31-01-2012
die vorst moet niet te lang aanhouden, alles wat erover te zeggen valt is namelijk al wel gezegd.
een keer of drie.
31-01-2012
soms duurt het even, maar uiteindelijk gaat er toch altijd wel weer ergens een belletje rinkelen.
dat maakt 'max geheugentrainer' tot een opbeurend programma.
29-01-2012
als je na een nederlaag je vijand uit elkaar ziet barsten van opgekropte frustratie, maakt dat veel goed.
winners can be losers.
22-01-2012
'gaga bij gaultier'(bnn) deed sterk denken aan twee kinderen die interviewtje speelden, waarbij de een een beroemde modeontwerper was en de ander de allergrootste popster van de heeeeele wereld.....
aandoenlijk.
19-01-2012
bij ajax - az (eredivisie live) bleek dat het in elk geval met de amsterdamse humor nog wel goed zit.
18-01-2012
"wat zoeken we?" "de kurkentrekker" "oh, de kurkentrekker..." "de kurkentrekker?" "de kurkentrekker!"

dat ze in 2012 terug zouden gaan naar de jaren 70, als deelnemers aan een programma met de titel 'krasse knarren' (omroep max), dat hadden henk van der horst, ed van tijn, mimi kok en john leddy niet kunnen denken 40 jaar geleden, toen ze nog jong, beroemd en belangrijk waren.
en heel goed wisten waar de kurkentrekker lag.
16-01-2012
"je bent gewoon die ene rode knikker in een bak met 29 blauwe knikkers"

claudia de breij vertelt in '24 uur met...'(vpro) hoe eenzaam het voelt om anders te zijn dan de rest.
een paar uur later zegt wilfried de jong tegen haar dat hij vindt dat ze eigenlijk wel een raar hoofd heeft.
soms is 1 blauwe knikker al te veel.
14-01-2012
"om vier uur is de uitspraak in de rechtzaak tegen joran van der sloot, u kunt dit live volgen bij de nos".

misschien kan er inderdaad nog wel wat bezuinigd worden bij de publieke omroep.
12-01-2012
de eerste aflevering van 'van den elsen wacht op antwoord'(ncrv) draaide om de vraag of al die dure cremes eigenlijk zin hebben. nee natuurlijk, en dat zei jetske ook maar meteen aan het begin.
waarop we daarna verder zaten te wachten werd niet helemaal duidelijk. maar het duurde wel lang.
09-01-2012
als beatrix haar bloesje dichtknoopt na een wip met haar studentenvrindje, springt deze ineens uit zijn bed - rokend en in een hemaslip - om haar te verwijten dat ze de troon niet voor hem wil opgeven.
'beatrix, oranje onder vuur'(vpro) is een wonderlijke serie. to put it mildly.
05-01-2012
de nederlandse devil wears veel te rode lippenstift, lappenkleding en een pinnige designbril.
andere conclusie na 'aldus libelle'(vpro): elk land kijgt het grootste damesblad dat het verdient.
04-01-2012
net als je denkt: "rob de nijs weet best veel van politiek" blijkt het henk kamp te zijn in '5 jaar later'(bnn).
02-01-2012
er viel toch ook best nog wat te lachen in 2011.