de tv van willemijn


31-07-2006
de messen zijn geslepen, iedereen staat op scherp en de eerste slag heeft ie verloren. cristiano ronaldo gaat het heel, heel zwaar krijgen het komende seizoen in manchester, in heel engeland. dat komt ervan als je een engelse voetballer, een clubgenoot nog wel, een kaart aannaait....
28-07-2006
gelukkig voor hanny veerkamp is het een beetje afgekoeld, want zoals ze gisteren in `shownieuws`(sbs6) vertelde, heeft ze erg veel last van de warmte momenteel.
27-07-2006
vanwege de vakantie wordt `nova`(nps/vara) gepresenteerd door jeroen smit, zo te zien vanaf een zeilschip in zwaar weer.
26-07-2006
"als je maandenlang tegen bloemen op een hoop zand moet aankijken, daar wordt je niet vrolijk van". een almeerse ondernemer zag een gat in de markt. de overledene die moet wachten op zijn definitieve steen, kan er voor 45 euro per maand in elk geval fatsoenlijk bij liggen.
25-07-2006
`vier in het land`(rtl4) bracht vanavond het nieuws als eerste: jo van der lippe vaart al 43 jaar met zijn bootje `de albatros` dagelijks passagiers heen en weer voor de kust van noordwijk.
24-07-2006
deze brusselse zwervers kunnen het gratis water van de gemeente wel waarderen. want met deze extreme hitte is water is een welkome aanvulling op het dagelijkse menu.
23-07-2006
in de documentaire `when camera`s cross the line`(rtl4) was een interessante krachtmeting te zien tussen twee paparazzi (met videocamera in de auto) en beveiligingsman en ex-acteur gary coleman (als een koalabeer op de auto). de paparazzi wonnen: zij werden stinkend rijk door deze beelden. gary was ook weer heel even beroemd, maar verdween snel weer in de anonimiteit.
22-07-2006
in `tribe`, de bbc-versie van `groeten uit de rimboe`, zien we hoe steve parry een tijdje gaat wonen bij een primitieve stam in ethiopie. zoals te verwachten is `tribe` veel informatiever, beschouwender, en integerder dan de sbs6-variant. en... gaaaaaaap... veel saaier ook.
21-07-2006
"walking in a bergkamp wonderland..." aan de vooravond van zijn afscheidswedstrijd blikte `studio sport`(nos) terug op de prachtige loopbaan, en vooral op de briljante doelpunten, van dennis bergkamp.
20-07-2006
voor wie denkt dat het hier warm is: in israel vallen de mussen echt bijna van het dak.
19-07-2006
fons de poel zal niet rusten voordat de onderste steen boven is: wie vermoordde de twee wandelaars van de nijmeegse vierdaagse? woensdag, 19 juli 2006 bij het knmi zijn ze definitief bevangen door de hitte.
18-07-2006
balen voor sbs6: sloot de `nijmeegse vierdaagse` dit jaar nou juist zo perfect aan bij de rest van de programmering, wordt ie afgelast...!
17-07-2006
de domste vraag van vanavond was te horen in `nova`(nps/vara) in een reportage over de holleeder groep: " ...want waarom zou een vastgoedman geld investeren in een wasserette?"
16-07-2006
onze premier (een echte autofreak!) wenst alle deelnemers aan `amsterdam-beijing classic car rally`(rtl7) een goede reis. aardig van hem, en zo vlot ook.
16-07-2006
ach, wat leuk! iets over rembrandt op tv...
14-07-2006
in `froger, joling en gordon: over de toppers`(rtl4) zagen we de heren langdurig op de golfbaan. en hoewel het woord `balgevoel` heel vaak viel, wilde het maar niet leuk worden. goeie titel, dat wel.
13-07-2006
af en toe naar de duitse tv kijken helpt reuze om de dingen te relativeren.
10-07-2006
twee uur tijdverschil... van hoopgevende held tot beschamende verliezer.
08-07-2006
(http://www.lucatoni.net) zondag 9 juli 2006, 20.00 uur, berlijn.....
07-07-2006
ben je met een blauwe wuppie nou voor `les bleus` of voor `la squadra azzuri`? ...in marbella was het heel erg mooiweer!deleeuw.
02-07-2006
de tv van willemijn is even naar spanje! vrijdag weer terug...
01-07-2006
zo ziet ongeloof er uit. wat is zo`n wk toch wreed: sterren falen, favorieten vliegen er uit.... het is niet eerlijk, en het het druist in tegen alle wetten van de logica. maar juist daarom is voetbal zo prachtig. (en vanwege....... zizou!!) (frits in de brilstand, dat wordt weer verlenging...)
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn