de tv van willemijn


31-05-2005
op rtl4 was vanavond gelukkig gewoon `staatsloterij live` te zien. een laatste fort dat stand heeft weten te houden tegen de media-indringer die europese-grondwet-referendum heet. een oase van puur amusement: gewoon gezelligheid met carlo boszhard, chantal jansen en hans klok. leve de commerciele omroep!! op rtl4 was vanavond gelukkig gewoon `staatsloterij live` te zien. een laatste fort dat stand heeft weten te houden tegen de media-indringer die europese-grondwet-referendum heet. een oase van puur amusement: gewoon gezelligheid met carlo boszhard, chantal jansen en hans klok. leve de commerciele omroep!!
30-05-2005
het referendum `staat op de agenda`, in elk geval bij de publieke omroep. het referendum `staat op de agenda`, in elk geval bij de publieke omroep.
30-05-2005
blijmoedig als altijd stapt cor bakker de griekse zee in om te zoeken naar schildpadeieren. blijmoedig als altijd stapt cor bakker de griekse zee in om te zoeken naar schildpadeieren.
30-05-2005
maandagavond 30 mei om 20.30 uur op nederland 3: 'in heel europa...!' gepresenteerd door astrid joosten en frenk van der linden. maandagavond 30 mei om 20.30 uur op nederland 3: 'in heel europa...!' gepresenteerd door astrid joosten en frenk van der linden.
28-05-2005
oud politiewoordvoerder klaas wilting heeft op flevo tv (alweer een paar jaar) een eigen tv-programma, `de 12e provincie`, waarin hij hij met bekende nederlanders een dag lang door flevoland toert. vanavond was in een promo te zien dat klaas (2e van links) volgende week vader abraham (2e van rechts) te gast heeft. en natuurlijk gaan ze samen ook naar een klein cafe aan de haven! oud politiewoordvoerder klaas wilting heeft op flevo tv (alweer een paar jaar) een eigen tv-programma, `de 12e provincie`, waarin hij hij met bekende nederlanders een dag lang door flevoland toert. vanavond was in een promo te zien dat klaas (2e van links) volgende week vader abraham (2e van rechts) te gast heeft. en natuurlijk gaan ze samen ook naar een klein cafe aan de haven!
27-05-2005
de eerste vraag van harry van bommel aan reinout oerlemans: "wordt dit programma soms betaald door buitenlandse zaken? ik zag namelijk de woordvoerder net achter de schermen rondlopen". waarop arnie niet anders kon dan beamen dat de regering inderdaad meebetaalde, maar dat het echt een objectief programma zou worden. maar de stemming was verpest. en het opzetje ook. de eerste vraag van harry van bommel aan reinout oerlemans: "wordt dit programma soms betaald door buitenlandse zaken? ik zag namelijk de woordvoerder net achter de schermen rondlopen". waarop arnie niet anders kon dan beamen dat de regering inderdaad meebetaalde, maar dat het echt een objectief programma zou worden. maar de stemming was verpest. en het opzetje ook.
27-05-2005
en dan heeft u nog niet eens de achterkant gezien... en dan heeft u nog niet eens de achterkant gezien...
26-05-2005
ach ja...chriet titulaer! ooit was hij dag en nacht op tv om over de toekomst te praten, tegenwoordig wordt hij nog af en toe uitgenodigd om over vroeger te vertellen. tip: zijn biografie (`mijn biografie`) ach ja...chriet titulaer! ooit was hij dag en nacht op tv om over de toekomst te praten, tegenwoordig wordt hij nog af en toe uitgenodigd om over vroeger te vertellen. tip: zijn biografie (`mijn biografie`)
26-05-2005
het is toch jammer dat jack van gelder niet naar `tien` gaat. john de mol kan nog heel goed wat leuk cabaret gebruiken. het is toch jammer dat jack van gelder niet naar `tien` gaat. john de mol kan nog heel goed wat leuk cabaret gebruiken.
25-05-2005
the pride of merseyside! (http://www.liverpoolfc.co.uk/news/drilldown/N148934050525-2232.htm) the pride of merseyside! (http://www.liverpoolfc.co.uk/news/drilldown/N148934050525-2232.htm)
24-05-2005
deze jongen is ervan overtuigd dat hij twee horentjes op zijn voorhoofd heeft zitten, en om die kwijt te raken heeft hij de hulp van een chirurg ingeroepen. de arts heeft slecht nieuws voor hem: zijn bot is te dun om af te schaven (4 mm), dus dat kan niet. maar hij heeft ook goed nieuws, want "er kan altijd wel iets gedaan worden!" en dus zal de arts een spier uitrekken en wat vet verplaatsen. de patient is immers koning. deze jongen is ervan overtuigd dat hij twee horentjes op zijn voorhoofd heeft zitten, en om die kwijt te raken heeft hij de hulp van een chirurg ingeroepen. de arts heeft slecht nieuws voor hem: zijn bot is te dun om af te schaven (4 mm), dus dat kan niet. maar hij heeft ook goed nieuws, want "er kan altijd wel iets gedaan worden!" en dus zal de arts een spier uitrekken en wat vet verplaatsen. de patient is immers koning.
23-05-2005
terwijl ruud gullit vertelt dat hij niet is ontslagen bij feyenoord, maar zelf ontslag heeft genomen, voelt hij bezorgd of zijn neus niet groeit. terwijl ruud gullit vertelt dat hij niet is ontslagen bij feyenoord, maar zelf ontslag heeft genomen, voelt hij bezorgd of zijn neus niet groeit.
22-05-2005
vanavond voor het laatst bij `studio sport`, na ruim 45 jaar, de samenvattingen van het betaalde voetbal. toch raar. vanavond voor het laatst bij `studio sport`, na ruim 45 jaar, de samenvattingen van het betaalde voetbal. toch raar.
22-05-2005
1. griekenland 2. malta en the twelve points go to...... cornald maas! die lekker ontspannen (nederland deed toch niet mee) en buitengewoon geestig verslag deed van de puntentelling. en daarbij lekker eigenwijs bleef herhalen dat er "toch ook heel veel ballads in de top tien zaten...". 1. griekenland 2. malta en the twelve points go to...... cornald maas! die lekker ontspannen (nederland deed toch niet mee) en buitengewoon geestig verslag deed van de puntentelling. en daarbij lekker eigenwijs bleef herhalen dat er "toch ook heel veel ballads in de top tien zaten...".
20-05-2005
nederland 3 heet alle kijkers van harte welkom! nederland 3 heet alle kijkers van harte welkom!
19-05-2005
succes voor debutant moldavie op het eurovisie songfestival! en weer een teleurstelling voor nederland. `onze` glennis grace doet niet mee aan de finale zaterdag, en dus kunnen addy van den krommenacker en alle jurken weer naar huis. evenals john van katwijk, die hopelijk weer weet wie hij is (n.l. niet de manager van britney spears of christina aguilera...) favoriet van de tv van willemijn: israel! succes voor debutant moldavie op het eurovisie songfestival! en weer een teleurstelling voor nederland. `onze` glennis grace doet niet mee aan de finale zaterdag, en dus kunnen addy van den krommenacker en alle jurken weer naar huis. evenals john van katwijk, die hopelijk weer weet wie hij is (n.l. niet de manager van britney spears of christina aguilera...) favoriet van de tv van willemijn: israel!
18-05-2005
gisteren was in `vara live!` een geweldig fragment te zien uit het archief van kopspijkers. het kwam uit de slotaflevering in 2001, waarin jack spijkerman de gouden nachtspiegel gaat uitreiken aan jomanda, omdat hij haar een leugenaar en een bedrieger vindt. jomanda kaatst de bal terug en geeft jack een waarschuwing voor de toekomst: "ik krijg een boodschap door met het getal tien.... en dan zal de waarheid aan het licht komen". ze herhaalt meerdere malen het getal tien en zegt: "jij komt jezelf nog wel een keer tegen; met het getal tien...." er wordt over en weer wat met vingers heen en weer gepriemd en jomanda waarschuwt jack nog 1 keer: "...eerlijkheid duurt het langst!" waarop jack besluit met een laatste sneer: "ach, het gaat je alleen maar om geld". terug te zien op http://variatee.vara.nl/varalive/index.jsp gisteren was in `vara live!` een geweldig fragment te zien uit het archief van kopspijkers. het kwam uit de slotaflevering in 2001, waarin jack spijkerman de gouden nachtspiegel gaat uitreiken aan jomanda, omdat hij haar een leugenaar en een bedrieger vindt. jomanda kaatst de bal terug en geeft jack een waarschuwing voor de toekomst: "ik krijg een boodschap door met het getal tien.... en dan zal de waarheid aan het licht komen". ze herhaalt meerdere malen het getal tien en zegt: "jij komt jezelf nog wel een keer tegen; met het getal tien...." er wordt over en weer wat met vingers heen en weer gepriemd en jomanda waarschuwt jack nog 1 keer: "...eerlijkheid duurt het langst!" waarop jack besluit met een laatste sneer: "ach, het gaat je alleen maar om geld". terug te zien op http://variatee.vara.nl/varalive/index.jsp
17-05-2005
als er geinig nieuws is wordt bij het nos-journaal steevast peer ulijn in stelling gebracht. nog 7 nachtjes, en dan begint de libelle zomerbeurs in almere weer.... we tellen mee af peer! als er geinig nieuws is wordt bij het nos-journaal steevast peer ulijn in stelling gebracht. nog 7 nachtjes, en dan begint de libelle zomerbeurs in almere weer.... we tellen mee af peer!
16-05-2005
henk, frits en jan waren weer eens unaniem heel erg verliefd vanavond! henk, frits en jan waren weer eens unaniem heel erg verliefd vanavond!
16-05-2005
wie er ooit wiens ex is geweest, wie er ooit aambeien heeft gehad: sommige dingen wil je gewoon liever niet weten. wie er ooit wiens ex is geweest, wie er ooit aambeien heeft gehad: sommige dingen wil je gewoon liever niet weten.
15-05-2005
bij net5 is een jamie-oliver-lookalike-wedstrijd gehouden en deze (waarschijnlijk enige) kandidaat heeft gewonnen. bij net5 is een jamie-oliver-lookalike-wedstrijd gehouden en deze (waarschijnlijk enige) kandidaat heeft gewonnen.
14-05-2005
de duitse publieke omroep is helemaal klaar voor de toekomst. de duitse publieke omroep is helemaal klaar voor de toekomst.
12-05-2005
robert jensen (xxl) en sidekick jan paperazzi (xl) bleven vanavond zo lang en zo consequent doorzeuren over het vermeende overgewicht van pretty boy winston gerstanowitz, dat deze er flink chagrijnig van werd. er brak pas weer een lach door toen zijn lijdensweg bij `jensen!` eindelijk ten einde was. robert jensen (xxl) en sidekick jan paperazzi (xl) bleven vanavond zo lang en zo consequent doorzeuren over het vermeende overgewicht van pretty boy winston gerstanowitz, dat deze er flink chagrijnig van werd. er brak pas weer een lach door toen zijn lijdensweg bij `jensen!` eindelijk ten einde was.
11-05-2005
wim kok versus ruud lubbers (uit de zeer saaie film `met kok`): daar waar lubbers bij zijn afscheid van het catshuis zijn secretaresse hartstochtelijk vaarwel(?) kust, ondergaat kok houterig een allerhartelijkste klapzoen van choreograaf hans van manen. wim kok versus ruud lubbers (uit de zeer saaie film `met kok`): daar waar lubbers bij zijn afscheid van het catshuis zijn secretaresse hartstochtelijk vaarwel(?) kust, ondergaat kok houterig een allerhartelijkste klapzoen van choreograaf hans van manen.
10-05-2005
in `barend & van dorp` wilde bobby farrell (boney m.) van eu-coordinator terrorismebestrijding gijs de vries graag weten waarom terroristen nu eigenlijk vechten. bobby heeft zelf ook wel eens gevochten en een huis in brand gestoken, maar hier begrijpt hij niks van. in `barend & van dorp` wilde bobby farrell (boney m.) van eu-coordinator terrorismebestrijding gijs de vries graag weten waarom terroristen nu eigenlijk vechten. bobby heeft zelf ook wel eens gevochten en een huis in brand gestoken, maar hier begrijpt hij niks van.
10-05-2005
martijn krabbe (`in holland staat een huis`) kon bij de aanblik van de slaapkamermetamorfose van stiliste sanny maar 1 woord over zijn lippen krijgen: "vanillevla..." martijn krabbe (`in holland staat een huis`) kon bij de aanblik van de slaapkamermetamorfose van stiliste sanny maar 1 woord over zijn lippen krijgen: "vanillevla..."
08-05-2005
8 mei 2005: aandacht voor 60 jaar bevrijding op de duitse tv vanavond. 8 mei 2005: aandacht voor 60 jaar bevrijding op de duitse tv vanavond.
05-05-2005
de tv van willemijn staat even drie dagen uit. de komende dagen zijn de ogen gericht op berlijn.de tv van willemijn staat even drie dagen uit. de komende dagen zijn de ogen gericht op berlijn.
05-05-2005
................! ................!
05-05-2005
onze bevrijders, die nu mogen rijden waar zij eens mochten vrijen. onze bevrijders, die nu mogen rijden waar zij eens mochten vrijen.
03-05-2005
nog 2 minuten reguliere speeltijd... nog 4 1/2 minuut extra tijd... nog ruim 3 minuten... nog 1 minuut... hij gaat affluiten... liverpool staat in de finale van de champions leaugue! you`ll never walk alone! nog 2 minuten reguliere speeltijd... nog 4 1/2 minuut extra tijd... nog ruim 3 minuten... nog 1 minuut... hij gaat affluiten... liverpool staat in de finale van de champions leaugue! you`ll never walk alone!
02-05-2005
omroepster bij tmf: de publieke omroep heeft in de strijd om de jonge kijker nog een lange weg te gaan. omroepster bij tmf: de publieke omroep heeft in de strijd om de jonge kijker nog een lange weg te gaan.
01-05-2005
""stoppen!" riep de vrouw van de finalist in `miljoenenjacht`(tros) vanaf de tribune. "nog 1 keer...." zei haar man, die geen genoegen wilde nemen met de schamele 28.000 euro die de bank hem bood, omdat hij bijna alle hoge bedragen had weggespeeld: toen trok hij de laatste hoge bedragen eruit en moest genoegen nemen met 14.000 euro. gelukkig wist hij hoe je op zo`n moment moet reageren: "ach, ik ben met niks gekomen..." ""stoppen!" riep de vrouw van de finalist in `miljoenenjacht`(tros) vanaf de tribune. "nog 1 keer...." zei haar man, die geen genoegen wilde nemen met de schamele 28.000 euro die de bank hem bood, omdat hij bijna alle hoge bedragen had weggespeeld: toen trok hij de laatste hoge bedragen eruit en moest genoegen nemen met 14.000 euro. gelukkig wist hij hoe je op zo`n moment moet reageren: "ach, ik ben met niks gekomen..."
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • mei 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn