de tv van willemijn


31-01-2007
en als oprah het zegt, dan is het zo. en als oprah het zegt, dan is het zo.
30-01-2007
welkom terug edje! graag meteen zondag even de sterren van de hemel... aan de tegenstander zal het niet liggen. welkom terug edje! graag meteen zondag even de sterren van de hemel... aan de tegenstander zal het niet liggen.
29-01-2007
bij `ten o`clock news`(bbc) vanavond deze foto van de verdachte van moord op een gezin in newcastle. wat denkt u: heeft ie het gedaan? het zal toch niet....? bij `ten o`clock news`(bbc) vanavond deze foto van de verdachte van moord op een gezin in newcastle. wat denkt u: heeft ie het gedaan? het zal toch niet....?
28-01-2007
bij de auschwitz-herdenking leggen burgemeester cohen en wethouder aboutaleb, twee gedreven en moedige bestuurders, namens de gemeente amsterdam een krans bij het monument. samen komen we er wel. bij de auschwitz-herdenking leggen burgemeester cohen en wethouder aboutaleb, twee gedreven en moedige bestuurders, namens de gemeente amsterdam een krans bij het monument. samen komen we er wel.
27-01-2007
oostenrijkse fashion nicht bruno vindt in `da ali g show`(the box) dat het tijd wordt dat de modewereld de maatschappelijke status krijgt die het verdient. oostenrijkse fashion nicht bruno vindt in `da ali g show`(the box) dat het tijd wordt dat de modewereld de maatschappelijke status krijgt die het verdient.
26-01-2007
john en trace proberen een nieuw standje uit. met de kleren aan, op het kleed in de woonkamer. `beter in bed`(rtl5) word je niet zomaar. john en trace proberen een nieuw standje uit. met de kleren aan, op het kleed in de woonkamer. `beter in bed`(rtl5) word je niet zomaar.
25-01-2007
leonardo di caprio is het amerikaanse antwoord op onze teun van der keuken. waar teun vecht voor slaafvrije chocolade, maakt leonardo zich sterk voor zuivere diamanten. beiden worden gedreven door een sympathieke mix van engagement en ijdelheid. leonardo di caprio is het amerikaanse antwoord op onze teun van der keuken. waar teun vecht voor slaafvrije chocolade, maakt leonardo zich sterk voor zuivere diamanten. beiden worden gedreven door een sympathieke mix van engagement en ijdelheid.
23-01-2007
"als u deze man ziet, waarschuw dan de politie. benader hem voorzichtig, in zijn eigen belang..." meest bizarre opsporingsbericht ooit: een brit met een gebroken nek loopt door amsterdam, maar weet zelf van niets. een verkeerde beweging kan fataal zijn... nu maar hopen dat ie hier is voor de coffeeshops en niet voor the red light district. "als u deze man ziet, waarschuw dan de politie. benader hem voorzichtig, in zijn eigen belang..." meest bizarre opsporingsbericht ooit: een brit met een gebroken nek loopt door amsterdam, maar weet zelf van niets. een verkeerde beweging kan fataal zijn... nu maar hopen dat ie hier is voor de coffeeshops en niet voor the red light district.
22-01-2007
"vroeger keken vpro-mensen op hem neer. nu waardeert iedereen hem ineens, ook vpro-mensen!" bij de uitreiking van de toon hermans award aan andre van duin, bleek dat fred oster nog steeds een zeer klassiek vijandbeeld aanhangt. "vroeger keken vpro-mensen op hem neer. nu waardeert iedereen hem ineens, ook vpro-mensen!" bij de uitreiking van de toon hermans award aan andre van duin, bleek dat fred oster nog steeds een zeer klassiek vijandbeeld aanhangt.
21-01-2007
zelfs voor wie al wist dat rijke mensen wereldvreemd zijn bevat `the survival of the richest`(rtl5) schokkende beelden. zeven rijkeluisjongeren zijn gekoppeld aan zeven armoedzaaiers en als team krijgen ze opdrachten. hele moeilijke opdrachten: zelf boodschappen doen bijvoorbeeld... of stofzuigen. zelfs voor wie al wist dat rijke mensen wereldvreemd zijn bevat `the survival of the richest`(rtl5) schokkende beelden. zeven rijkeluisjongeren zijn gekoppeld aan zeven armoedzaaiers en als team krijgen ze opdrachten. hele moeilijke opdrachten: zelf boodschappen doen bijvoorbeeld... of stofzuigen.
20-01-2007
"soms is het heel makkelijk om een vogel te herkennen. bijvoorbeeld: het zit in een boom en het piept. nou, dat is dus een boompieper!" dit programma is ook een makkie: het staat in de natuur en het heet nico. "natuurlijk nico"(ncrv)! "soms is het heel makkelijk om een vogel te herkennen. bijvoorbeeld: het zit in een boom en het piept. nou, dat is dus een boompieper!" dit programma is ook een makkie: het staat in de natuur en het heet nico. "natuurlijk nico"(ncrv)!
20-01-2007
ach ja, in elke familie is wel eens wat... ach ja, in elke familie is wel eens wat...
18-01-2007
"de stemming in deze hal was opperbest. het schijnt dat om 11 uur de eerste mensen al in slaap vielen" de thuisblijvers kregen weer eens ongelijk! "de stemming in deze hal was opperbest. het schijnt dat om 11 uur de eerste mensen al in slaap vielen" de thuisblijvers kregen weer eens ongelijk!
17-01-2007
als de titel `grumpy old women`(net5) ironisch bedoeld was, dan is de keuze voor sommige van de dames - zacht uitgedrukt - nogal ongelukkig. als de titel `grumpy old women`(net5) ironisch bedoeld was, dan is de keuze voor sommige van de dames - zacht uitgedrukt - nogal ongelukkig.
17-01-2007
dit is een windboer. zo heet dat, iemand met een windmolen(park) op zijn erf. ze komen veel voor in flevoland: veel wind daar namelijk, en veel boeren ook. dit is een windboer. zo heet dat, iemand met een windmolen(park) op zijn erf. ze komen veel voor in flevoland: veel wind daar namelijk, en veel boeren ook.
15-01-2007
`pauw & witteman`(vara/nps) kon inderdaad best nog wel een impuls gebruiken, maar dan net weer niet nog een koddig rubriekje. hoe dan ook, prettig dat ze er weer zijn. die jongens komen er wel. `pauw & witteman`(vara/nps) kon inderdaad best nog wel een impuls gebruiken, maar dan net weer niet nog een koddig rubriekje. hoe dan ook, prettig dat ze er weer zijn. die jongens komen er wel.
15-01-2007
"luister nou... van bommel in vorm, die maakt het nederlands elftal beter. zo simpel is het." mooi om bij 'studio voetbal'(nos) te zien hoeveel bert van marwijk houdt van voetballer mark van bommel. bijna meer nog dan van schoonzoon mark van bommel. "luister nou... van bommel in vorm, die maakt het nederlands elftal beter. zo simpel is het." mooi om bij 'studio voetbal'(nos) te zien hoeveel bert van marwijk houdt van voetballer mark van bommel. bijna meer nog dan van schoonzoon mark van bommel.
13-01-2007
het is zeer de vraag of andrew lloyd webber dit voor ogen had toen hij `jesus christ superstar` schreef, maar deze herodes zette toch maar mooi de studio van `una voce particolare`(ncrv) op zijn kop. in elk geval vanuit zijn perspectief. het is zeer de vraag of andrew lloyd webber dit voor ogen had toen hij `jesus christ superstar` schreef, maar deze herodes zette toch maar mooi de studio van `una voce particolare`(ncrv) op zijn kop. in elk geval vanuit zijn perspectief.
11-01-2007
mocht het u ontgaan zijn (misschien lag u in coma), de sterren zijn weer begonnen met schaatsen. hoewel schaatsen in sommige gevallen een groot woord is. net als sterren trouwens... mocht het u ontgaan zijn (misschien lag u in coma), de sterren zijn weer begonnen met schaatsen. hoewel schaatsen in sommige gevallen een groot woord is. net als sterren trouwens...
10-01-2007
hopelijk hebben de bewoners van `de gouden kooi`(tien) vanavond gekeken naar alle programma`s over het huwelijk van prinses margriet en haar pieter. heel hoopgevend, want pieter is - na 40 jaar gouden kooi - nu gelukkiger en geliefder dan ooit. volhouden dus, mensen! hopelijk hebben de bewoners van `de gouden kooi`(tien) vanavond gekeken naar alle programma`s over het huwelijk van prinses margriet en haar pieter. heel hoopgevend, want pieter is - na 40 jaar gouden kooi - nu gelukkiger en geliefder dan ooit. volhouden dus, mensen!
10-01-2007
dit is gewoon mensen psychisch kapot maken. dit is gewoon mensen psychisch kapot maken.
07-01-2007
de presentator van `dakar 2007`(rtl7) denkt bij noorwegen namelijk toch meer aan schaatsen eigenlijk... zo grappig! de presentator van `dakar 2007`(rtl7) denkt bij noorwegen namelijk toch meer aan schaatsen eigenlijk... zo grappig!
07-01-2007
"....godverdomme!!" het viel mee dit keer: burberry`s mag nog steeds niet en terreinwagens evenmin, maar... kerstverlichting weer wel. liften naar parijs hoeft niet meer, je met je vrouw terugtrekken in een hutje is genoeg. pfff... ` jammer... de stokoude john bardon (eastenders) en zijn tutor jocelyn brown hebben het strijdtoneel van `just the two of us`(bbc) moeten verlaten. morgen de finale! "....godverdomme!!" het viel mee dit keer: burberry`s mag nog steeds niet en terreinwagens evenmin, maar... kerstverlichting weer wel. liften naar parijs hoeft niet meer, je met je vrouw terugtrekken in een hutje is genoeg. pfff... ` jammer... de stokoude john bardon (eastenders) en zijn tutor jocelyn brown hebben het strijdtoneel van `just the two of us`(bbc) moeten verlaten. morgen de finale!
06-01-2007
"mijn eerste vrouw is nu 62..., die valt om 9 uur in slaap (met alle respect corrie!) maar deze is dan nog niet moe hoor!" ben cramer is nog elke dag blij met zijn jonge exemplaar. "mijn eerste vrouw is nu 62..., die valt om 9 uur in slaap (met alle respect corrie!) maar deze is dan nog niet moe hoor!" ben cramer is nog elke dag blij met zijn jonge exemplaar.
04-01-2007
"nu is het de beurt aan de agenten om een stopteken te negeren... met zijn vijven bovenop de verdachte zitten, tot hij bijna stikt, is hun manier om te zeggen: ... je bent er bij!" een nogal letterlijke aflevering van `de politie op je hielen`(rtl7) vanavond. "nu is het de beurt aan de agenten om een stopteken te negeren... met zijn vijven bovenop de verdachte zitten, tot hij bijna stikt, is hun manier om te zeggen: ... je bent er bij!" een nogal letterlijke aflevering van `de politie op je hielen`(rtl7) vanavond.
02-01-2007
in `there`s no business like showbusiness`(tien) zagen we hoe showbizzlegende jacques herb ondanks het enorme succes heel gewoon is gebleven, en bijvoorbeeld zelf het gras maait en het onkruid tussen de tegeltjes vandaan peutert. in zwarte zwemslip. dat dan weer wel. in `there`s no business like showbusiness`(tien) zagen we hoe showbizzlegende jacques herb ondanks het enorme succes heel gewoon is gebleven, en bijvoorbeeld zelf het gras maait en het onkruid tussen de tegeltjes vandaan peutert. in zwarte zwemslip. dat dan weer wel.
02-01-2007
"toen het nieuwe jaar toch begon, werden de demonstranten wat gewelddadig..." en zo stond direct na de jaarwisseling een groep woedende fransen klokken kapot te trappen. rare jongens die galliers! "toen het nieuwe jaar toch begon, werden de demonstranten wat gewelddadig..." en zo stond direct na de jaarwisseling een groep woedende fransen klokken kapot te trappen. rare jongens die galliers!
01-01-2007
kom maar op! de tv van willemijn wenst al haar trouwe bezoekers (en dat zijn er steeds meer... dank u, dank u!) voor het nieuwe jaar een goede gezondheid, veel liefde en alle geluk van de wereld. en blijf kijken... dan doen wij het ook. kom maar op! de tv van willemijn wenst al haar trouwe bezoekers (en dat zijn er steeds meer... dank u, dank u!) voor het nieuwe jaar een goede gezondheid, veel liefde en alle geluk van de wereld. en blijf kijken... dan doen wij het ook.
01-01-2007
na het zingen het jaar uit. da-haag 2006... na het zingen het jaar uit. da-haag 2006...
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn