de tv van willemijn


30-09-2005
op de antillen lijkt altijd wel materiaal voorhanden voor een een spannende detective. ook de namen voor de hoofdrolspelers liggen er zo voor het grijpen. op de antillen lijkt altijd wel materiaal voorhanden voor een een spannende detective. ook de namen voor de hoofdrolspelers liggen er zo voor het grijpen.
29-09-2005
caroline tensen beklimt momenteel de kilimanjaro en dat mogen we meebeleven via rtl-boulevard. laatste nieuws: caroline zit er eigenlijk wel een heel klein beetje doorheen, als ze eerlijk is. en ze maakt zich zorgen om reisgenootje titus. ze zou het echt kut vinden als die het niet redt. caroline tensen beklimt momenteel de kilimanjaro en dat mogen we meebeleven via rtl-boulevard. laatste nieuws: caroline zit er eigenlijk wel een heel klein beetje doorheen, als ze eerlijk is. en ze maakt zich zorgen om reisgenootje titus. ze zou het echt kut vinden als die het niet redt.
28-09-2005
the sopranos: het is weer begonnen! the sopranos: het is weer begonnen!
27-09-2005
"nee dank u meneer wagenaar, ik hou hem liever op." "nee dank u meneer wagenaar, ik hou hem liever op."
26-09-2005
nederland spreekt internationaal ook eens een woordje mee. en dat willen we weten. nederland spreekt internationaal ook eens een woordje mee. en dat willen we weten.
25-09-2005
gelukkig heeft `studio sport`(nos) nog altijd de rechten van een heleboel andere sporten. gelukkig heeft `studio sport`(nos) nog altijd de rechten van een heleboel andere sporten.
24-09-2005
`ton` (sbs) ging vanavond over een gigolo. hier gaat de gigolo met een vaste klant mee naar haar intakegesprek voor een borstvergroting. (na de operatie ging de rechterborst zweren en moest de prothese worden verwijderd, waarop ton verhaal ging halen bij de chirurg en hij nogal ver verwijderd raakte van zijn eigenlijke onderwerp.) `ton` (sbs) ging vanavond over een gigolo. hier gaat de gigolo met een vaste klant mee naar haar intakegesprek voor een borstvergroting. (na de operatie ging de rechterborst zweren en moest de prothese worden verwijderd, waarop ton verhaal ging halen bij de chirurg en hij nogal ver verwijderd raakte van zijn eigenlijke onderwerp.)
23-09-2005
peter beense en wolter kroes, een jaar later. peter beense en wolter kroes, een jaar later.
22-09-2005
vandaag was een droevige, maar toch ook wel gezellig drukke dag voor saartjen... vandaag was een droevige, maar toch ook wel gezellig drukke dag voor saartjen...
22-09-2005
twee jonge mensen met een missie: ali b. in malawi (mtv) en jan smit in eindhoven (tros). twee jonge mensen met een missie: ali b. in malawi (mtv) en jan smit in eindhoven (tros).
20-09-2005
prinsjesdag: met de lachkracht zit het de komende jaren wel weer goed. prinsjesdag: met de lachkracht zit het de komende jaren wel weer goed.
19-09-2005
in een prachtige zembla (vara/nps) over oude mensen die zorg weigeren stond het verhaal van een zonderlinge man in de amsterdamse pijp centraal. de buren wisten niks van hem, behalve dat hij van dieren hield en vaak vanaf zijn balkon eendagskuikens voerde aan vogels en katten. in een prachtige zembla (vara/nps) over oude mensen die zorg weigeren stond het verhaal van een zonderlinge man in de amsterdamse pijp centraal. de buren wisten niks van hem, behalve dat hij van dieren hield en vaak vanaf zijn balkon eendagskuikens voerde aan vogels en katten.
18-09-2005
`ken en barbie` is eigenlijk misschien wel het meest geslaagde onderdeel van `linda en beau`(talpa). het kap en grimewerk is prima, en het opgeprikt leuk doen is hier onderdeel van een act. `ken en barbie` is eigenlijk misschien wel het meest geslaagde onderdeel van `linda en beau`(talpa). het kap en grimewerk is prima, en het opgeprikt leuk doen is hier onderdeel van een act.
17-09-2005
`america`s funniest home video` (talpa) wordt gelukkig niet alleen uitgezonden als er een technisch probleem is met een live verbinding. `america`s funniest home video` (talpa) wordt gelukkig niet alleen uitgezonden als er een technisch probleem is met een live verbinding.
17-09-2005
in studio sport (nos) vanavond een portret van twee geweldig leuke judobroers (van wie er een goud won op het wk in cairo) en hun vader. inderdaad: guillaume en dex elmont! in studio sport (nos) vanavond een portret van twee geweldig leuke judobroers (van wie er een goud won op het wk in cairo) en hun vader. inderdaad: guillaume en dex elmont!
15-09-2005
joop van den ende is echt een ander mens geworden sinds hij zich niet meer met televisie bezighoudt. hij is tegenwoordig zo ontspannen, dat hij gewoon op tv verschijnt zonder zijn gebit in. joop van den ende is echt een ander mens geworden sinds hij zich niet meer met televisie bezighoudt. hij is tegenwoordig zo ontspannen, dat hij gewoon op tv verschijnt zonder zijn gebit in.
14-09-2005
in tv3 (nps) werd aan edwin de vries gevraagd om een stukje voor te lezen uit een nieuw stuk van scenarioschrijver frank houtappels, die ook aan tafel zat. dat wilde edwin wel. hij zat er meteen helemaal in. in tv3 (nps) werd aan edwin de vries gevraagd om een stukje voor te lezen uit een nieuw stuk van scenarioschrijver frank houtappels, die ook aan tafel zat. dat wilde edwin wel. hij zat er meteen helemaal in.
13-09-2005
in het edutainment-programma `beter in bed!`(rtl5) krijgen stellen die tobben met hun seksleven advies en tips van twee sekskundigen. vanavond was het probleem een man die al na 7 x stoten klaarkwam. een van de tips aan zijn vrouw was om in de spiegel tegen zichzelf te zeggen: "jacqueline, je bent mooi. ik hou van je". in het edutainment-programma `beter in bed!`(rtl5) krijgen stellen die tobben met hun seksleven advies en tips van twee sekskundigen. vanavond was het probleem een man die al na 7 x stoten klaarkwam. een van de tips aan zijn vrouw was om in de spiegel tegen zichzelf te zeggen: "jacqueline, je bent mooi. ik hou van je".
12-09-2005
als je niet zo luid en zo vaak mogelijk roept dat robert jensen de allerergste figuur is die er op de nederlandse televisie te zien is, en daarbij niet heel regelmatig de woorden `walgelijk` en `schande` in de mond neemt, dan hoor je er in bepaalde kringen van zelfverkondigde opiniebepalers niet bij. dan maar niet! als je niet zo luid en zo vaak mogelijk roept dat robert jensen de allerergste figuur is die er op de nederlandse televisie te zien is, en daarbij niet heel regelmatig de woorden `walgelijk` en `schande` in de mond neemt, dan hoor je er in bepaalde kringen van zelfverkondigde opiniebepalers niet bij. dan maar niet!
11-09-2005
hoogtepunt van een avondje zappen op een hotelkamer in lommel (b) hoogtepunt van een avondje zappen op een hotelkamer in lommel (b)
10-09-2005
talpa of nos, het maakt niet uit: 2005/2006 wordt een heerlijk voetbalseizoen! en in mei staat louis van gaal, met hans versnel naast zich, op de markt in alkmaar een uitzinnige menigte toe te brullen... talpa of nos, het maakt niet uit: 2005/2006 wordt een heerlijk voetbalseizoen! en in mei staat louis van gaal, met hans versnel naast zich, op de markt in alkmaar een uitzinnige menigte toe te brullen...
10-09-2005
er gebeuren wonderlijke dingen `s nachts op de nederlandse televisie. om klokslag 02.00 uur bijvoorbeeld veranderen beau, humberto, jeroen en harmke van het ene moment op het andere in varkentjes. er gebeuren wonderlijke dingen `s nachts op de nederlandse televisie. om klokslag 02.00 uur bijvoorbeeld veranderen beau, humberto, jeroen en harmke van het ene moment op het andere in varkentjes.
08-09-2005
in `groeten uit de rimboe`(sbs6) maakten de nederlandse en belgische deelnemers kennis met de inheemse stammen waar ze de komende drie weken moeten doorbrengen. dat viel niet altijd mee. de stamleden werd niet om een reactie gevraagd. in `groeten uit de rimboe`(sbs6) maakten de nederlandse en belgische deelnemers kennis met de inheemse stammen waar ze de komende drie weken moeten doorbrengen. dat viel niet altijd mee. de stamleden werd niet om een reactie gevraagd.
07-09-2005
in de documentaire `who buried paul mccartney?` (nps) werd korte metten gemaakt met het sinds de jaren 60 rondzingende gerucht dat paul mccartney dood zou zijn. jammer. het idee dat bono samen met ene william campbell `live8` heeft afgesloten had wel wat. (voor een bloedstollende versie van het dode paul verhaal: www.debesteradio.nl afl. 12/08/05) in de documentaire `who buried paul mccartney?` (nps) werd korte metten gemaakt met het sinds de jaren 60 rondzingende gerucht dat paul mccartney dood zou zijn. jammer. het idee dat bono samen met ene william campbell `live8` heeft afgesloten had wel wat. (voor een bloedstollende versie van het dode paul verhaal: www.debesteradio.nl afl. 12/08/05)
06-09-2005
na een lange afwezigheid van `barend & van dorp` is het altijd weer spannend hoe frits zijn haar erbij staat. het is goed gevuld dit keer, maar de scheiding geeft reden tot zorg. die begint het oor nu toch wel erg dicht te naderen, zeg maar richting eddy treitel-niveau. frits maakt verder zelf een hele gelukkige indruk. na een lange afwezigheid van `barend & van dorp` is het altijd weer spannend hoe frits zijn haar erbij staat. het is goed gevuld dit keer, maar de scheiding geeft reden tot zorg. die begint het oor nu toch wel erg dicht te naderen, zeg maar richting eddy treitel-niveau. frits maakt verder zelf een hele gelukkige indruk.
05-09-2005
voor wie het gemist heeft: `supersenioren`(omroep max) is geweldig! vergeet `big brother`! harry, rensina, an, luc en jaap zijn de grote sterren. elke zaterdagavond om 21.30 uur op nederland 1. voor wie het gemist heeft: `supersenioren`(omroep max) is geweldig! vergeet `big brother`! harry, rensina, an, luc en jaap zijn de grote sterren. elke zaterdagavond om 21.30 uur op nederland 1.
05-09-2005
in `holland sport`(vpro) geniet verspringer dwight phillips van beelden van zijn gouden sprong op het wk in helsinki. daarvoor had hij op een prachtige manier uitgelegd, en vooral voorgedaan, hoe hij springt: de aanloop van 23 passen, de afzet, het molenwieken met de armen, de landing.... aangespoord door het enthousiasme en de oprechte nieuwsgierigheid van wilfried de jong en matthijs van nieuwkerk. in `holland sport`(vpro) geniet verspringer dwight phillips van beelden van zijn gouden sprong op het wk in helsinki. daarvoor had hij op een prachtige manier uitgelegd, en vooral voorgedaan, hoe hij springt: de aanloop van 23 passen, de afzet, het molenwieken met de armen, de landing.... aangespoord door het enthousiasme en de oprechte nieuwsgierigheid van wilfried de jong en matthijs van nieuwkerk.
04-09-2005
in `studio voetbal`(nos) zei danny blind, over de samenstelling van het nederlands elftal onder van basten, met een veelbetekenend glimlachje: "het ziet er hollands uit, en dat heeft hem geen windeieren gelegd...". waarop na een korte stilte hugo borst enigszins geschrokken vroeg: "je bedoelt... geen kabel-exploitant?" hierna viel een ongemakkelijke stilte. en snel werd het volgende onderwerp aangesneden. in `studio voetbal`(nos) zei danny blind, over de samenstelling van het nederlands elftal onder van basten, met een veelbetekenend glimlachje: "het ziet er hollands uit, en dat heeft hem geen windeieren gelegd...". waarop na een korte stilte hugo borst enigszins geschrokken vroeg: "je bedoelt... geen kabel-exploitant?" hierna viel een ongemakkelijke stilte. en snel werd het volgende onderwerp aangesneden.
03-09-2005
aruba beach foot volley (talpa): de man links maakt grappige portretten van voetballers en de man rechts is maarten spanjer. aruba beach foot volley (talpa): de man links maakt grappige portretten van voetballers en de man rechts is maarten spanjer.
02-09-2005
en als die miljoenen dan vallen op 1333 - en niet op 1339 - krijg je nog meer een hekel aan dit hoofd. en als die miljoenen dan vallen op 1333 - en niet op 1339 - krijg je nog meer een hekel aan dit hoofd.
01-09-2005
hoe weet char nou weer dat we zitten te kijken??? hoe weet char nou weer dat we zitten te kijken???
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn