31-08-2011
"jack, al die grappen en grollen, moet het koningshuis daar tegen kunnen?" "ja koos, dat hoort er bij"

'60 jaar oranje op tv'(nos), je moet er maar tegen kunnen, want het hoort er bij.
29-08-2011
"in die uren dat je tv zit te kijken kan je ook een boek lezen"

later in 'zomergasten'(vpro) bleek dat guy verhofstadt ook zinnige ideeen heeft. zeer zinnige zelfs.
16-08-2011
de tv van willemijn staat even uit. maar het leven gaat door. la dolce vita.
08-08-2011
herinnert u zich dwayne wayne nog? hij veroorzaakte twintig jaar geleden een rage met de manier waarop hij zijn zonnebril droeg. wim uit 'we zijn er bijna'(max) vindt het wel weer tijd voor iets nieuws.
08-08-2011
wegdromen bij beslommeringen van een hele andere orde... heerlijk was 'downtown abbey'(ncrv).
04-08-2011
"kijk, ze zoekt dus een knakker"

lief van moeder om via 'loverboys'(bnn) dochter sophie te willen helpen bij het vinden van een vriend. jammer alleen dat ze het niet helemaal begrepen heeft. terwijl almere toch best dicht bij het gooi ligt.
04-08-2011
de ultieme wraak.
jarenlang procederen tegen de man die zoutzuur in je gezicht gooide (omdat je niet op zijn avances inging) waarmee hij je voor altijd verminkte, om als het zover is dat je van de rechter wraak mag nemen - door ook zoutzuur in zijn gezicht te gooien (zo gaat dat in iran) - te zeggen dat je er van af ziet.