de tv van willemijn


29-02-2008
tsss.... vanavond was de allerlaatste aflevering van '4 in het land'(rtl4). net goed. tsss.... vanavond was de allerlaatste aflevering van '4 in het land'(rtl4). net goed.
28-02-2008
"hello, goeie moggel, how are you?" in 'shownieuws'(sbs6) beelden van albert west en zijn nieuwste clip. albert heeft bedacht een graantje mee te gaan pikken van het succes van de kpn-campagne. goeie mongool, die albert. "hello, goeie moggel, how are you?" in 'shownieuws'(sbs6) beelden van albert west en zijn nieuwste clip. albert heeft bedacht een graantje mee te gaan pikken van het succes van de kpn-campagne. goeie mongool, die albert.
28-02-2008
"ik ben zo blij, ik ben zo blij, dat ik ben gered! 't is je van het, van a tot z, ik ben gered, gered, gered, gered, gered..." sterke teksten in 'elly en de wiebelwagen'(eo), en geweldig gezongen! "ik ben zo blij, ik ben zo blij, dat ik ben gered! 't is je van het, van a tot z, ik ben gered, gered, gered, gered, gered..." sterke teksten in 'elly en de wiebelwagen'(eo), en geweldig gezongen!
27-02-2008
"en het leuke is, ze heeft 4 of 5 familieleden die ook zo dik zijn... dus we gaan een hele serie maken!" reinout oerlemans moet hartelijk lachen, als bij 'de wereld draait door'(vara) een paar lullige en pijnlijke fragmenten worden vertoond uit een door hem geproduceerde shock doc over een extreem dikke vrouw die vecht voor haar leven. dat deze vrouw tijdens de opnamen overleed en twee jonge dochtertjes achterliet, ach... "en het leuke is, ze heeft 4 of 5 familieleden die ook zo dik zijn... dus we gaan een hele serie maken!" reinout oerlemans moet hartelijk lachen, als bij 'de wereld draait door'(vara) een paar lullige en pijnlijke fragmenten worden vertoond uit een door hem geproduceerde shock doc over een extreem dikke vrouw die vecht voor haar leven. dat deze vrouw tijdens de opnamen overleed en twee jonge dochtertjes achterliet, ach...
25-02-2008
"wat andere mensen ervan zeggen maakt niet uit... want je bent prachtig" daar waar de eo steeds meer opschuift richting bnn, doet bnn precies het omgekeerde. zo predikt 'say no to the knife'' (bnn) dat je geen hekel aan je eigen uiterlijk mag hebben. en dat als je maar lang genoeg tegen iemand roept dat zijn lelijkheid is ingebeeld, het vanzelf overgaat. inderdaad, een wonderbaarlijke genezing. "wat andere mensen ervan zeggen maakt niet uit... want je bent prachtig" daar waar de eo steeds meer opschuift richting bnn, doet bnn precies het omgekeerde. zo predikt 'say no to the knife'' (bnn) dat je geen hekel aan je eigen uiterlijk mag hebben. en dat als je maar lang genoeg tegen iemand roept dat zijn lelijkheid is ingebeeld, het vanzelf overgaat. inderdaad, een wonderbaarlijke genezing.
24-02-2008
"wesdehnou?" "getver, alweer olijven..." de romantische stedentrips in 'boer zoekt vrouw'(kro) kenden ook een aantal culinaire uitdagingen. "wesdehnou?" "getver, alweer olijven..." de romantische stedentrips in 'boer zoekt vrouw'(kro) kenden ook een aantal culinaire uitdagingen.
22-02-2008
1500 km door botswana is best indrukwekkend, maar nu moeten de heren van 'top gear'(veronica) over een tijdje eens proberen om in deze auto's het centrum van amsterdam te bereiken. 1500 km door botswana is best indrukwekkend, maar nu moeten de heren van 'top gear'(veronica) over een tijdje eens proberen om in deze auto's het centrum van amsterdam te bereiken.
21-02-2008
bij 'nova college tour'(nps) vertelde madeleine albright zonder enige schroom - en met humor - hoe ze had genoten van alle privileges die bij haar positie hoorden. vooral de macht was goed bevallen. maak die vrouw onmiddellijk baas van de wereld! bij 'nova college tour'(nps) vertelde madeleine albright zonder enige schroom - en met humor - hoe ze had genoten van alle privileges die bij haar positie hoorden. vooral de macht was goed bevallen. maak die vrouw onmiddellijk baas van de wereld!
20-02-2008
zelfs de doorgewinterde partyplanner kijkt nu even moeilijk. de eerste eis van dit steenrijke wicht in 'my super sweet sixteen'(mtv) is namelijk dat de drukke straat waaraan zij haar 16e verjaardag gaat vieren, wordt afgesloten op het moment dat zij aan komt rijden... lastig voor de beste man, het woordje 'nee' kent ze namelijk niet. zelfs de doorgewinterde partyplanner kijkt nu even moeilijk. de eerste eis van dit steenrijke wicht in 'my super sweet sixteen'(mtv) is namelijk dat de drukke straat waaraan zij haar 16e verjaardag gaat vieren, wordt afgesloten op het moment dat zij aan komt rijden... lastig voor de beste man, het woordje 'nee' kent ze namelijk niet.
19-02-2008
als iemand je op je linkerwang slaat, moet je hem je rechter toekeren, dat is bekend. maar wat als lulu wang zich tegen je keert...? mag je haar dan slaan? erik van muiswinkel heeft het zich vanavond bij 'pauw&witteman'(vara) ongetwijfeld even afgevraagd. als iemand je op je linkerwang slaat, moet je hem je rechter toekeren, dat is bekend. maar wat als lulu wang zich tegen je keert...? mag je haar dan slaan? erik van muiswinkel heeft het zich vanavond bij 'pauw&witteman'(vara) ongetwijfeld even afgevraagd.
18-02-2008
arme lakiska. wordt ze via 'janice dickinson modeling agency'(rtl5) ook eens ingehuurd voor een fotoshoot, komt la janice herself mee! om het 19-jarige model vervolgens non stop uit te foeteren. gelukkig heeft lakiska niet alleen een prachtige, maar ook een dikke huid. arme lakiska. wordt ze via 'janice dickinson modeling agency'(rtl5) ook eens ingehuurd voor een fotoshoot, komt la janice herself mee! om het 19-jarige model vervolgens non stop uit te foeteren. gelukkig heeft lakiska niet alleen een prachtige, maar ook een dikke huid.
17-02-2008
john jokke. met dank aan hugo borst in 'studio voetbal'(nos). john jokke. met dank aan hugo borst in 'studio voetbal'(nos).
16-02-2008
"ik vind dat ze allemaal wel een beetje gelijk hebben" emir, die onlangs werd neergestoken door een leeftijdgenoot, werd aan het eind van 'rondom 10'(ncrv) gevraagd of hij nog wat wilde toevoegen aan wat er zoal was gezegd over geweld onder jongeren. dat werd een heel klein lichtpuntje aan het eind van een tamelijk deprimerende uitzending. "ik vind dat ze allemaal wel een beetje gelijk hebben" emir, die onlangs werd neergestoken door een leeftijdgenoot, werd aan het eind van 'rondom 10'(ncrv) gevraagd of hij nog wat wilde toevoegen aan wat er zoal was gezegd over geweld onder jongeren. dat werd een heel klein lichtpuntje aan het eind van een tamelijk deprimerende uitzending.
16-02-2008
na het zien van het promotiefilmpje van de pvv (zendtijd voor politieke partijen) blijft toch vooral het beeld hangen van een voorman met een iets te grote broek aan. na het zien van het promotiefilmpje van de pvv (zendtijd voor politieke partijen) blijft toch vooral het beeld hangen van een voorman met een iets te grote broek aan.
15-02-2008
arme marisa miller! dat ze de kost moet verdienen als badpakkenmodel is al heel vervelend, maar nu staat ze ook nog eens op de cover van de jaarlijkse badpakkenspecial van sports illustrated... arme marisa miller! dat ze de kost moet verdienen als badpakkenmodel is al heel vervelend, maar nu staat ze ook nog eens op de cover van de jaarlijkse badpakkenspecial van sports illustrated...
13-02-2008
"heerlijk! alsof je voor de tv zit..." amsterdam overweegt om oude auto's te gaan weren uit de binnenstad. liefhebbers zijn bezorgd en hielden in 'een vandaag'(tros/avro) een warm pleidooi voor hun trendy karretje. met wisselend sterke argumenten. "heerlijk! alsof je voor de tv zit..." amsterdam overweegt om oude auto's te gaan weren uit de binnenstad. liefhebbers zijn bezorgd en hielden in 'een vandaag'(tros/avro) een warm pleidooi voor hun trendy karretje. met wisselend sterke argumenten.
12-02-2008
hebben uw kinderen al aangekondigd dat ze dit jaar zonder u op vakantie willen? en hebben ze het goed onderbouwd? hebben uw kinderen al aangekondigd dat ze dit jaar zonder u op vakantie willen? en hebben ze het goed onderbouwd?
10-02-2008
historisch hilarische televisie vanavond bij 'mooi!weerdeleeuw'(vara). met dank aan louis uit tilburg. en paul uit blaricum. "in de regels staat dat je 15 jaar of ouder moet zijn om te mogen spelen!" waarom mocht willem van hanegem dan zijn speler van 15 (en een half ) jaar niet opstellen? hij begreep er niets van! en wij ook niet. totdat bij 'voetbal insite'(rtl4) het reglement in beeld verscheen. is willem nou zo dom, of...? historisch hilarische televisie vanavond bij 'mooi!weerdeleeuw'(vara). met dank aan louis uit tilburg. en paul uit blaricum. "in de regels staat dat je 15 jaar of ouder moet zijn om te mogen spelen!" waarom mocht willem van hanegem dan zijn speler van 15 (en een half ) jaar niet opstellen? hij begreep er niets van! en wij ook niet. totdat bij 'voetbal insite'(rtl4) het reglement in beeld verscheen. is willem nou zo dom, of...?
10-02-2008
in het programma 'senseless'(mtv) mogen de kandidaten bij het zoeken naar een leuke date al hun zintuigen gebruiken, behalve... hun ogen. dus dat is voelen, ruiken, horen en proeven geblazen. date smakelijk! in het programma 'senseless'(mtv) mogen de kandidaten bij het zoeken naar een leuke date al hun zintuigen gebruiken, behalve... hun ogen. dus dat is voelen, ruiken, horen en proeven geblazen. date smakelijk!
08-02-2008
toch best stoer... toch best stoer...
07-02-2008
"de dakopbouw staat in de steigers. letterlijk en figuurlijk." goed nieuws: john de wolf is terug! en wel als presentator van het programma 'wonen met john'(rnn7). slecht nieuws: er is geen bal aan. letterlijk en figuurlijk. "de dakopbouw staat in de steigers. letterlijk en figuurlijk." goed nieuws: john de wolf is terug! en wel als presentator van het programma 'wonen met john'(rnn7). slecht nieuws: er is geen bal aan. letterlijk en figuurlijk.
06-02-2008
"we could have played better" er kan geen lachje af bij steve gerrard en wayne rooney na de 2-1 van engeland tegen zwitserland. begrijpelijk, want zo'n winst maakt het alleen maar nog pijnlijker dat je niet meedoet aan het ek. "we could have played better" er kan geen lachje af bij steve gerrard en wayne rooney na de 2-1 van engeland tegen zwitserland. begrijpelijk, want zo'n winst maakt het alleen maar nog pijnlijker dat je niet meedoet aan het ek.
05-02-2008
"moslim." de vraag was of geloof en politiek samengingen. maar jalal was zo zenuwachtig voor zijn optreden in 'helpdesk live'(eo), dat hij dat niet hoorde en gewoon antwoord gaf op de vraag die hij verwachtte. "moslim." de vraag was of geloof en politiek samengingen. maar jalal was zo zenuwachtig voor zijn optreden in 'helpdesk live'(eo), dat hij dat niet hoorde en gewoon antwoord gaf op de vraag die hij verwachtte.
04-02-2008
"ik zag het als mijn plicht" patrick van der eem vertelt bij 'pauw & witteman'(vara) dat hij joran van der sloot in de val lokte voor de goede zaak: voor aruba, voor beth, voor amerika... en je wilt hem nog geloven ook, in deze heerlijke roes van goed en fout. "ik zag het als mijn plicht" patrick van der eem vertelt bij 'pauw & witteman'(vara) dat hij joran van der sloot in de val lokte voor de goede zaak: voor aruba, voor beth, voor amerika... en je wilt hem nog geloven ook, in deze heerlijke roes van goed en fout.
04-02-2008
'peter r. de vries'(sbs6): a man on a mission... (denkt u nou ook dat joran die nacht door zijn vader is geholpen? en dat peter r. dat ook denkt?) 'peter r. de vries'(sbs6): a man on a mission... (denkt u nou ook dat joran die nacht door zijn vader is geholpen? en dat peter r. dat ook denkt?)
03-02-2008
"we kunnen ons nog verbeteren". aldus de altijd nuchtere klaas jan huntelaar in 'de wedstrijden'(rtl4). en hij heeft gelijk, want met 3-0 winnen van feyenoord zegt natuurlijk niks. "we kunnen ons nog verbeteren". aldus de altijd nuchtere klaas jan huntelaar in 'de wedstrijden'(rtl4). en hij heeft gelijk, want met 3-0 winnen van feyenoord zegt natuurlijk niks.
03-02-2008
"als we ons eigen niveau halen, moeten we van iedereen kunnen winnen" roy makaay blijkt in 'studio sport'(nos) aan de vooravond van ajax-feyenoord behoorlijk optimistisch. op zich wel te begrijpen, want het huidige ajax is te kloppen. zelfs door feyenoord. nu of nooit roy! "als we ons eigen niveau halen, moeten we van iedereen kunnen winnen" roy makaay blijkt in 'studio sport'(nos) aan de vooravond van ajax-feyenoord behoorlijk optimistisch. op zich wel te begrijpen, want het huidige ajax is te kloppen. zelfs door feyenoord. nu of nooit roy!
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn