de tv van willemijn


30-09-2005
op de antillen lijkt altijd wel materiaal voorhanden voor een een spannende detective. ook de namen voor de hoofdrolspelers liggen er zo voor het grijpen.
29-09-2005
caroline tensen beklimt momenteel de kilimanjaro en dat mogen we meebeleven via rtl-boulevard. laatste nieuws: caroline zit er eigenlijk wel een heel klein beetje doorheen, als ze eerlijk is. en ze maakt zich zorgen om reisgenootje titus. ze zou het echt kut vinden als die het niet redt.
28-09-2005
the sopranos: het is weer begonnen!
27-09-2005
"nee dank u meneer wagenaar, ik hou hem liever op."
26-09-2005
nederland spreekt internationaal ook eens een woordje mee. en dat willen we weten.
25-09-2005
gelukkig heeft `studio sport`(nos) nog altijd de rechten van een heleboel andere sporten.
24-09-2005
`ton` (sbs) ging vanavond over een gigolo. hier gaat de gigolo met een vaste klant mee naar haar intakegesprek voor een borstvergroting. (na de operatie ging de rechterborst zweren en moest de prothese worden verwijderd, waarop ton verhaal ging halen bij de chirurg en hij nogal ver verwijderd raakte van zijn eigenlijke onderwerp.)
23-09-2005
peter beense en wolter kroes, een jaar later.
22-09-2005
vandaag was een droevige, maar toch ook wel gezellig drukke dag voor saartjen...
22-09-2005
twee jonge mensen met een missie: ali b. in malawi (mtv) en jan smit in eindhoven (tros).
20-09-2005
prinsjesdag: met de lachkracht zit het de komende jaren wel weer goed.
19-09-2005
in een prachtige zembla (vara/nps) over oude mensen die zorg weigeren stond het verhaal van een zonderlinge man in de amsterdamse pijp centraal. de buren wisten niks van hem, behalve dat hij van dieren hield en vaak vanaf zijn balkon eendagskuikens voerde aan vogels en katten.
18-09-2005
`ken en barbie` is eigenlijk misschien wel het meest geslaagde onderdeel van `linda en beau`(talpa). het kap en grimewerk is prima, en het opgeprikt leuk doen is hier onderdeel van een act.
17-09-2005
`america`s funniest home video` (talpa) wordt gelukkig niet alleen uitgezonden als er een technisch probleem is met een live verbinding.
17-09-2005
in studio sport (nos) vanavond een portret van twee geweldig leuke judobroers (van wie er een goud won op het wk in cairo) en hun vader. inderdaad: guillaume en dex elmont!
15-09-2005
joop van den ende is echt een ander mens geworden sinds hij zich niet meer met televisie bezighoudt. hij is tegenwoordig zo ontspannen, dat hij gewoon op tv verschijnt zonder zijn gebit in.
14-09-2005
in tv3 (nps) werd aan edwin de vries gevraagd om een stukje voor te lezen uit een nieuw stuk van scenarioschrijver frank houtappels, die ook aan tafel zat. dat wilde edwin wel. hij zat er meteen helemaal in.
13-09-2005
in het edutainment-programma `beter in bed!`(rtl5) krijgen stellen die tobben met hun seksleven advies en tips van twee sekskundigen. vanavond was het probleem een man die al na 7 x stoten klaarkwam. een van de tips aan zijn vrouw was om in de spiegel tegen zichzelf te zeggen: "jacqueline, je bent mooi. ik hou van je".
12-09-2005
als je niet zo luid en zo vaak mogelijk roept dat robert jensen de allerergste figuur is die er op de nederlandse televisie te zien is, en daarbij niet heel regelmatig de woorden `walgelijk` en `schande` in de mond neemt, dan hoor je er in bepaalde kringen van zelfverkondigde opiniebepalers niet bij. dan maar niet!
11-09-2005
hoogtepunt van een avondje zappen op een hotelkamer in lommel (b)
10-09-2005
talpa of nos, het maakt niet uit: 2005/2006 wordt een heerlijk voetbalseizoen! en in mei staat louis van gaal, met hans versnel naast zich, op de markt in alkmaar een uitzinnige menigte toe te brullen...
10-09-2005
er gebeuren wonderlijke dingen `s nachts op de nederlandse televisie. om klokslag 02.00 uur bijvoorbeeld veranderen beau, humberto, jeroen en harmke van het ene moment op het andere in varkentjes.
08-09-2005
in `groeten uit de rimboe`(sbs6) maakten de nederlandse en belgische deelnemers kennis met de inheemse stammen waar ze de komende drie weken moeten doorbrengen. dat viel niet altijd mee. de stamleden werd niet om een reactie gevraagd.
07-09-2005
in de documentaire `who buried paul mccartney?` (nps) werd korte metten gemaakt met het sinds de jaren 60 rondzingende gerucht dat paul mccartney dood zou zijn. jammer. het idee dat bono samen met ene william campbell `live8` heeft afgesloten had wel wat. (voor een bloedstollende versie van het dode paul verhaal: www.debesteradio.nl afl. 12/08/05)
06-09-2005
na een lange afwezigheid van `barend & van dorp` is het altijd weer spannend hoe frits zijn haar erbij staat. het is goed gevuld dit keer, maar de scheiding geeft reden tot zorg. die begint het oor nu toch wel erg dicht te naderen, zeg maar richting eddy treitel-niveau. frits maakt verder zelf een hele gelukkige indruk.
05-09-2005
voor wie het gemist heeft: `supersenioren`(omroep max) is geweldig! vergeet `big brother`! harry, rensina, an, luc en jaap zijn de grote sterren. elke zaterdagavond om 21.30 uur op nederland 1.
05-09-2005
in `holland sport`(vpro) geniet verspringer dwight phillips van beelden van zijn gouden sprong op het wk in helsinki. daarvoor had hij op een prachtige manier uitgelegd, en vooral voorgedaan, hoe hij springt: de aanloop van 23 passen, de afzet, het molenwieken met de armen, de landing.... aangespoord door het enthousiasme en de oprechte nieuwsgierigheid van wilfried de jong en matthijs van nieuwkerk.
04-09-2005
in `studio voetbal`(nos) zei danny blind, over de samenstelling van het nederlands elftal onder van basten, met een veelbetekenend glimlachje: "het ziet er hollands uit, en dat heeft hem geen windeieren gelegd...". waarop na een korte stilte hugo borst enigszins geschrokken vroeg: "je bedoelt... geen kabel-exploitant?" hierna viel een ongemakkelijke stilte. en snel werd het volgende onderwerp aangesneden.
03-09-2005
aruba beach foot volley (talpa): de man links maakt grappige portretten van voetballers en de man rechts is maarten spanjer.
02-09-2005
en als die miljoenen dan vallen op 1333 - en niet op 1339 - krijg je nog meer een hekel aan dit hoofd.
01-09-2005
hoe weet char nou weer dat we zitten te kijken???
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn