28-02-2010
en die starten niet altijd even makkelijk, zo bleek in 'van moskou tot moermansk'(vpro) maar ja, een beetje vpro-presentator (wilfried de jong, hugo borst, geert mak, de mannen van 'goudzoekers'...e.a.) tuft nu eenmaal bij voorkeur rond in een kekke ouwe bak. en daar hoort jelle brandt corstius nu dus helemaal bij. op zich wel terecht, ook zonder die auto.
28-02-2010
heeft u ook zo he-le-maal geen zin in deze voorspelbare poppenkast, deze zoveelste rituele dans? erg toch? want we mogen niet cynisch worden hoor, wij niet!
26-02-2010
in 'de wereld draait door'(vara) een even ontroerend als grappig fragment uit 'geluk in uitvoering'(rvu). tobi en lize, beiden met syndroom van down, willen samenwonen. tijdens een oefenweekend haalt tobi alles uit de kast om het meisje van zijn dromen het hof te maken: ontbijt op bed, een roos en... complimentjes!
23-02-2010
"een fout, ja..., dat kan. dit soort dingen gebeurt nu eenmaal. en dat moeten we gewoon accepteren." beste mart, dat je niet meehuilt om sven kramer, dat je nooit juicht, dat je sportfans minacht, dat je een professional bent, en onder alle omstandigheden neutraal blijft: prima. moet je allemaal zelf weten. maar wil je dat voortaan thuis, in je eentje gaan zitten doen? en ons onze emoties gunnen? dank je.
21-02-2010
geen zwart-witte stropdas bij tom egbers om de nek, want heracles had niet gewonnen. jammer.
20-02-2010
"u bent een echte ster he?" "nou..., ik ben een bekende nederlander, net als u!" heerlijk vinden petertje en jan petertje het, dat de ander zo aardig doet in 'van der vorst ziet sterren'(rtl4) het geeft ze het heerlijke gevoel dat ze er echt toe doen, dat ze echt bij de belangrijke mensen horen.
18-02-2010
langzaam maar zeker doemt door de bomen wouter bos op.
16-02-2010
"het gaat er niet om dat je aan voldoeningen van anderen voldoet, maar dat je aan jouw voldoeningen voldoet voordat je je aan een ander verbindt." de zoektocht naar zingeving, bewustwording en spiritualiteit in 'lucia rijker: een nieuw leven'(bos), wekte een sterk verlangen op naar een stevige kickbokswedstrijd.
15-02-2010
de redactie van 'kort amsterdams'(at5) heeft geen al te hoge pet op van wat hun kijkers willen weten.
13-02-2010
altijd maar keihard aan het werk... zouden die oranjes wel eens vrij hebben?
11-02-2010
mocht er onverhoopt oorlog uitbreken, dan hebben we wel fijn voor een jaar of tien waspoeder in huis.
09-02-2010
"ik ben er vooral trots op hoe sylvie de duitse taal onder de knie heb." zelf schijnt rafael van der vaart een aardig woordje spaans te spreken.
07-02-2010
"sieneke!" pierre kartner schreef niet alleen het lied, maar koos ook de zangeres voor het eurovisie songfestival. als dat maar goed afsmurft...
04-02-2010
'de wereld draait door'(vara) had een primeur: het wassen beeld van barry hay. en er kwam nog geluid uit ook.
03-02-2010
de tijdelijke moeder in 'jouw vrouw mijn vrouw'(rtl4) had voor haar gastgezin een yogalesje bedacht. dat was de dochter des huizes allemaal een beetje te levenslustig.
01-02-2010
"ik heb nooit aan opstappen gedacht" dat is ook best lastig zo, maar er zijn vast wel mensen die nout wellink een duwtje willen geven.