de tv van willemijn


28-02-2007
alle ophef over `op het tweede gezicht`(sbs6) blijkt achteraf totaal ongegrond. deze datingshow voor "bijzondere mensen" is zo braaf en saai, dat niemand er aanstoot aan kan nemen. behalve de trouwe sbs-kijker dan, die zal zich bekocht voelen. alle ophef over `op het tweede gezicht`(sbs6) blijkt achteraf totaal ongegrond. deze datingshow voor "bijzondere mensen" is zo braaf en saai, dat niemand er aanstoot aan kan nemen. behalve de trouwe sbs-kijker dan, die zal zich bekocht voelen.
26-02-2007
"there is always a shoe to like...!" fiona hering vertelt in `rtl boulevard` dat men altijd beleefd tegen elkaar is op de rode loper van de oscars. kwestie van wederzijds respect voor het maandenlange lijnen, stressen en botoxen. een collega-ster in een monsterlijke jurk? die complimenteer je gewoon met een accesoire! geen dodelijker opmerking dus dan: "nice bag!" of "lovely shoes..." "there is always a shoe to like...!" fiona hering vertelt in `rtl boulevard` dat men altijd beleefd tegen elkaar is op de rode loper van de oscars. kwestie van wederzijds respect voor het maandenlange lijnen, stressen en botoxen. een collega-ster in een monsterlijke jurk? die complimenteer je gewoon met een accesoire! geen dodelijker opmerking dus dan: "nice bag!" of "lovely shoes..."
26-02-2007
is de midlife-crisis van bram van splunteren nou voorbij of niet? het hangt er een beetje van af of hij zelf heeft gevraagd of hij `yo vpro raps` mocht presenteren, of dat het hem is aangeboden omdat er anders niemand was om het te doen. is de midlife-crisis van bram van splunteren nou voorbij of niet? het hangt er een beetje van af of hij zelf heeft gevraagd of hij `yo vpro raps` mocht presenteren, of dat het hem is aangeboden omdat er anders niemand was om het te doen.
25-02-2007
hij was maar een clown... maar nu is hij groot. in `netwerk`(nvrv) deze geweldige foto van joop van den ende, die in eerste instantie probeerde om als clown een carrierre in de showbizz op te bouwen. grappig! achteraf dan. hij was maar een clown... maar nu is hij groot. in `netwerk`(nvrv) deze geweldige foto van joop van den ende, die in eerste instantie probeerde om als clown een carrierre in de showbizz op te bouwen. grappig! achteraf dan.
23-02-2007
lichte paniek vanavond bij `pauw & witteman`(nps/vara) toen bleek dat niemand wist waar de aan- en uitknop van herman pleij precies zat. lichte paniek vanavond bij `pauw & witteman`(nps/vara) toen bleek dat niemand wist waar de aan- en uitknop van herman pleij precies zat.
22-02-2007
louis van gaal heeft er zin in! mooi (en ontroerend) om te zien hoe hij met verende tred en wapperende stropdas richting heren van de media huppelt, in dit geval toine van peperstraten en danny blind van `studio sport`(nos)! het zij hem van harte gegund. louis van gaal heeft er zin in! mooi (en ontroerend) om te zien hoe hij met verende tred en wapperende stropdas richting heren van de media huppelt, in dit geval toine van peperstraten en danny blind van `studio sport`(nos)! het zij hem van harte gegund.
21-02-2007
`love my way`(net5) is een hele fijne, mooie, ontroerende en romantische serie. en `eternal sunshine of the spotless mind`(canvas) wordt ook elke keer beter. `love my way`(net5) is een hele fijne, mooie, ontroerende en romantische serie. en `eternal sunshine of the spotless mind`(canvas) wordt ook elke keer beter.
20-02-2007
goeie vraag! jemig, wat een dombo zeg, tssss.... `america`s next topmodel`(rtl5) zit altijd boordevol nuttige tips en weetjes. het verbouwde joods historisch museum heeft een paar zeer interessante stukken in de collectie, zo was te zien in `het journaal`(nos). goeie vraag! jemig, wat een dombo zeg, tssss.... `america`s next topmodel`(rtl5) zit altijd boordevol nuttige tips en weetjes. het verbouwde joods historisch museum heeft een paar zeer interessante stukken in de collectie, zo was te zien in `het journaal`(nos).
19-02-2007
wat zullen de fred teevens van deze wereld tevreden en opgewonden hun bedje inrollen vanavond. onze gedachten zijn bij hun vrouwen... die in gedachten ongetwijfeld ook elders zijn. bij bram? wat zullen de fred teevens van deze wereld tevreden en opgewonden hun bedje inrollen vanavond. onze gedachten zijn bij hun vrouwen... die in gedachten ongetwijfeld ook elders zijn. bij bram?
18-02-2007
je vraagt je toch een beetje bezorgd af waar hij nu op zondag heen moet met zijn zak vol vuile was. columnist ronald plassterk verlaat `buitenhof`(nps/vara/vpro) om zijn vleugels uit te slaan in den haag. aan de redactie lag het niet, de vragen van 'de avond van het handboek voor de moderne vrouw`(nps) waren leuk. en soms leerzaam. maar twee uur was wel heel erg lang voor dit op zich aardige ideetje. maar misschien had je erbij moeten zijn, er werd althans heel wat afgegierd in de zaal. je vraagt je toch een beetje bezorgd af waar hij nu op zondag heen moet met zijn zak vol vuile was. columnist ronald plassterk verlaat `buitenhof`(nps/vara/vpro) om zijn vleugels uit te slaan in den haag. aan de redactie lag het niet, de vragen van 'de avond van het handboek voor de moderne vrouw`(nps) waren leuk. en soms leerzaam. maar twee uur was wel heel erg lang voor dit op zich aardige ideetje. maar misschien had je erbij moeten zijn, er werd althans heel wat afgegierd in de zaal.
17-02-2007
ok, 93 is een mooie leeftijd. maar toch..... ok, 93 is een mooie leeftijd. maar toch.....
17-02-2007
"ik ben een emotioneel wrak nu". in `adieu bzn`(tros) zien we basgitarist jan tuijp non-stop mokken en pruilen over het naderende einde van de volendamse groep. en dan gaat arme jan nog verhuizen ook (binnen volendam natuurlijk): "verhuizen is fysiek en geestelijk het zwaarste wat een mens kan meemaken in zijn leven." wij wensen jan sterkte. en zijn nieuwe buren ook... "ik ben een emotioneel wrak nu". in `adieu bzn`(tros) zien we basgitarist jan tuijp non-stop mokken en pruilen over het naderende einde van de volendamse groep. en dan gaat arme jan nog verhuizen ook (binnen volendam natuurlijk): "verhuizen is fysiek en geestelijk het zwaarste wat een mens kan meemaken in zijn leven." wij wensen jan sterkte. en zijn nieuwe buren ook...
16-02-2007
op animal planet was te zien hoe een amerikaanse dierenambulance uitrukte om poolshoogte te nemen bij een man die veel te veel konijnen hield in een veel te kleine tuin met veel te weinig hokken. voor de zekerheid werd de actie ook vanuit de lucht gevolgd door een cameraploeg in een helicopter. op animal planet was te zien hoe een amerikaanse dierenambulance uitrukte om poolshoogte te nemen bij een man die veel te veel konijnen hield in een veel te kleine tuin met veel te weinig hokken. voor de zekerheid werd de actie ook vanuit de lucht gevolgd door een cameraploeg in een helicopter.
14-02-2007
en dus werd het gezichtje aangepakt. en de rest van het hoofd, inclusief flaporen. en de borsten en de buik natuurlijk. en het gevoel van eigenwaarde, vooral het vertrouwen in mannen. want ze houden niet van halve maatregelen bij 'de zwaan: extreme makeover`(rtl5). en dus werd het gezichtje aangepakt. en de rest van het hoofd, inclusief flaporen. en de borsten en de buik natuurlijk. en het gevoel van eigenwaarde, vooral het vertrouwen in mannen. want ze houden niet van halve maatregelen bij 'de zwaan: extreme makeover`(rtl5).
13-02-2007
in `komt een man bij de dokter`(tien) levert een geslaagde mop 100 euro op, waarbij de lach van ab normaal de maatstaf is. de bestseller van kluun heeft de spin-off gekregen die het verdient. in `komt een man bij de dokter`(tien) levert een geslaagde mop 100 euro op, waarbij de lach van ab normaal de maatstaf is. de bestseller van kluun heeft de spin-off gekregen die het verdient.
12-02-2007
"smaakt het?" vraagt mijn vrouw. zeg ik: "waarom moet je nou weer ruzie zoeken?" flevoland doet ook aan carnaval. alaaf! "smaakt het?" vraagt mijn vrouw. zeg ik: "waarom moet je nou weer ruzie zoeken?" flevoland doet ook aan carnaval. alaaf!
11-02-2007
onze lieve heer heeft vreemde kostgangers.... maar gelukkig ook `helpdesk live`(eo)! onze lieve heer heeft vreemde kostgangers.... maar gelukkig ook `helpdesk live`(eo)!
11-02-2007
`anatomie voor beginners` heet de nieuwste wanhoopspoging van tien om spraakmakend te zijn. `anatomie voor beginners` heet de nieuwste wanhoopspoging van tien om spraakmakend te zijn.
08-02-2007
"een extreem rustige avondspits... je zou haast zeggen: was er maar elke dag weeralarm" het is te hopen voor weerman gerrit hiemstra dat zijn dienst er op zit voordat gerri eickhof weer terugkeert op de burelen van `het journaal`(nos)... "een extreem rustige avondspits... je zou haast zeggen: was er maar elke dag weeralarm" het is te hopen voor weerman gerrit hiemstra dat zijn dienst er op zit voordat gerri eickhof weer terugkeert op de burelen van `het journaal`(nos)...
07-02-2007
wouter bos begint in zijn nieuwe rol te groeien. a staatsman is born. wouter bos begint in zijn nieuwe rol te groeien. a staatsman is born.
07-02-2007
de hoofdmoot in het 'journaal op 3`(nos) was een item over een winkel waar je gratis chique kleding kunt lenen voor je sollicitatiegesprek. maar daarvoor kwam "eerst het andere nieuws in 60 seconden". een hele minuut over de overstromingen in indonesie, de kabinetsformatie en een dodelijke blunder van het amerikaanse leger...pffff! gelukkig stond er een lekkere beat onder. de hoofdmoot in het 'journaal op 3`(nos) was een item over een winkel waar je gratis chique kleding kunt lenen voor je sollicitatiegesprek. maar daarvoor kwam "eerst het andere nieuws in 60 seconden". een hele minuut over de overstromingen in indonesie, de kabinetsformatie en een dodelijke blunder van het amerikaanse leger...pffff! gelukkig stond er een lekkere beat onder.
06-02-2007
links is spek, en rechts bonen. of omgekeerd. links is spek, en rechts bonen. of omgekeerd.
04-02-2007
vol ongeloof staart henk jan smits met betraande ogen naar christian, die vanavond werd weggstemd uit `x-factor`(rtl4). want henk jan is dan wel een bikkel, maar hij heeft heus ook wel een hart. iedereen was er kapot van: de jury, wendy, de kandidaten die wel doorgaan... dit is voor niemand leuk. vol ongeloof staart henk jan smits met betraande ogen naar christian, die vanavond werd weggstemd uit `x-factor`(rtl4). want henk jan is dan wel een bikkel, maar hij heeft heus ook wel een hart. iedereen was er kapot van: de jury, wendy, de kandidaten die wel doorgaan... dit is voor niemand leuk.
04-02-2007
"de ganzen zijn ook in de war: de ene dag vliegen ze de ene kant op, de andere dag de andere..." gewone weerberichten bestaan niet meer, onheilstijdingen zijn het geworden. regen, wind, warmte, ganzen, alles wijst op het naderend einde der tijden. "de ganzen zijn ook in de war: de ene dag vliegen ze de ene kant op, de andere dag de andere..." gewone weerberichten bestaan niet meer, onheilstijdingen zijn het geworden. regen, wind, warmte, ganzen, alles wijst op het naderend einde der tijden.
01-02-2007
petra is nooit te beroerd om goed te doen en dus kwam ze naar het 'aids galadiner'. hartverwarmend! petra is nooit te beroerd om goed te doen en dus kwam ze naar het 'aids galadiner'. hartverwarmend!
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn