de tv van willemijn


30-10-2008
"prima!!!!" hoe het nu met jack spijkerman ging, vroeg matthijs van nieuwkerk in 'de wereld draait door'(vara). kennelijk is de vara-fatwa opgeheven. en dus zou jack wel eens de waarheid kunnen spreken. "prima!!!!" hoe het nu met jack spijkerman ging, vroeg matthijs van nieuwkerk in 'de wereld draait door'(vara). kennelijk is de vara-fatwa opgeheven. en dus zou jack wel eens de waarheid kunnen spreken.
30-10-2008
het valt te hopen dat er bij de publieke omroep al iemand aan het nadenken is over de volgende hype. voor je het weet is het 4 november geweest. het valt te hopen dat er bij de publieke omroep al iemand aan het nadenken is over de volgende hype. voor je het weet is het 4 november geweest.
28-10-2008
"en de winnaars van 'de nationale bijbeltest 2008'(ncrv) zijn...: de doodgravers!" de triomf werd van harte gevierd, en terecht, want zo vaak valt er niet wat te vieren in de branche. "en de winnaars van 'de nationale bijbeltest 2008'(ncrv) zijn...: de doodgravers!" de triomf werd van harte gevierd, en terecht, want zo vaak valt er niet wat te vieren in de branche.
27-10-2008
de boeiende discussie over zonne-energie in 'tegenlicht'(vpro) werd letterlijk overschaduwd door een wonderlijk lichtplan, waarin abrupt - en vooral vaak - werd geschakeld tussen extreme zonnestanden. de boeiende discussie over zonne-energie in 'tegenlicht'(vpro) werd letterlijk overschaduwd door een wonderlijk lichtplan, waarin abrupt - en vooral vaak - werd geschakeld tussen extreme zonnestanden.
25-10-2008
"we hebben hem!" "we hebben hem!"
23-10-2008
girl power! girl power!
22-10-2008
"en? hoe voelt het om de mooiste te zijn..?" zou omroepbaas henk hagoort dit bedoelen, als hij zegt dat de actualiteitenrubrieken van de publieke omroep zich wat meer zouden moeten spiegelen aan bijvoorbeeld 'hart van nederland'(sbs6)? "en? hoe voelt het om de mooiste te zijn..?" zou omroepbaas henk hagoort dit bedoelen, als hij zegt dat de actualiteitenrubrieken van de publieke omroep zich wat meer zouden moeten spiegelen aan bijvoorbeeld 'hart van nederland'(sbs6)?
21-10-2008
"dat is de knoflookglansslak! ruik maar..." 'vroege vogels'(vara) leert ons veel over de natuur, niet zelden over die van de mens. "dat is de knoflookglansslak! ruik maar..." 'vroege vogels'(vara) leert ons veel over de natuur, niet zelden over die van de mens.
20-10-2008
verder moet hij zijn kin laten opvullen en zijn wenkbrauwen donkerder laten tattoeren. dat is het advies van een chinese feng shui meester aan een man die vindt dat hij te weinig gezag uitstraalt. over schoonheid ging het dit keer, in wederom een fascinerende aflevering van 'metropolis'(vpro). verder moet hij zijn kin laten opvullen en zijn wenkbrauwen donkerder laten tattoeren. dat is het advies van een chinese feng shui meester aan een man die vindt dat hij te weinig gezag uitstraalt. over schoonheid ging het dit keer, in wederom een fascinerende aflevering van 'metropolis'(vpro).
19-10-2008
"jaap, jij hebt een boek geschreven.." misschien moet frits spits eens bij 'business class'(rtl5) aanschuiven. "jaap, jij hebt een boek geschreven.." misschien moet frits spits eens bij 'business class'(rtl5) aanschuiven.
16-10-2008
"we hadden graag een rotterdammer gewild, iemand die de stad kent, hij is een amsterdammer!" ronald sorensen van leefbaar rotterdam heeft moeite met de voordracht van ahmed aboutaleb als burgemeester van rotterdam. het is natuurlijk ook een beetje eng, zo'n meneer uit de grote stad..! "we hadden graag een rotterdammer gewild, iemand die de stad kent, hij is een amsterdammer!" ronald sorensen van leefbaar rotterdam heeft moeite met de voordracht van ahmed aboutaleb als burgemeester van rotterdam. het is natuurlijk ook een beetje eng, zo'n meneer uit de grote stad..!
15-10-2008
"weet je dat je een hele vlakke stem hebt?" een minpuntje voor iemand die politieagent wil worden, zo blijkt in 'gezocht: politie'(veronica), een idols-achtig programma met als hoofdprijs een baan bij de politie. ja, echt waar. "weet je dat je een hele vlakke stem hebt?" een minpuntje voor iemand die politieagent wil worden, zo blijkt in 'gezocht: politie'(veronica), een idols-achtig programma met als hoofdprijs een baan bij de politie. ja, echt waar.
14-10-2008
met dank aan wouter bos zijn we vandaag de dag zowaar een beetje trots op nederland. geen woorden maar daden! met dank aan wouter bos zijn we vandaag de dag zowaar een beetje trots op nederland. geen woorden maar daden!
12-10-2008
11-10-2008
de vrouwenhumor in 'toren c'(vpro) is soms grappig, maar vaak ook erg flauw. en plat. net mannenhumor eigenlijk. kijk, en dat biedt dan weer perspectief. de vrouwenhumor in 'toren c'(vpro) is soms grappig, maar vaak ook erg flauw. en plat. net mannenhumor eigenlijk. kijk, en dat biedt dan weer perspectief.
10-10-2008
de persiflage op clowntje mika was misschien niet het meest urgente in 'koefnoen'(avro). maar het was wel erg grappig. en treffend ook. de persiflage op clowntje mika was misschien niet het meest urgente in 'koefnoen'(avro). maar het was wel erg grappig. en treffend ook.
09-10-2008
wesley senijder doet zaterdag misschien toch mee tegen ijsland, zo meldde 'het sportjournaal'(nos). heel goed. we zullen ze krijgen, die ijslandse bankrovers... ha! wesley senijder doet zaterdag misschien toch mee tegen ijsland, zo meldde 'het sportjournaal'(nos). heel goed. we zullen ze krijgen, die ijslandse bankrovers... ha!
08-10-2008
verslaggever rudy bouma is zijn spaargeld kwijt, en dat vond de eindredactie van 'nova'(nps/vara/nos) zo sneu dat hij er een itempje over mocht maken. en dus zien we rudy eerst vol energie op pad gaan, dan beteuterd bij een leeg kantoor van icesave staan en tenslotte worden weggestuurd bij de nederlandse bank. nou ja, het is ook sneu natuurlijk. verslaggever rudy bouma is zijn spaargeld kwijt, en dat vond de eindredactie van 'nova'(nps/vara/nos) zo sneu dat hij er een itempje over mocht maken. en dus zien we rudy eerst vol energie op pad gaan, dan beteuterd bij een leeg kantoor van icesave staan en tenslotte worden weggestuurd bij de nederlandse bank. nou ja, het is ook sneu natuurlijk.
06-10-2008
twee kroatische kindjes, die zelf in een pleeggezin wonen, horen van hun zwakbegaafde biologische moeder dat er nog twee oudere zussen zijn, en dat ze die gaan ontmoeten. ze verheugen zich er op. wat zijn kinderen toch ontroerend, en wat is 'spoorloos'(kro) vaak toch hartverscheurend. twee kroatische kindjes, die zelf in een pleeggezin wonen, horen van hun zwakbegaafde biologische moeder dat er nog twee oudere zussen zijn, en dat ze die gaan ontmoeten. ze verheugen zich er op. wat zijn kinderen toch ontroerend, en wat is 'spoorloos'(kro) vaak toch hartverscheurend.
05-10-2008
"liefde is vervangen door vriendschap." na een echtscheiding laten veel mensen een tattoo verwijderen. maar soms ook een nieuwe zetten. in 'het nahuwelijk'(vpro) veel exen die vrienden zijn geworden. dat zouden gehuwden ook vaker moeten doen. "liefde is vervangen door vriendschap." na een echtscheiding laten veel mensen een tattoo verwijderen. maar soms ook een nieuwe zetten. in 'het nahuwelijk'(vpro) veel exen die vrienden zijn geworden. dat zouden gehuwden ook vaker moeten doen.
04-10-2008
"op het journaal zie ik zoveel nare dingen, dan denk ik: waar is dat nou allemaal voor nodig?" suzanne redde het niet in de finale van het 'junior songfestival'(avro). ze kan altijd nog miss worden. "op het journaal zie ik zoveel nare dingen, dan denk ik: waar is dat nou allemaal voor nodig?" suzanne redde het niet in de finale van het 'junior songfestival'(avro). ze kan altijd nog miss worden.
03-10-2008
oh oh, wat wilde jay kay graag de snelste 'star in a reasonably-priced car' worden! totale euforie dus als blijkt dat hij met zijn 1:45,81 aan kop gaat in deze 'top gear'(veronica) competitie. oh oh, wat wilde jay kay graag de snelste 'star in a reasonably-priced car' worden! totale euforie dus als blijkt dat hij met zijn 1:45,81 aan kop gaat in deze 'top gear'(veronica) competitie.
02-10-2008
"weer eens samen uit eten was wel leuk ja. alleen wisten we niet waar we over moesten praten". 'help mijn man heeft een hobby'(rtl4) schreeuwt om een vervolg: 'help mijn man heeft geen hobby' "weer eens samen uit eten was wel leuk ja. alleen wisten we niet waar we over moesten praten". 'help mijn man heeft een hobby'(rtl4) schreeuwt om een vervolg: 'help mijn man heeft geen hobby'
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn