de tv van willemijn


31-03-2008
het heeft even geduurd, maar bij 'het gesprek' beseft men nu dan eindelijk dat het oog ook wat wil.
30-03-2008
de italiaanse bouwvakker begrijpt het niet. maar onze piet ziet, dankzij de italiaanse werklui, die zo hun eigen manier van slopen hebben, met de buitenmuur ook zijn 'italiaanse droom'(kro) in duigen vallen. "als het zo mot dan gaan ik naar huis..."
30-03-2008
"kvinnutgewoonieleukhier" de familie de leeuw uit dordrecht is nog maar net in mali geariveerd, en nu al is duidelijk dat dochter denevey het grootste probleem zal gaan worden tijdens hun drie weken 'groeten uit de rimboe'(sbs6). vergeleken met deze pruilende oorwurm zijn de hitte, het vuil, de vliegen en het vieze eten een feestje.
27-03-2008
en nu maar hopen dat geen nieuws inderdaad goed nieuws is.
25-03-2008
"recht op zijn kop raken, dat is het beste. dan kan je een dubbele take-out spelen op die twee gele." en zo zit je, met dank aan 'eurosport', ineens geboeid naar het wk curling voor dames te kijken. leuk.
24-03-2008
werkt deze man voor de koningin? bij de nederlandse bank? voor de geheime dienst? nee, hij ontwerpt de figuurtjes voor de kindersurprise eieren. de verzamelaars van deze onooglijke poppetjes zijn echter zo fanatiek, dat het, om zijn baan te behouden (en voor zijn eigen veiligheid...), beter is dat niet bekend wordt wie hij is. totale gekte in 'holland doc: een bitterzoete verleiding'(nps).
21-03-2008
zo, nu hebben we wel weer genoeg mattheus-passie gezien. je krijgt zowaar trek in een meubelboulevard...
20-03-2008
maar het ging steeds weer mis. en dus zit mary carey nu, samen met zeven andere sterren, in de kliniek van dr.drew, om af te kicken. of is het een laatste poging om in de picture te komen? hoe dan ook, 'celebrity rehab'(rtl5) is om te smullen.
20-03-2008
geen dutch bloggie kunst/cultuur voor de tv van willemijn... die ging naar 'moois' (www.mooismagazine.nl), dat ook nog tot beste weblog werd gekroond. gefeliciteerd!
18-03-2008
"ik ben lastig gevallen en bedreigd door aanhangers van de heer maurice de h." de klusjesman uit de deventer moordzaak deed bij 'pauw&witteman'(vara/nps) erg zijn best om keurig over te komen. hmmm... wat moeten we daar nu weer van denken?
17-03-2008
in 'hart van nederland'(sbs6) vertelt annette endeman van 'burger belang' in hellendoorn dat ze ziek wordt van de nieuwe raadszaal. reden waarom de zaal, die 27 miljoen kostte, nu al een jaar leegstaat. tijd voor annette om haar partij eens een andere naam te gaan geven?
16-03-2008
er werd een penispiercing gezet, dus was de cameraploeg van 'de spuiten en slikken test'(bnn) erbij. dat wil zeggen, de helft van de ploeg... de andere helft, de geluidsman namelijk, viel flauw.
15-03-2008
ja lieve mensen, en toen was er alweer een jaar voorbij! wat vliegt de tijd..., als je tv kijkt. (wist u al dat de tv van willemijn is genomineerd voor een dutch bloggie? categorie kunst & cultuur! http://www.dutchbloggies.nl/pivot/entry.php?id=291&w=2007_dutch_bloggies)
15-03-2008
de kijker die laat op de vrijdagavond nog tv wil kijken maar geen zin heeft in sex, kan gelukkig bij 'johannes b. kerner'(zdf) terecht voor lekker eten. slaap je ook prima op.
13-03-2008
volgens de platenmaatschappij kan je niet om 'goedemorgen nederland'(kro) heen. dus daar sta je dan als racoon, voor dag en dauw, in de keuken van sven kockelmann, die een slokje van zijn koffie neemt, en er eens lekker voor gaat zitten, je nieuwste megahit te performen.
11-03-2008
"zusje!" "zus.. zal je bedoelen" of hoe in een mini-dialoog een hele casus uit 'het familidiner'(eo) kort en bondig is samengevat.
10-03-2008
"bovendien was het de wens van de kijker dat de voetbalrechten terug zouden keren bij de nos" wat zijn het toch een schatten, daar bij de eredivisie cv! altijd eerst aan anderen denken... hoe dan ook, eind goed al goed.
09-03-2008
meteen over de grens dient zich het eerste probleem al aan: wel of geen melk in de espresso? je vraagt je af waarom piet en tonny zich in godsnaam hebben opgegeven voor 'de italiaanse droom'(kro). een goede reden om te gaan kijken, maar dat was de hele eerste aflevering eigenlijk wel.
08-03-2008
met hun deelname aan 'de 100: het huwelijk'(ncrv) willen andre en coos "een bijdrage leveren aan de multiculturele samenleving". we zijn benieuwd.
06-03-2008
linda genoot echt van haar optreden in 'tussen de oren'(net5). fijn om haar zo eh... ontspannen te zien.
05-03-2008
het is natuurlijk vreselijk dat beth holloway haar dochter heeft verloren, maar bij jensen'(rtl5) bleek dat ze er in elk geval wel drie geweldige vrienden voor heeft teruggekregen.
03-03-2008
toen tyra met deze kangoeroe aan de riem kwam melden dat de dames van 'america's next topmodel' (rtl4) naar australie mochten, barstte er een hysterisch gegil los. het fashion victim zelf behield zijn waardigheid.
02-03-2008
uit de boeiende documentaire 'sex met plastic'(sbs6) bleek dat mannen die liever poppen dan echte vrouwen houden, best aardig en welgemanierd kunnen zijn.
02-03-2008
"de film van geert wilders mag dan het nieuws van de week zijn, het is niet het gesprek van de dag." en wie heeft er dan gelijk: de man in de straat of de media? of zit er nog iets tussen onverschilligheid en hype in? misschien een niche waar 'het journaal'(nos) zich op zou kunnen richten.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn