouwen blijken namelijk bij hun partner gevoel voor humor het allerbelangrijkste te vinden. alleen bedoelen mannen daarmee dat ze een vrouw willen die om ze lacht, terwijl vrouwen een man zoeken die ze aan het lachen maakt. en dat is nog geen eenvoudige opgave... conclusie: alle lol is onderbroekenlol.
20-06-2005
ook deze f16-piloot vond het heel warm vandaag. ook deze f16-piloot vond het heel warm vandaag.
19-06-2005
het at5 nieuws maakte melding van een konijnenplaag in amsterdam: "van de veluwe en de duinen moeten ze niets meer hebben. voor een beetje konijn is amsterdam the place to be!" vooral op begraafplaats sint barbara is sprake van een groot probleem, omdat verse boeketten daar binnen een dag zijn weggeknaagd. en het eind van de problemen is nog niet in zicht want ondanks dat vossen "zich misselijk eten aan konijn" en er een buizerd zit die de hele dag zijn jongen voert met konijn, neemt het aantal konijnen voorlopig alleen nog maar toe.... het at5 nieuws maakte melding van een konijnenplaag in amsterdam: "van de veluwe en de duinen moeten ze niets meer hebben. voor een beetje konijn is amsterdam the place to be!" vooral op begraafplaats sint barbara is sprake van een groot probleem, omdat verse boeketten daar binnen een dag zijn weggeknaagd. en het eind van de problemen is nog niet in zicht want ondanks dat vossen "zich misselijk eten aan konijn" en er een buizerd zit die de hele dag zijn jongen voert met konijn, neemt het aantal konijnen voorlopig alleen nog maar toe....
18-06-2005
`volgend jaar lach je d'r om`, de theatershow van alex klaassen en martine sandifort komt binnenkort op tv. na de voorstelling in de kleine komedie werd het publiek een half uur gegijzeld door een brabantse regisseuse die de mensen in de zaal vanaf het toneel de opdracht gaf om achtereenvolgens: 1. het hoofd scheef te houden, 2. te lachen, 3. een feestneus op te zetten, 4. een banaan te eten, 5. de krant te lezen. nog meer reden om heel erg uit te kijken naar de tv-registratie!! `volgend jaar lach je d'r om`, de theatershow van alex klaassen en martine sandifort komt binnenkort op tv. na de voorstelling in de kleine komedie werd het publiek een half uur gegijzeld door een brabantse regisseuse die de mensen in de zaal vanaf het toneel de opdracht gaf om achtereenvolgens: 1. het hoofd scheef te houden, 2. te lachen, 3. een feestneus op te zetten, 4. een banaan te eten, 5. de krant te lezen. nog meer reden om heel erg uit te kijken naar de tv-registratie!!
17-06-2005
ineens is voetbal weer even net zo leuk als vroeger......het spel, de spelers, de coaches, het publiek, de commentaren, de spandoeken (`ron vlaar hoe zit je haar?`), de tv-programma's, de voetbalhumor, alles! ineens is voetbal weer even net zo leuk als vroeger......het spel, de spelers, de coaches, het publiek, de commentaren, de spandoeken (`ron vlaar hoe zit je haar?`), de tv-programma's, de voetbalhumor, alles!
16-06-2005
sacha de boer kon zelf nog wel lachen om haar verspreking: "we schakelen over naar paul brussel!"... sacha de boer kon zelf nog wel lachen om haar verspreking: "we schakelen over naar paul brussel!"...
15-06-2005
netwerk (kro) was vanavond uiteraard geheel gewijd aan de tbs`er die (voor de 8e keer!) ontsnapte, meteen daarna een moord pleegde en vervolgens met een doorgeladen pistool in een amsterdamse achtertuin werd gevonden. gefundenes fressen voor het onderbuikgevoel van de poel! netwerk (kro) was vanavond uiteraard geheel gewijd aan de tbs`er die (voor de 8e keer!) ontsnapte, meteen daarna een moord pleegde en vervolgens met een doorgeladen pistool in een amsterdamse achtertuin werd gevonden. gefundenes fressen voor het onderbuikgevoel van de poel!
14-06-2005
bieten, uien, knoflook, volkorenproducten, grapefruit, avocado, bramen, frambozen, walnoten, amandelen, zalm, gepofte aardappelen, bonen... bieten, uien, knoflook, volkorenproducten, grapefruit, avocado, bramen, frambozen, walnoten, amandelen, zalm, gepofte aardappelen, bonen...
13-06-2005
ook gezien, op een spandoek buiten de rechtzaal: `michael on behalf of mankind we are sorry` ook gezien, op een spandoek buiten de rechtzaal: `michael on behalf of mankind we are sorry`
13-06-2005
opsporing verzocht (avro): "tot overmaat van ramp werd het slachtoffer verkracht tussen de brandnetels, wat de pijn achteraf alleen nog maar erger maakte" opsporing verzocht (avro): "tot overmaat van ramp werd het slachtoffer verkracht tussen de brandnetels, wat de pijn achteraf alleen nog maar erger maakte"
12-06-2005
tegenlicht (vpro): `normen en bejaarden`. herhaling zaterdag a.s. om 14.40. tegenlicht (vpro): `normen en bejaarden`. herhaling zaterdag a.s. om 14.40.
11-06-2005
ali b. adviseerde paul rosenmoller aan het eind van hun reis naar marokko om weer de politiek in te gaan. het was een van de vele verstandige dingen die ali b. zei, en het vormde een schril contrast met de vragen van zijn gastheer, die niet verder kwam dan: "voel je je nou marokkaan of nederlander?" en "jij doet veel voor goede doelen, is dat een imagokwestie?" of "wat vind jij nou van eerwraak?" (de tekst komt uit een rap van ali b. over kinderprostitutie, gemaakt na zijn bezoek aan de filippijnen). ali b. adviseerde paul rosenmoller aan het eind van hun reis naar marokko om weer de politiek in te gaan. het was een van de vele verstandige dingen die ali b. zei, en het vormde een schril contrast met de vragen van zijn gastheer, die niet verder kwam dan: "voel je je nou marokkaan of nederlander?" en "jij doet veel voor goede doelen, is dat een imagokwestie?" of "wat vind jij nou van eerwraak?" (de tekst komt uit een rap van ali b. over kinderprostitutie, gemaakt na zijn bezoek aan de filippijnen).
10-06-2005
vandaag trouwde rafael van der vaart (ex-topvoetballer) zijn sylvie (ex-tv-persoonlijkheid). deze gebeurtenis wordt al maandenlang aangekondigd als `het huwelijk van het jaar` en sbs6 zond het uit. voor wie het toch gemist heeft: u was niet de enige. op het plein voor de kerk stond een handjevol mensen (door de weddingplanner ingehuurde figuranten?) het bruidspaar op te wachten, de kerk zelf was half leeg en de vips bestonden uit zijn twee zaakwaarnemers, haar stilist en een fotograaf van de story. met heel veel moeite perste de bruid er tijdens een van de liederen een traan uit, maar het wilde maar geen maxima-moment worden. over david en victoria beckham moeten we het maar beter helemaal niet meer hebben... vandaag trouwde rafael van der vaart (ex-topvoetballer) zijn sylvie (ex-tv-persoonlijkheid). deze gebeurtenis wordt al maandenlang aangekondigd als `het huwelijk van het jaar` en sbs6 zond het uit. voor wie het toch gemist heeft: u was niet de enige. op het plein voor de kerk stond een handjevol mensen (door de weddingplanner ingehuurde figuranten?) het bruidspaar op te wachten, de kerk zelf was half leeg en de vips bestonden uit zijn twee zaakwaarnemers, haar stilist en een fotograaf van de story. met heel veel moeite perste de bruid er tijdens een van de liederen een traan uit, maar het wilde maar geen maxima-moment worden. over david en victoria beckham moeten we het maar beter helemaal niet meer hebben...
09-06-2005
vanavond in `dallas` (bij jongerenomroep bnn): jock wordt hartstochtelijk gekust door miss ellie. vanavond in `dallas` (bij jongerenomroep bnn): jock wordt hartstochtelijk gekust door miss ellie.
08-06-2005
in `een plekje onder de zon`(rtl4) probeert de britse nippi singh, die samen met zijn vriend nigel een huis in de franse ardeche wil verbouwen, de buren te paaien die daarvoor toestemming moeten geven. maar hoe zeg je "coming to diner" in het french? in `een plekje onder de zon`(rtl4) probeert de britse nippi singh, die samen met zijn vriend nigel een huis in de franse ardeche wil verbouwen, de buren te paaien die daarvoor toestemming moeten geven. maar hoe zeg je "coming to diner" in het french?
07-06-2005
bij yorin was een herhaling te zien van het programma `edele delen: borsten`. gratis tip aan de makers: laat de kijkers sms'en wat ze het engste plaatje vinden! bij yorin was een herhaling te zien van het programma `edele delen: borsten`. gratis tip aan de makers: laat de kijkers sms'en wat ze het engste plaatje vinden!
06-06-2005
a. wat doet het wk stuntvliegen in het nos-journaal? b. waarom moet daar een verslaggever met vliegangst op af? c. is deze man al door john de mol gebeld? a. wat doet het wk stuntvliegen in het nos-journaal? b. waarom moet daar een verslaggever met vliegangst op af? c. is deze man al door john de mol gebeld?
06-06-2005
"het ging over de bejegening van het nederlandse volk, het ging over het oordelen over nederland, over pim fortuyn die zich niet meer kan verdedigen, het ging over de bejegening van nederland." "grappen zijn prima, maar je moet de zaken wel op de goede manier doen." 8e gebod: gij zult tegen uw naaste niet vals getuigen. "het ging over de bejegening van het nederlandse volk, het ging over het oordelen over nederland, over pim fortuyn die zich niet meer kan verdedigen, het ging over de bejegening van nederland." "grappen zijn prima, maar je moet de zaken wel op de goede manier doen." 8e gebod: gij zult tegen uw naaste niet vals getuigen.
05-06-2005
sms your zakgeld on! sms your zakgeld on!
05-06-2005
leo de haas hoeft niet naar de rechter: dit is een reclame voor rijst en niet de nps-variant van `blik op de weg`. leo de haas hoeft niet naar de rechter: dit is een reclame voor rijst en niet de nps-variant van `blik op de weg`.
03-06-2005
leo de haas had veel brieven ontvangen naar aanleiding van de stand van zijn hoofdsteun in de vorige uitzending van `blik op de weg`. graag maakte mister deuk- en kreukvrij vanavond van de gelegenheid gebruik om deze kwestie recht te zetten. hij bedankte zijn kijkers voor hun oplettendheid: "daar doen we het allemaal voor!" leo de haas had veel brieven ontvangen naar aanleiding van de stand van zijn hoofdsteun in de vorige uitzending van `blik op de weg`. graag maakte mister deuk- en kreukvrij vanavond van de gelegenheid gebruik om deze kwestie recht te zetten. hij bedankte zijn kijkers voor hun oplettendheid: "daar doen we het allemaal voor!"
02-06-2005
de belbabe dacht zelf aan het woord `kaas`, maar ze wist eigenlijk ook niet precies waarom. de belbabe dacht zelf aan het woord `kaas`, maar ze wist eigenlijk ook niet precies waarom.
01-06-2005
totaal dolgedraaid van de druk om `iets origineels met het referendum` te doen, maakte marga van praag - ze moet echt ten einde raad zijn geweest - voor het `8 uur journaal` een reportage over de stemming in het land, waarin de rode draad het navigatiesysteem in haar auto was: "nu links".... "nu rechts"...etc. om te eindigen met bovenstaande tekst. laten we hopen dat marga nu even een paar dagen lekker vrij heeft. totaal dolgedraaid van de druk om `iets origineels met het referendum` te doen, maakte marga van praag - ze moet echt ten einde raad zijn geweest - voor het `8 uur journaal` een reportage over de stemming in het land, waarin de rode draad het navigatiesysteem in haar auto was: "nu links".... "nu rechts"...etc. om te eindigen met bovenstaande tekst. laten we hopen dat marga nu even een paar dagen lekker vrij heeft.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • januari 2024
 • december 2023
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn