de tv van willemijn


31-08-2006
in de film `the transporter`(rtl7) waren veel overtuigende slechterikken te zien. op de voorgrond, maar zeker niet minder verdienstelijk ook in de achtergond. respect voor figuranten die zo opgaan in hun rol! in de film `the transporter`(rtl7) waren veel overtuigende slechterikken te zien. op de voorgrond, maar zeker niet minder verdienstelijk ook in de achtergond. respect voor figuranten die zo opgaan in hun rol!
30-08-2006
...en bij mtv vinden ze dat heel raar. ja, je bent een muziekzender of je bent het niet natuurlijk. ...en bij mtv vinden ze dat heel raar. ja, je bent een muziekzender of je bent het niet natuurlijk.
29-08-2006
in `shownieuws`(sbs6) vanavond het bericht dat emile ratelband een brief aan minister remkes heeft gestuurd om ontheffing te vragen voor de nieuwe regel dat je met gesloten mond op de pasfoto in je paspoort moet staan. volgens emile heeft hij namelijk altijd zijn mond open. angstaanjagend idee.... in `shownieuws`(sbs6) vanavond het bericht dat emile ratelband een brief aan minister remkes heeft gestuurd om ontheffing te vragen voor de nieuwe regel dat je met gesloten mond op de pasfoto in je paspoort moet staan. volgens emile heeft hij namelijk altijd zijn mond open. angstaanjagend idee....
28-08-2006
de gouden schoen ging dit jaar naar dirk kuyt, speler van liverpool. hij kreeg hem overhandigd door zijn vader, een mooi, emotioneel moment. dirk: "dit is het mooiste dat ik ooit van je heb gehad, prachtig dat je dit - zo kort voor een zware operatie - hebt gedaan. ik hou van je." strakke gezichten, trillende onderlip... maar toen was er confetti, en de verzamelde voetbalwereld kon weer opgelucht ademhalen. de gouden schoen ging dit jaar naar dirk kuyt, speler van liverpool. hij kreeg hem overhandigd door zijn vader, een mooi, emotioneel moment. dirk: "dit is het mooiste dat ik ooit van je heb gehad, prachtig dat je dit - zo kort voor een zware operatie - hebt gedaan. ik hou van je." strakke gezichten, trillende onderlip... maar toen was er confetti, en de verzamelde voetbalwereld kon weer opgelucht ademhalen.
27-08-2006
in `deal or no deal`(talpa) moet beau van erven dorens doen alsof hij met de bank belt voor het nieuwe bod aan de kandidaat. van hemzelf had het niet gehoeven, zo konden we de afgelopen tijd overal lezen en horen: "ik dacht: moet ik nou wel een spel gaan doen?". talpa dacht van wel. toch een puntje voor beau. in `deal or no deal`(talpa) moet beau van erven dorens doen alsof hij met de bank belt voor het nieuwe bod aan de kandidaat. van hemzelf had het niet gehoeven, zo konden we de afgelopen tijd overal lezen en horen: "ik dacht: moet ik nou wel een spel gaan doen?". talpa dacht van wel. toch een puntje voor beau.
26-08-2006
na al die maanden van persberichten, interviews en promo's duurde het ijsdansje van wendy eigenlijk wat kort. maar ze kwam goed uit. op alle ijspret volgde vanavond bij rtl4 de shockdoc `laat ze maar lachen`. na al die maanden van persberichten, interviews en promo's duurde het ijsdansje van wendy eigenlijk wat kort. maar ze kwam goed uit. op alle ijspret volgde vanavond bij rtl4 de shockdoc `laat ze maar lachen`.
25-08-2006
zien wij hier twee mannen die: 1. op het punt staan een knaap te nemen? 2. zojuist een knaap hebben genomen? 3. meloenbolletjes bij de spinazie in de pan hebben gedaan? `kerner kocht`(zdf) is een kookprogramma, 3 dus. (a.s. vrijdag de aflevering `fleischlos gluecklich`) zien wij hier twee mannen die: 1. op het punt staan een knaap te nemen? 2. zojuist een knaap hebben genomen? 3. meloenbolletjes bij de spinazie in de pan hebben gedaan? `kerner kocht`(zdf) is een kookprogramma, 3 dus. (a.s. vrijdag de aflevering `fleischlos gluecklich`)
24-08-2006
heeft u ook zo`n zin in dat gekke nieuwe derde net? in het `nos journaal` vanavond beelden van de vele zwerfhonden in moskou, die daar worden gedumpt door hun baasjes en het verder maar moeten zien te redden. heeft u ook zo`n zin in dat gekke nieuwe derde net? in het `nos journaal` vanavond beelden van de vele zwerfhonden in moskou, die daar worden gedumpt door hun baasjes en het verder maar moeten zien te redden.
22-08-2006
tsja, `big brother`(talpa)... dat hadden we toch wel een beetje gehad de laatste jaren, met al die flauwe bedenksels. maar nu heeft iemand de geniale inval gekregen om koppels (broers, vader en zoon, stellen, vrienden, zussen etc.) en een enkele hitsige vrijgezel het huis in te sturen. explosief materiaal! tsja, `big brother`(talpa)... dat hadden we toch wel een beetje gehad de laatste jaren, met al die flauwe bedenksels. maar nu heeft iemand de geniale inval gekregen om koppels (broers, vader en zoon, stellen, vrienden, zussen etc.) en een enkele hitsige vrijgezel het huis in te sturen. explosief materiaal!
21-08-2006
"over het volgende onderwerp hebben we wel even getwijfeld. want, ja, zomeravondcafe is natuurlijk een vrolijk programma, enne, daar past dit misschien niet zo goed in. maar ja, als je het over polen hebt, kun je er niet omheen: auschwitz... elk land heeft zo zijn oorlogsverleden, zal ik maar zeggen." bert kuizinga heeft ook zijn journalistieke trots. flauw. maar ja. moet je het daarom laten schieten? "over het volgende onderwerp hebben we wel even getwijfeld. want, ja, zomeravondcafe is natuurlijk een vrolijk programma, enne, daar past dit misschien niet zo goed in. maar ja, als je het over polen hebt, kun je er niet omheen: auschwitz... elk land heeft zo zijn oorlogsverleden, zal ik maar zeggen." bert kuizinga heeft ook zijn journalistieke trots. flauw. maar ja. moet je het daarom laten schieten?
20-08-2006
joris luyendijk doet het absoluut niet slecht als presentator van `zomergasten`(vpro), en hij lijkt ook een ontzettend aardige jongen. maar er is iets raars met hem. een beetje dat het je ook weer niet heel erg zal verbazen als hij ineens een serial killer blijkt te zijn. joris luyendijk doet het absoluut niet slecht als presentator van `zomergasten`(vpro), en hij lijkt ook een ontzettend aardige jongen. maar er is iets raars met hem. een beetje dat het je ook weer niet heel erg zal verbazen als hij ineens een serial killer blijkt te zijn.
19-08-2006
getuige de pret waarmee hij steevast wordt aan- en afgekondigd, vinden ze het zelf bij `nova`(nps/vara) een ontzettend leuke rubriek. en dus zitten we al weken te kijken naar hele en halve bn`ers die woedend tekeergaan tegen de volgens hen lelijkste plek van nederland (altijd nieuwbouw!) met argumenten in de sfeer van: "dit ziet er toch niet uit", "kijk nou toch hoe lelijk" en "het zou verboden moeten worden". de beuk erin! getuige de pret waarmee hij steevast wordt aan- en afgekondigd, vinden ze het zelf bij `nova`(nps/vara) een ontzettend leuke rubriek. en dus zitten we al weken te kijken naar hele en halve bn`ers die woedend tekeergaan tegen de volgens hen lelijkste plek van nederland (altijd nieuwbouw!) met argumenten in de sfeer van: "dit ziet er toch niet uit", "kijk nou toch hoe lelijk" en "het zou verboden moeten worden". de beuk erin!
17-08-2006
'ik zou nooit zomaar een sexwinkel binnenlopen..." ''nee jij niet, ik wel!" "ja, jij wel... jij bent heel anders" "ja ik ben heel anders. ik vind dat heerlijk. jij niet" "nee ik niet, ik voel me daar niet op mijn gemak..." "nee. jij niet, ik wel..." je gaat je wel afvragen wat de makers voor ogen hebben gehad met `dochters en moeders`(kro) 'ik zou nooit zomaar een sexwinkel binnenlopen..." ''nee jij niet, ik wel!" "ja, jij wel... jij bent heel anders" "ja ik ben heel anders. ik vind dat heerlijk. jij niet" "nee ik niet, ik voel me daar niet op mijn gemak..." "nee. jij niet, ik wel..." je gaat je wel afvragen wat de makers voor ogen hebben gehad met `dochters en moeders`(kro)
16-08-2006
deze fan (het is niet harry mulisch) genoot met volle teugen van het `muziekfeest in de arena`(tros) en deze fan (het is wel bert kuizinga) ook. deze fan (het is niet harry mulisch) genoot met volle teugen van het `muziekfeest in de arena`(tros) en deze fan (het is wel bert kuizinga) ook.
15-08-2006
de man aan de andere kant van de lijn heeft zojuist zijn doodvonnis gehoord. heerlijk programma: `extreme bruiden`(rtl5)!!! dinsdag, 15 augustus 2006 moeder cheri had een wijze les geleerd door mee te doen aan `jouw vrouw, mijn vrouw`(rtl4), tot vreugde van haar kinderen. manlief leek minder blij met deze revolutionaire ontwikkelingen. maandag, 14 augustus 2006 in`zomergasten`(vpro) vanavond aangrijpende beelden uit de documentaire `unholy war`, over het uitzichtloze bestaan van afghaanse meisjes. zomergast leon de winter stelde zich, zowel in zijn fragmentkeuze als in de gesprekken, bevlogen en kwetsbaar op. en dus werd het een mooie avond. zondag, 13 augustus 2006 "vind u ook niet, dames en heren, dat seth weer eens de oudejaarsconference zou moeten doen?.... nou, je hoort het seth!" dick passchier, deze zaterdag de presentator van `tv-comeback`(max), weet nog altijd hoe hij een studio gek moet maken. "als twee en twee vier is, ben ik winnie de poeh. ik ben winnie de poeh. en dus is twee en twee vier!" ook kick stockhuyzen zit nog altijd in het vak. tegenwoordig als de stem van winnie de poeh. maar daar is hij heel bescheiden over. pas na aandringen van dick passchier ("toe nou kick... aaaah... kom op nou") kroop hij - heel eventjes dan - in de huid van het sympathieke beertje. vrijdag, 4 augustus 2006 hier staat geen tv. een week lang zonder dus. vrijdag, 4 augustus 2006 rozen verwelken, schepen vergaan, maar `te land, ter zee en in de lucht`(tros) blijft altijd bestaan. (en zo hoort het ook, dat de goede dingen behouden blijven..) donderdag, 3 augustus 2006 mannen hebben er veel voor over om een grotere penis te krijgen, zo bleek uit de shockdoc `de perfecte penis`(rtl5) overigens doen ze het allemaal om vrouwen meer genot te geven, de schatten! woensdag, 2 augustus 2006 voor fidel geen fruitmand of een tweety ballon... dinsdag, 1 augustus 2006 "het is natuurlijk wel anders als op de elandsgracht, maar toch heel gesellig hoor!" een typisch gevalletje van vlek op vlek: het jordaanfestival in almere... de man aan de andere kant van de lijn heeft zojuist zijn doodvonnis gehoord. heerlijk programma: `extreme bruiden`(rtl5)!!! dinsdag, 15 augustus 2006 moeder cheri had een wijze les geleerd door mee te doen aan `jouw vrouw, mijn vrouw`(rtl4), tot vreugde van haar kinderen. manlief leek minder blij met deze revolutionaire ontwikkelingen. maandag, 14 augustus 2006 in`zomergasten`(vpro) vanavond aangrijpende beelden uit de documentaire `unholy war`, over het uitzichtloze bestaan van afghaanse meisjes. zomergast leon de winter stelde zich, zowel in zijn fragmentkeuze als in de gesprekken, bevlogen en kwetsbaar op. en dus werd het een mooie avond. zondag, 13 augustus 2006 "vind u ook niet, dames en heren, dat seth weer eens de oudejaarsconference zou moeten doen?.... nou, je hoort het seth!" dick passchier, deze zaterdag de presentator van `tv-comeback`(max), weet nog altijd hoe hij een studio gek moet maken. "als twee en twee vier is, ben ik winnie de poeh. ik ben winnie de poeh. en dus is twee en twee vier!" ook kick stockhuyzen zit nog altijd in het vak. tegenwoordig als de stem van winnie de poeh. maar daar is hij heel bescheiden over. pas na aandringen van dick passchier ("toe nou kick... aaaah... kom op nou") kroop hij - heel eventjes dan - in de huid van het sympathieke beertje. vrijdag, 4 augustus 2006 hier staat geen tv. een week lang zonder dus. vrijdag, 4 augustus 2006 rozen verwelken, schepen vergaan, maar `te land, ter zee en in de lucht`(tros) blijft altijd bestaan. (en zo hoort het ook, dat de goede dingen behouden blijven..) donderdag, 3 augustus 2006 mannen hebben er veel voor over om een grotere penis te krijgen, zo bleek uit de shockdoc `de perfecte penis`(rtl5) overigens doen ze het allemaal om vrouwen meer genot te geven, de schatten! woensdag, 2 augustus 2006 voor fidel geen fruitmand of een tweety ballon... dinsdag, 1 augustus 2006 "het is natuurlijk wel anders als op de elandsgracht, maar toch heel gesellig hoor!" een typisch gevalletje van vlek op vlek: het jordaanfestival in almere...
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn