de tv van willemijn


29-06-2007
"die acties voor verre landen... er wordt veel geld opgehaald, maar je hoort er nooit meer wat van!" mies weet precies hoe ze de kijkers van `boulevard`(rtl4) enthousiast moet maken voor de grote lingo bingoshow... echte vakvrouw! "die acties voor verre landen... er wordt veel geld opgehaald, maar je hoort er nooit meer wat van!" mies weet precies hoe ze de kijkers van `boulevard`(rtl4) enthousiast moet maken voor de grote lingo bingoshow... echte vakvrouw!
28-06-2007
steeds vaker hoor je (wannabe) cultfiguren beweren dat `de gouden kooi`(tien) geweldige televisie is. dat mag. we leven in een vrij land. steeds vaker hoor je (wannabe) cultfiguren beweren dat `de gouden kooi`(tien) geweldige televisie is. dat mag. we leven in een vrij land.
27-06-2007
"smurfenland?" het antwoord moest zijn "waar de smurfenhuisjes staan", maar cees veerman krijgt toch een pepertje. en zo werd het toch weer spannend in `wat heet`(vara)! "smurfenland?" het antwoord moest zijn "waar de smurfenhuisjes staan", maar cees veerman krijgt toch een pepertje. en zo werd het toch weer spannend in `wat heet`(vara)!
26-06-2007
en daar gaat jack, spijkerjack, op weg naar weer een nieuw prachtig avontuur. en daar gaat jack, spijkerjack, op weg naar weer een nieuw prachtig avontuur.
25-06-2007
"wie wil er in godsnaam met deze auto op televisie!!??" gijs en ruud van de wint vormen in `de garage`(vpro) met hun even botte als charmante commentaar, een grappige aanvulling op het aanstekelijke enthousiasme van presentator eric corton. (die door de broertjes overigens al wekenlang - om onduidelijke redenen - marcel wordt genoemd) "wie wil er in godsnaam met deze auto op televisie!!??" gijs en ruud van de wint vormen in `de garage`(vpro) met hun even botte als charmante commentaar, een grappige aanvulling op het aanstekelijke enthousiasme van presentator eric corton. (die door de broertjes overigens al wekenlang - om onduidelijke redenen - marcel wordt genoemd)
24-06-2007
"door het bakje heen zag ik dat het groeide. en toen ik het openmaakte... een wolkendek van schimmels, het stonk, het bewoog... ongelofelijk... " een thriller vanavond bij de `smaakpolitie'(sbs6). rob was er echt even stuk van. "door het bakje heen zag ik dat het groeide. en toen ik het openmaakte... een wolkendek van schimmels, het stonk, het bewoog... ongelofelijk... " een thriller vanavond bij de `smaakpolitie'(sbs6). rob was er echt even stuk van.
22-06-2007
`everywoman`(al jazeera) bewijst dat een vrouwenprogramma wel leuk, goed en journalistiek kan zijn. inderdaad: al jazeera. `everywoman`(al jazeera) bewijst dat een vrouwenprogramma wel leuk, goed en journalistiek kan zijn. inderdaad: al jazeera.
20-06-2007
de wetenschap dat leco zijn tanden heeft laten verlengen leidt enorm af van wat hij vertelt. hoe interessant ook... bijvoorbeeld over zelfbruiners, zoals vanavond bij `rtlboulevard`(rtl4). de wetenschap dat leco zijn tanden heeft laten verlengen leidt enorm af van wat hij vertelt. hoe interessant ook... bijvoorbeeld over zelfbruiners, zoals vanavond bij `rtlboulevard`(rtl4).
19-06-2007
is het succes `de rijdende rechter`(ncrv) naar het hoofd gestegen? zaagt meester frank visser stiekem aan de stoelpoten van rik felderhof...? is het succes `de rijdende rechter`(ncrv) naar het hoofd gestegen? zaagt meester frank visser stiekem aan de stoelpoten van rik felderhof...?
18-06-2007
in `nederland te koop`(kro) stuitte anita witzier op een doedelzak. een doedelzak! hi-la-risch...!! in `nederland te koop`(kro) stuitte anita witzier op een doedelzak. een doedelzak! hi-la-risch...!!
17-06-2007
"wat doe jij op zeven zeven zeven?" en dan moet u zeggen: "ik ga naar live earth!" want u bent hip. net als jp. "wat doe jij op zeven zeven zeven?" en dan moet u zeggen: "ik ga naar live earth!" want u bent hip. net als jp.
16-06-2007
jan keizer lijkt inderdaad erg aan stoppen toe. jan keizer lijkt inderdaad erg aan stoppen toe.
15-06-2007
de zomer staat weer voor de deur! `hart van nederland`(sbs6) meldde dat er dit jaar meer dan 15000 honden gedumpt zullen worden. en dat zijn dan alleen nog maar de honden... de zomer staat weer voor de deur! `hart van nederland`(sbs6) meldde dat er dit jaar meer dan 15000 honden gedumpt zullen worden. en dat zijn dan alleen nog maar de honden...
14-06-2007
waarom kunnen onze mythes niet gewoon met rust gelaten worden? ook door de mythes zelf... waarom kunnen onze mythes niet gewoon met rust gelaten worden? ook door de mythes zelf...
13-06-2007
wie meedeed aan `de nationale eurometer`(max) moest nog behoorlijk pittige vragen beantwoorden. wie meedeed aan `de nationale eurometer`(max) moest nog behoorlijk pittige vragen beantwoorden.
12-06-2007
joke bruijs vertelde in `vinger aan de pols`(avro) dat ze na haar werk het meeste van haar honden houdt. die voelen haar goed aan namelijk, en denken niet altijd meteen dat ze chagrijnig is. ze heeft ook een vriend trouwens. waarom wordt het, zodra willibrord frequin zijn mond opendoet, toch altijd meteen onsmakelijk? joke bruijs vertelde in `vinger aan de pols`(avro) dat ze na haar werk het meeste van haar honden houdt. die voelen haar goed aan namelijk, en denken niet altijd meteen dat ze chagrijnig is. ze heeft ook een vriend trouwens. waarom wordt het, zodra willibrord frequin zijn mond opendoet, toch altijd meteen onsmakelijk?
11-06-2007
hoewel wat knorrig vanwege het gebakkelei binnen zijn partij, zat henk vonhoff er vanavond in `nova`(nos/vara/nps) toch vooral weer heel goedgemutst bij. hoewel wat knorrig vanwege het gebakkelei binnen zijn partij, zat henk vonhoff er vanavond in `nova`(nos/vara/nps) toch vooral weer heel goedgemutst bij.
10-06-2007
wat is het toch oneerlijk verdeeld in het leven. de een staat jarenlang midden in de nacht met debielen te bellen, terwijl de ander het ene prime time programma na het andere presenteert. sneu. niet in de laatste plaats voor de kijker. wat is het toch oneerlijk verdeeld in het leven. de een staat jarenlang midden in de nacht met debielen te bellen, terwijl de ander het ene prime time programma na het andere presenteert. sneu. niet in de laatste plaats voor de kijker.
09-06-2007
afgaande op de rechtbanktekening in `shownieuws`(sbs) gaat het inderdaad niet best met paris hilton. afgaande op de rechtbanktekening in `shownieuws`(sbs) gaat het inderdaad niet best met paris hilton.
09-06-2007
`doe maar normaal`(bnn) is om te lachen en dus deed iedereen dat. in de studio. `doe maar normaal`(bnn) is om te lachen en dus deed iedereen dat. in de studio.
06-06-2007
wat zouden joop atsma, ab klink en jan peter balkenende van de `mis(s)verkiezing`(tros) hebben gevonden als deze door bnn was bedacht? wat zouden joop atsma, ab klink en jan peter balkenende van de `mis(s)verkiezing`(tros) hebben gevonden als deze door bnn was bedacht?
05-06-2007
"we houden bij de vvd allemaal van elkaar. en nu ga ik weer verder." niet te ver he, hans. "we houden bij de vvd allemaal van elkaar. en nu ga ik weer verder." niet te ver he, hans.
04-06-2007
gelukkig had bbc-worldservice na alle ophef ook weer eens wat gezelligs te melden vanuit nederland. gelukkig had bbc-worldservice na alle ophef ook weer eens wat gezelligs te melden vanuit nederland.
03-06-2007
de stromende regen tijdens de heiligverklaring van pater karel houben, vandaag in rome, mocht voor de meegereisde fans de pret niet drukken. alle zegen komt van boven! de stromende regen tijdens de heiligverklaring van pater karel houben, vandaag in rome, mocht voor de meegereisde fans de pret niet drukken. alle zegen komt van boven!
02-06-2007
als erik van muiswinkel - of all people - ineens staat te zwoegen en te zweten voor een tribune waar de lach maar niet van af wil rollen, zoals vanavond in `de zomer draait door`(vara), dan werkt het niet. punt. colums op tv, zullen we er nu voor eens en voor altijd mee ophouden? als erik van muiswinkel - of all people - ineens staat te zwoegen en te zweten voor een tribune waar de lach maar niet van af wil rollen, zoals vanavond in `de zomer draait door`(vara), dan werkt het niet. punt. colums op tv, zullen we er nu voor eens en voor altijd mee ophouden?
01-06-2007
televisie zoals we het veel te weinig zien: een machtig en prachtig massamedium. (www.donorregistratie.nl) televisie zoals we het veel te weinig zien: een machtig en prachtig massamedium. (www.donorregistratie.nl)
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • mei 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn