de tv van willemijn


25-09-2006
hier in turkije kennen ze ook hun klassiekers. hier in turkije kennen ze ook hun klassiekers.
23-09-2006
even veer je op: monty python! maar helaas, het blijkt `braveheart`(rtl5) te zijn... van het ene op het andere moment verandert paul de leeuw in cees grimbergen, en `mooi!weerdeleeuw`(vara) in een `rondom tien` over breien. meesterlijke televisie! (ook objectief gezien). even veer je op: monty python! maar helaas, het blijkt `braveheart`(rtl5) te zijn... van het ene op het andere moment verandert paul de leeuw in cees grimbergen, en `mooi!weerdeleeuw`(vara) in een `rondom tien` over breien. meesterlijke televisie! (ook objectief gezien).
22-09-2006
in `gewoon jan smit`(tros) vertelt jan over zijn aandeel in het samenstellen van zijn c&a collectie: "als ik de kleren uitkies, dan kies ik natuurlijk liefst wat ik zelf leuk vind, maar ja, je moet ook aan de smaak van het grote publiek denken". heel goed jan, tijd om eens uit die niche te komen! in `gewoon jan smit`(tros) vertelt jan over zijn aandeel in het samenstellen van zijn c&a collectie: "als ik de kleren uitkies, dan kies ik natuurlijk liefst wat ik zelf leuk vind, maar ja, je moet ook aan de smaak van het grote publiek denken". heel goed jan, tijd om eens uit die niche te komen!
21-09-2006
vandaag was een dag van heel veel slachtoffers, echte en terechte, en... 1 held. vandaag was een dag van heel veel slachtoffers, echte en terechte, en... 1 held.
20-09-2006
"ik gaat achterstevoren de trap af. want als je altijd acrobaat bent geweest, dan krijg je rare knieen." `profiel: bassie en adriaan`(kro) had zeker zijn momenten, maar viel al met al toch een beetje tegen. maar dat kan ook te maken hebben gehad met de buitengewoon hoogespannen verwachtingen. vooruit, nog een mooie foto uit het familie-album (links bassie, rechts adriaan): ok, nog eentje dan. bassie past een nieuwe pruik. "ik gaat achterstevoren de trap af. want als je altijd acrobaat bent geweest, dan krijg je rare knieen." `profiel: bassie en adriaan`(kro) had zeker zijn momenten, maar viel al met al toch een beetje tegen. maar dat kan ook te maken hebben gehad met de buitengewoon hoogespannen verwachtingen. vooruit, nog een mooie foto uit het familie-album (links bassie, rechts adriaan): ok, nog eentje dan. bassie past een nieuwe pruik.
19-09-2006
"ik ben niet gehandicapt!" briest lucille werner in `het elfde uur`(eo). andries knevel is even in de war: "ehh... omdat je alles nog kan doen?" nee! lucille heeft gewoon een gruwelijke hekel aan het woord gehandicapt. omdat het zo'n grijs woord is, zo grauw, zo zonder uitstraling. zo helemaal niet sexy... bah! "ik ben niet gehandicapt!" briest lucille werner in `het elfde uur`(eo). andries knevel is even in de war: "ehh... omdat je alles nog kan doen?" nee! lucille heeft gewoon een gruwelijke hekel aan het woord gehandicapt. omdat het zo'n grijs woord is, zo grauw, zo zonder uitstraling. zo helemaal niet sexy... bah!
18-09-2006
je zapt langs `nps dans` en denkt: "waar zit ik nou naar te kijken?" gelukkig biedt teletekst uitkomst. het betreft hier `...een dansfilm voor poezie en passie, directe fiscaliteit en wonderlijke symboliek`. je zapt langs `nps dans` en denkt: "waar zit ik nou naar te kijken?" gelukkig biedt teletekst uitkomst. het betreft hier `...een dansfilm voor poezie en passie, directe fiscaliteit en wonderlijke symboliek`.
17-09-2006
16-09-2006
benedictus xvi zit nu zenuwachtig zijn cao door te bladeren om uit te vinden of dat zomaar kan... 20 meter gouden plaat, allemaal van de "erfolgreichste schlagerband aller zeiten". bij `das herbstfest der volksmusik`(ard) werden de flippers daarvoor in het zonnetje gezet. en terecht. rechts een flipper. benedictus xvi zit nu zenuwachtig zijn cao door te bladeren om uit te vinden of dat zomaar kan... 20 meter gouden plaat, allemaal van de "erfolgreichste schlagerband aller zeiten". bij `das herbstfest der volksmusik`(ard) werden de flippers daarvoor in het zonnetje gezet. en terecht. rechts een flipper.
14-09-2006
"een beetje tandpasta erop en de volgende dag is de pukkel verdwenen.." dat zijn nog eens beautytips waar je wat aan hebt. "een beetje tandpasta erop en de volgende dag is de pukkel verdwenen.." dat zijn nog eens beautytips waar je wat aan hebt.
13-09-2006
"koowla? waarrom drrink je nouw zoveejl koowla? waarrom neejm je geejn lijt koowla?" vanavond bij `je echte leeftijd`(sbs6) het debuut van sonja bakker op de nederlandse tv. ze zag er niet best uit, een beetje ondervoed, een beetje als een olsen twin. maar dan wel een c1000 variant, zonder fratsen. "koowla? waarrom drrink je nouw zoveejl koowla? waarrom neejm je geejn lijt koowla?" vanavond bij `je echte leeftijd`(sbs6) het debuut van sonja bakker op de nederlandse tv. ze zag er niet best uit, een beetje ondervoed, een beetje als een olsen twin. maar dan wel een c1000 variant, zonder fratsen.
12-09-2006
deelname aan `in voor en tegenspoed`(eo) heeft hun huwelijk niet kunnen redden, en dus nemen ze voor de camera afscheid van elkaar. eric leest van een briefje. hij beseft dat hij monique los moet laten en hij heeft spijt van zijn aandeel "in dit geheel". hij barst af en toe in hevig snikken uit. op zijn t-shirt staat een optimistische verwijzing naar hun gezamenlijke toekomst: `friendship is freedom`. we helpen het ze hopen. deelname aan `in voor en tegenspoed`(eo) heeft hun huwelijk niet kunnen redden, en dus nemen ze voor de camera afscheid van elkaar. eric leest van een briefje. hij beseft dat hij monique los moet laten en hij heeft spijt van zijn aandeel "in dit geheel". hij barst af en toe in hevig snikken uit. op zijn t-shirt staat een optimistische verwijzing naar hun gezamenlijke toekomst: `friendship is freedom`. we helpen het ze hopen.
11-09-2006
`hollands next topmodel`(rtl5) is niet om aan te zien, zo slecht, en erger nog, saai! dit coach-achtige wezen kraamt steeds teksten uit als: "supermodel zijn is ook topsport zal ik maar zeggen..." gelukkig was er `jensen`(rtl7) met `hollands next senior model`, waarin deze week trea en miep het tegen elkaar opnamen in uiteenlopende bejaardendisciplines. zo moesten zij o.a. proberen iets te ruilen zonder bon, en vragen beantwoorden als: "wanneer zonk de titanic?" en "hoe laat gaat de hema open?" `hollands next topmodel`(rtl5) is niet om aan te zien, zo slecht, en erger nog, saai! dit coach-achtige wezen kraamt steeds teksten uit als: "supermodel zijn is ook topsport zal ik maar zeggen..." gelukkig was er `jensen`(rtl7) met `hollands next senior model`, waarin deze week trea en miep het tegen elkaar opnamen in uiteenlopende bejaardendisciplines. zo moesten zij o.a. proberen iets te ruilen zonder bon, en vragen beantwoorden als: "wanneer zonk de titanic?" en "hoe laat gaat de hema open?"
10-09-2006
"jan willem, je hebt 82 brieven gekregen, dat zijn er drie te weinig... je zit dus niet in het programma! " denkt u er het kittige stemmetje en het frisse meisjesgezichtje van yvon jaspers bij, en u heeft de toon te pakken van de eerste aflevering van `boer zoekt vrouw`(kro). "jan willem, je hebt 82 brieven gekregen, dat zijn er drie te weinig... je zit dus niet in het programma! " denkt u er het kittige stemmetje en het frisse meisjesgezichtje van yvon jaspers bij, en u heeft de toon te pakken van de eerste aflevering van `boer zoekt vrouw`(kro).
09-09-2006
"oh mijn god, wat ziet dat er allemaal lekker uit" "help, het water loopt me in de mond...!" in de eerste aflevering van`felderhof villa versa`(ncrv) logeerde villa bij jeroen krabbe, die in de kaaswinkel zowaar even vergat te acteren. "oh mijn god, wat ziet dat er allemaal lekker uit" "help, het water loopt me in de mond...!" in de eerste aflevering van`felderhof villa versa`(ncrv) logeerde villa bij jeroen krabbe, die in de kaaswinkel zowaar even vergat te acteren.
08-09-2006
soms valt het niet mee om `de vrouw van` te zijn. bijvoorbeeld als je, op de tribune van `sterren dansen op het ijs` (sbs6), terugdenkt aan de tijd dat je getrouwd was met een politieman, en je nog gewoon mevrouw wilting werd genoemd. soms valt het niet mee om `de vrouw van` te zijn. bijvoorbeeld als je, op de tribune van `sterren dansen op het ijs` (sbs6), terugdenkt aan de tijd dat je getrouwd was met een politieman, en je nog gewoon mevrouw wilting werd genoemd.
07-09-2006
soms moet je een film opnieuw kijken, met andere ogen. morgen weer tv... want het leven gaat door. soms moet je een film opnieuw kijken, met andere ogen. morgen weer tv... want het leven gaat door.
06-09-2006
het thema van deze tv-avond was `interieur en relatie`. natascha kampusch vertelde over haar gijzeling, waarbij het vooral ging over de kamer waarin ze acht jaar lang was vastgehouden en de wonderlijke band die ze had gekregen met haar ontvoerder. martijn krabbe keerde voor `in holland staat een huis'(rtl) terug naar dit stel om te horen hoe leuk deelname aan het programma voor ze was geweest. helaas bleek het stel inmiddels gescheiden. desondanks waren ze niet te beroerd om te verklaren dat ze heel blij waren met de metamorfose. het thema van deze tv-avond was `interieur en relatie`. natascha kampusch vertelde over haar gijzeling, waarbij het vooral ging over de kamer waarin ze acht jaar lang was vastgehouden en de wonderlijke band die ze had gekregen met haar ontvoerder. martijn krabbe keerde voor `in holland staat een huis'(rtl) terug naar dit stel om te horen hoe leuk deelname aan het programma voor ze was geweest. helaas bleek het stel inmiddels gescheiden. desondanks waren ze niet te beroerd om te verklaren dat ze heel blij waren met de metamorfose.
05-09-2006
er komt een geluid uit dat in de verte doet denken aan bart chabot en sjef van oekel. maar dan heb je het ook wel gehad, qua opbouwende kritiek op`de staat van verwarring`(vpro). er komt een geluid uit dat in de verte doet denken aan bart chabot en sjef van oekel. maar dan heb je het ook wel gehad, qua opbouwende kritiek op`de staat van verwarring`(vpro).
04-09-2006
in de eerste uitzending van`pauw & witteman`(vara) zat, naast politicus wouter bos en priester antoine bodard, ook juriste mariska hulscher die zich grote zorgen maakt over de uitholling van de persvrijheid in nederland. in de eerste uitzending van`pauw & witteman`(vara) zat, naast politicus wouter bos en priester antoine bodard, ook juriste mariska hulscher die zich grote zorgen maakt over de uitholling van de persvrijheid in nederland.
04-09-2006
"als mensen niet naar me luisteren, vind ik dat dom" o jee... wat zou zomergast henk jan smits vinden van mensen die niet naar hem (zijn blijven) kijken? "als mensen niet naar me luisteren, vind ik dat dom" o jee... wat zou zomergast henk jan smits vinden van mensen die niet naar hem (zijn blijven) kijken?
03-09-2006
tijdens de `televisienacht van de poezie`(vpro) las deze duitse (niet dode) dichter zijn boodschappenlijstje voor. tijdens de `televisienacht van de poezie`(vpro) las deze duitse (niet dode) dichter zijn boodschappenlijstje voor.
03-09-2006
het ergste is dat je je er toch altijd weer op had verheugd. het ergste is dat je je er toch altijd weer op had verheugd.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn